For en dag, for et vær, for et liv…blir det bedre? Dagen startet med en joggetur, og må jeg minne deg på at jeg syklet i går kveld? Nå er jeg i gang. Høstkroppen skal i shape og da må det trening+sunt kosthold til. Sommeren går mot slutten selvom den hilste på idag. Jeg tok med meg besøkende familie til Oslo på museum, Operaen, slottet, t-bane- og trikkekjøring. I det store og det hele var vi ekte turister med obligatorisk kamera på kassen. Jeg tenkte blogg og brutter tenkte familie/ferie bilder.

På Operaen var det en dansegruppe som viste seg frem. Capoeira (les om dansen her www.guc.no) er en kampsport som stammer fra Brasil. Angrep og forsvar blir kamuflert som dans gjennom akrobatiske, smidige bevegelser. Sammen med rytmisk musikk skaper dette en atmosfære fylt med energi. Det var så gøy og som nevøen min sa : » tante, det er bare du som danser av de som ser på – blir du ikkje flaue?» Hva er det å bli flau over? Nei, her må hver rytme nytes og ikke minst må en kjenne på gleden som dans gir!

IMG_2076
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.