Reklame på bloggen?

Tiden går, men bloggen består. Jeg liker å blogge og har funnet mitt forum for å kommunisere med folk og fe. Du er folk og jeg er fe 😉 Det har gått 9 måneder siden jeg fikk «sparken» fra Tv Norge på grunn av blogginnlegget om Elin Tvedt, og gjett om jeg har vært igjennom en prosess rent personlig etter alt det styret. Mange mener forsatt at bloggen burde være mer av ditt og mindre av datt, men hovedsaklig blogger jeg om ting som inspirerer meg i hverdagen. Ting jeg leser, opplever eller ser som jeg syntes det er verdt å mene noe om, rabler jeg ned her på bloggen, og så langt funker det greit.

Jeg hadde en lang periode mellom 8000-10 000 daglige unike lesere og jeg levde et liv på de såkalte topplistene. Var jeg lykkeligere, følte jeg at jeg oppnådde mer av den grunn? Nei, det kan jeg love deg ikke innfridde på noen som helst måte og derfor flyttet jeg bloggen for noen måneder siden. Både for å skifte fokus og ikke minst ville jeg vekk fra det rosa platået som finnes på blogg.no. Ikke et vondt ord om blogg.no men mange av de unge som surfer innom der skjønte hverken ironien min eller min litt krasse måte å skrive på.

Etter jeg flyttet bloggen og har halvert lesertallene( siden jeg ikke «mener» så mye mer og pressen da faller av), har plutselig annonsørene meldt sin interesse!? Hvorfor nå? Jeg får daglig mail fra folk som vil at jeg skal skrive om produktene deres, ha konkurranser eller en eller anne form for samarbeid. Dette er veldig hyggelig og som alle ser har jeg ikke reklame på siden min. Dette er bevisst siden jeg ikke syntes det er noe pent å se på pluss at jeg har ikke som mål å leve av blogging. Jeg er 38 år og realist. Det er flest unge som forsatt leser blogger, jeg skulle vært 20 igjen kanskje?

Har du et produkt du vil jeg skal teste så gjør jeg gjerne det. Men det er ingen garanti for at jeg dermed skriver om det her på bloggen. Jeg skriver om det som faller meg inn der og da og driver ikke skjult reklame for noen. Men testing er ikke farlig!

Jeg lurer på om du som leser har synspunkter/erfaringer med dette? Jeg blogger fordi det er gøy og jeg øver meg å skrive. Blitt veldig mye bedre på akkurat det syntes jeg. Det kommer snart ny spørsmålsrunde til boken hvis det er ok? Om noen uker begynner jeg på et kurs som skal føre livet i en helt annen retning enn før og gleder meg virkelig til å dele veien videre med deg. Gjett om det blir spennende…jeg er fra meg av begeistring og får snart en helt ny tittel. Utenom blogger da 😉

By | 2009-07-20T11:48:28+00:00 20. juli, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , , |12 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits