Norges heteste kjendispar

Jeg klarer ikke å la være, det er lenge siden siste jeg har tatt på meg ytringshatten nå…men idag flirer jeg godt. Det var en gang en ung fole fra indre Sogn som vant hele norges hjerter med sin andreplass i en sangkonkurranse. Hun laget plater og sang seg inn hjernene våre med sine melodiøse poplåter, hun skiftet litt på kjærester i ny og ne, meldte sin ankomst på MANGE røde løpere for å promotere seg selv, var med i Grand Prix-ja i det hele tatt ble hun et yndet objekt for vår sladderpresse. At hun i tillegg er slående vakker og har en hud som en liten  barnerumpe, øyne som treffer de fleste rett i panna, det roer jo ikke gemyttene til norges sladderbransje.

Nå har hun skiftet beite igjen. En kjent skuespiller som maxer seg på lerretete er tatt inn under vingene og vips-de er norges heteste kjendispar. De kan vinne hele verden hvis de står sammen uttaler kjærlighetsorakler. WOW-vi lar oss målbinde. De blir enda mer superkjente og «alle» vil skrive om de, ha de første bildene og ikke minst de første uttalelsene om at «Ja, vi er et par».

Etter den søte kløe kommer den sure svie. Vår lille popprinsesse vil ikke være så kjent lenger. Hennes private anliggende har ikke noe å gjøre på førstesidene og ihvertfall ikke bilder hvor de er på et offentlig sted! Uff.  Noen er ikke snille med henne, hva skal vi gjøre for å blidgjøre henne igjen?

Kjære Tone-du har ikke lov til å klage mener nå jeg. Du har stilt opp på så og si alt av offentlige tilstelninger for å få den posisjonen du har i dag som «A-kjendis» i Norge. Det er en del av pakka da, mener jeg, at det blir litt papparazzitilstander rundt deg når en av våre mest kjente skuespillere er den du velger. Jeg syntes det er herlig jeg-det viser at presse i Norge tøyer strikken litt lenger. Men drar de den litt for langt? Det er nå baksiden av medaljen kommer, baksiden av å ville opp og frem og i tillegg være ung og vakker. Flere steder på nettet skrives det ord som :»  Tone ber om dette selv også..på konserten i Kragerø holdt begge to et «show» og stillte mer enn gjerne opp på bilder..selv tok jeg flere bilder av de begge, etter å ha spurt først og fått ja. det er noe som heter: som man reder,ligger man.» «Idioter fra A til Å. Dette er jo et liv disse D-kjendisene velger sjøl»

Mange har meninger og det er deilig. Mer ytring av folket sier nå jeg-selvom dette er en triviell sak i den store sammenhengen. Det viser at de norske mediaynglingene egentlig har levd et litt vel skjermet liv frem til nå, men at tingene dreies mot amerikanske tilstander sakte men sikkert. Er det bra? Det kan en alltids diskutere, men det er fint lite vi andre kan gjøre for å stoppe det. Enkelte velger en rolle i det offentlige rom og da er det lite klokt å klage etterpå. En gifter og skiller seg i Se&Hør hetes det…tenk over det neste gang Tonemor. Men vit en ting-det er litt farlig å klage nå. Folket som en gang heiet på deg kan fort snu det mot deg, siden du har reiet denne sengen litt selv. Bare et velmenende råd fra en synser.

By | 2009-07-16T08:15:26+00:00 16. juli, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , |101 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits