Skryte-innlegg

Av og til blir jeg litt stolt og mange sier at jeg nå virkelig bør være det! Hvorfor? Jo, fordi jeg har fått mail i fra et firma (We are social) i England som jobber for The Economist.

The Economist skriver om politikk, økonomi, vitenskap, teknologi og kunst, med en sterk hovedvekt på politikk og økonomi og finans. Bladet omtaler seg selv som avis (newspaper), da det nesten utelukkende bringer nyheter. Ukentlig utgivelse, A4-formatet og papirkvaliteten gjør det lett å betrakte Economist som et tidsskrift. The Economist går i pressen hver torsdag og er tilgjengelig i aviskiosker i mange land neste dag. Abonnenter i Norge får bladet som oftest i posten lørdager.Det første nummeret av The Economist ble utgitt i september 1843. Skotten James Wilson regnes som tidsskriftets grunnlegger.

Dette skal visst være en annerkjent avis/nettsted (jeg har aldri lest den hehe, men hørt om den) og min Sjefsengel sa WOW når hun hørte om mailen. Da må det være svært tenkte jeg og satte meg ned foran mac’en for å lese om det de vil jeg skal gjøre. I mailen står det:

We are currently helping The Economist get in touch with opinion leaders around Europe to ask them where they get their ideas (their ‘thinking space’) and we felt you fitted their criteria perfectly. Over the next few months The Economist will be featuring the best contributions on their Thinking Space site – http://thinkingspace.economist.com/, alongside those of the leading personalities already featured. We have researched and selected a few Norwegian personalities who, like you, have a blog and are opinion leaders – that’s how we came across your blog.

Det er jo litt gøy da! Nå må jeg svare på en del spørsmål og ta masse bilder. Finne min kreative del av hjernen og lage litt internasjonalt bråk! Hehe…ikke derfor de ønsker mitt bidrag men dette er jo blitt en vel omtalt blogg (nei, det er IKKE bevisst) og mange har meninger om den, heldigvis. Jeg digger folk som mener noe og heldigvis har jeg fått en blogg som engasjerer en del mennesker. Nå og utenfor landets grenser!! Jippi – ikveld spretter jeg Champagnen. Burde jeg ikke det?

IMG_1989

By | 2009-07-28T10:58:50+00:00 28. juli, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , |22 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits