Tro på deg selv-anti janteloven!

Janteloven-ja den lever sterkt i mange og er en skikkelig UTING spør du meg! ALLE skal tro de er noe og har tro på seg selv. De som lærer ungene sine til å alltid stå i bakgrunnen tror jeg ikke helt skjønner virkeligheten unge i dag står ovenfor når de skal stå på egne ben. Ja, personlighet spiller selvfølgelig en stor rolle og ikke alle kan stå på talerstolen, men det er viktig, syntes jeg, at barn i dag syntes at det er greit å stå på talerstolen istedenfor å skjemmes over det.

Anti-janteloven

Du er enestående.
Du er mer verdt enn noen kan måle.
Du kan noe som er spesielt for deg.
Du har noe å gi andre.
Du har gjort noe du kan være stolt av.
Du har store ubrukte ressurser.
Du duger til noe.
Du kan godta andre.
Du har evner til å forstå og lære av andre.
Det er noen som er glad i deg.

Jeg ble i går tagget av en elisabethdl til finne 10 positive ting om meg selv, og selvfølgelig tar jeg den utfordringen på strak arm. Etter 6 måneder hos coach i Drammen skal ikke det bli noe problem å nøste litt positive sider ved unge lovende Grung. Alle har positive sider og gjett om det er viktig å fokusere på de oftere. Det hjelper på det meste og bør prøves. Jeg utfordrer alle mine lesere jeg til å skrive 10 positive ting om seg selv i kommentarfeltet-gjerne anonymt-jeg skal love deg det er ganske befriende!!

  1. Jeg er sterk og drives av en indre tro på meg selv
  2. jeg er en lyttende og omsorgsfull venn
  3. jeg elsker å hjelpe folk-føle at jeg gir noe til andre (derav alt om kosthold)
  4. jeg er et 100% menneske som alltid gir alt
  5. jeg er en en god mor som gir barna mine sunne verdier
  6. jeg har en egen evne til å «se/lese» mennesker
  7. jeg har masse energi og deler gjerne med andre
  8. jeg velger alltid å se det positive i det som skjer og det hjelper masse på veien
  9. jeg er pr definisjon en skravlebøtte som elsker samtaler om alt
  10. jeg er kreativ og nytenkende

Det var nå litt om meg og jeg kan stå for alle 10 punkt. Mange vil nok se på listen  med skråblikk, men aldri glem, du kjenner meg ikke selvom du leser en blogg hvor jeg ytrer meg litt om en bitteliten brøkdel av mitt liv. Du blir kjent ved sider av meg, men jeg er veldig bevisst på alt jeg legger ut her. Bare til info til de som skal skrive kritiske kommentarer når jeg for kanskje første gang er litt mer personlig.

PREMIE TIL EN VINNER FRA HUGO BOSS – TIL DEN SOM TØRR Å VÆRE MEST ÆRLIGE!

IMG_1977

By | 2009-07-22T09:54:14+00:00 22. juli, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |24 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits