På toppen av verden!

Igår kveld storkoste jeg meg med våre herlige nabokjerringer her på fjellet. Vi drakk vin og spilte kort til langt på natt. Spillet vi alltid spiller er Gin og jeg digger det…men like koselig var det ikke å dra seg ut av varme dyner i morges vel vitende om at jeg hadde blåst på meg en langtur idag. Til Bitihorn! Det er ikke noen småtur men jeg bet tennene sammen og la ut. Vi var elleve stykker som lekte oss i fjellet i 3 timer og det var bare medisin for det meste. Skal love deg at tærne er slitne og kroppen utmattet men det gjør ufattelig godt.

Etter turen var det obligatorisk rømmegrøt på Bygdin Fjellstue og jeg er så mett at jeg trenger ikke å spise på en uke tenker jeg. Imorgen har jeg innvilget meg fri-dag fra fjellet, men hva i alle dager skal en finne på da? Jeg klarer ikke bare sitte i hytteveggen en hel dag…da skal boken jeg har være av det ekstremt spennende slaget. Jeg kjøpte en bok av Val McDermid igår som jeg skal begynne på ikveld…av oppsummeringen på baksiden virker den lovende.

Håper det er greit at bloggen er som den er i sommer…jeg får ikke lest så masse på nett og oppdatert meg på saker og ting nok til at det kan blogges om. Mobilt bredbånd burde i 2009 kunne jobbe fortere enn dette! Jeg bruker 30-40 minutter på å laste opp bildene som du nå skal få se!

IMG_1817

IMG_1818

IMG_1814Geniale drikkesekker for barnerygger. De lages av Camelback for de som er interesserte!

IMG_1836

HIHA-her er jeg på toppen 1610 m over havet. Fantastisk tur som må oppleves! Som du ser av ansiktsuttrykket så var jeg ikke helt stødig på toppen. Det er ganske bratt ned og det kilte litt i magen når vi spiste lunsjen her oppe!

IMG_1823

By | 2009-07-12T17:29:55+00:00 12. juli, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |3 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits