Shopping i Stryn

Jeg er ikke noen voldsom shopper og går sjelden bare og kikker for å kikke. Det er kjedelig! Men hver eneste gang jeg kommer til Stryn får jeg impulser og får lyst å gå bananas i butikker. Jeg kan ikke akkurat si at jeg gikk bananas i dag men det ble nå noe greier likevel…nå har www.trinegrung.no blitt en moteblogg….hahahahahaha! As in never!

Det kommer snart treningsvideo som jeg driver og laster opp på youtube…gled deg til utsikten fra min første topptur. Ikke den høyeste men en god start. Imorgen satser jeg på at det blir fjelltopp en kan skrive hjem om! Elsker å være her…kan ikke få sagt det nok!

IMG_0917

IMG_0919

By | 2017-03-16T07:31:16+00:00 6. juli, 2009|Categories: PERSONLIG|15 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits