trinegrung.no=moteblogg

Jeg er ikke så veldig opptatt av moter men følger nå litt med i tiden. En ting som jeg har registrert er en it-ting (tror jeg) er farga solbriller og endelig fant jeg noen som passet trynet litt. Solbriller er noe jeg ikke bruker mye penger på lenger, ihvertfall ikke de til opp mot 2000 kroner som enkelte sprøinger gjør. En blir ikke lykkeligere, ser ikke bedre ut og blir garantert mye fattigere av å sløse vekk penger på det. Jeg har gjort mine shoppingstunts oppigjennom tidene, det er ikke det, men den tiden er forbi en gang for alle. Jeg ler meg nå i hel av de som bruker mye penger på merketing…idioti. Men treningsutstyr kan jeg sløse litt på, det skal sies. Ønsker meg nye fjellsko og ny anorakk til fjellet. Av ulltøy sverger jeg til Devold…elsker det og jeg har prøvd alt. Nei, jeg er ikke sponsa av de, noe som kan fikse det? hehe IMG_1804 IMG_1799 Nettopp kommet hjem fra en liten runde med herlige nabokjerringer her på hytten. Vi er en fin treklæver som holder mye sammen her opp og to av de du ser er på besøk. De er noen sprekinger og imorgen blir ny topptur. Jeg var egentlig skikkelig lat i dag og hadde bare lyst å ligge på sofaen og proppe tryne full, men heldigvis kom de og dro meg med! I like…bedre med en time på skauen enn to på sofaen. Nå kan jeg ligge i sofakroken min resten av kvelden med litt bedre samvittighet!

By | 2017-03-16T07:30:15+00:00 11. juli, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: |9 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits