Overnatting på Flo

Hvis du noen gang skal ha med deg venner på en aktiv og anderledes ferie, så lei deg flotte rom på Flo. Idag har vi vært oppe på Flofjellet igjen, idag med alle sammen. Det var flott vær og utsikten upåklagelig som vanlig. Legger ut bilder senere for nå vil jeg skrive om overnattingsmulighetene om du vil ha en flott og aktiv ferie. På Flo har Isak Flo og Liv Emilsen bygget om et stabbur til overnattingssted og gjett om det var idyllisk. Jeg er forelsket og har allerede booket meg inn til neste gang vi skal hit. Selvfølgelig kan vi bo på hytten oppe på Flo men samtidig var det så koselig og fint i dette stabburet at jeg gleder meg allerede. Hvis dette er noe for deg er det bare å ringe Liv Emilsen på Flo +47 40413463 så booker hun deg! Da kan du sprette opp på mange fjelltopper og bare nyte natur  du ikke får oppleve andre steder. Jeg anbefaler det på det sterkeste…fiskemulighetene er og supre!

IMG_0402

IMG_0401

IMG_0400 IMG_0398

By | 2017-03-16T07:30:45+00:00 9. juli, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: |5 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits