Nakne kvinner skaper debatt!

De viser rompa si på forsiden av et blad og vips sa er debatten igang. Hvem er taperen? Hvem er vinneren? Vinneren, økonomisk sett, blir vel Elle tenker jeg. Det sies at all pr er god pr, og at Elle nå selger flere blader, er det vel liten tvil om. Elle gjør dette uten tvil for å skape debatt, og for å selge flere blader. Det er fire kjente damer som har kledd av seg og saken er fokus på kropp, hvordan de trener og hvilke komplekser de evnt måtte ha. Lar vi oss lure til å kjøpe flere blader på grunnlag av avkledde kvinns? Svaret er nok ja.

320x

Hvem er så taperne i denne «debatten»? Hva tjener damene på å kle av seg? Ikke noe i kroner og øre tror jeg. Elle er ikke Se og Hør som jobber med honorarer. Blir damene som river av seg fillene tapere? På nettsiden til Elle «raser» debatten melder kjendis.no. Dette er ikke normalen blant kvinner skrives det.

«Hvorfor skal dere alltid bruke folk med perfekte kropper? For at vi andre med normale kropper skal skamme oss over kroppen vår, eller fordi det ikke selger å bruke noen med hengemage eller hengebryster»? skriver Katrine.

Personlig så skulle en jo alltids ønske at en så slik ut, men samtidig er det faktisk mulig for gud og hvermann om en gidder å gjøre det lille ekstra som skal til. Det krever å ha en slik kropp. Det må trenes og spises sunt stort sett hele tiden. Gidder vi å ofre det? Men jeg skal like å se det bladet som putter en normalvektig på forsiden…det skjer nok aldri. Maria Haukås har jo former, kanskje litt for mye for forsiden til Elle siden de ikke velger henne? Jeg konkluderer ikke her, jeg bare spør.Hva tjener så kvinnene på å stille opp på dette? Blir vi normalvektige fornøyd med viten som de bekjenner om sine komplekser? Blir mine komplekser mindre av den grunn?

Kvinnene blir kanskje etter dette mer kjent, Skarbø uten tvil siden hun smiler fra forsiden. I underholdningsbransjen gjelder det jevnlig å være i mediene for å øke interessen rundt en som person. Ihvertfall hos de kommersielle aktører.

Jeg stemmer for hengemage i Elle neste gang-selvom mine komplekser av den grunn ikke blir noe mindre. Det blir for dumt å skylde det ene og alene på Elle folkens. Vi må ta spaden i egen hender og gjøre noe med saken! ET SUNNERE NORGE og politikere på banen sier jeg! De aner ikke hva de preker om på høyeste plan, og flere av de burde selv gå ned noen kilo! Hadde vi som kjøpere av ukeblader fått det bedre om overvektige høyrepolitikere var på forsiden? Svar meg gjerne på det!

By | 2009-07-22T13:47:37+00:00 22. juli, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , , , |37 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits