Mistet et trusebilde?

En bekjent av meg er singel og har lagt ut en beskjeden og fin kontaktannonse på et treffsted for likesinnede. Hun har kun gode intensjoner med dette og svarer kun seriøse henvendelser. Hun mailet frem og tilbake litt med en fyr som ikke hadde bilde på profilen sin, men praten gikk nå sin gang likevel. Hun spurte om han ikke kunne sende et bilde av seg selv til henne og da kom DETTE på mail:

TruseMannen2

Jeg måtte retusjere litt, ble kvalm av det!

Da har et jeg spørsmål til mine lesere-rekk opp hånden de som hadde datet en fyr som sender dette bildet på mail? Hvem i svarte land er det folk tror de er? Jeg hadde lyst å legge ut mailaddressen og siden til denne fyren, men det ville selvfølgelig hun det gjelder og det skjønner jeg. Men likevel, hvorfor tror menn at dette er greit? Hun inviterte IKKE til det, det er sikkert!

Det interessante er hvor mange gifte menn som tar kontakt med denne damen. «Vær så snill å gi meg en sjangs» sier de, som liksom skal være «lykkelig» gift og sjekker damer på nettet. Går du inn på slike sjekkesteder og tar deg en søkerunde, så er det nesten bare menn…ikke mange damer, så det er kanskje ikke rart at siden hennes blir offer for masse trafikk. Det er skummelt, men makan til frekkhet skal en lete lenge etter.

Til mannen i denne gråe trusen: hold deg vekke fra nettet! Dette blir smakløst og idiotisk spør du meg! Jeg kjenner ingen damer som vil ha slikt på mail!

By | 2009-07-21T12:27:59+00:00 21. juli, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: |41 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits