Hva ville livet vært uten blogg?

Jeg tenker på det innimellom – hva ville livet vært uten bloggen? Er jeg avhengig av dette nettet, ville jeg klart meg uten? Selvfølgelig ville jeg det, men klarer jeg å la være? Hvis jeg MÅTTE ha en uke ferie, hvordan ville det vært? Jeg har blogget i 5 år nå (mest lest de siste 10 månedene), men uansett har det blitt en del av min hverdag. Jeg tenker innimellom på om jeg kommer til å slutte og evnt hva som skal til for at jeg gjør det? Jeg tenker ikke den tanken veldig lenge. Da presser plutselig et nytt innlegg seg frem og jeg må opp å blogge.

Jeg er en kreativ person og må nok bare innfinne meg med at dette er en nisje jeg trives med. Jeg liker å skrive, mye bedre enn før, og igår sa en nabo, som er lærer, at jeg var veldig flink til å skrive. Jeg har alltid hatt litt dårlig selvtillit på akkurat det området, skrivingen. Jeg skriver så fort innimellom, blir så ivrig, leser kjapt over kladden og publiserer innlegget. Da blir det en del komma feil, da og når feil, – feil osv osv. Men hovedgreien er jo at en blir bedre og bedre etterhvert så en skriver, og det er kjekt. Jeg har vært snakkenede journalist i nesten 20 år. Jeg har da skrevet min del av manus ja, men de er det jo bare jeg som skal lese og forstå. Viktigheten av at de er rettskrevet faller litt bort da.

Heldigvis har jeg bloggen. Nå får jeg øvet meg masse og ikke minst får jeg være kreativ. Det er viktig for at livet mitt skal ha mening. Mannen kan velge mellom at jeg om-møblerer huset annenhver uke eller blogger…for å sette det litt på spissen. Mange kommentarer rundt om på nettet er negative om bloggen min, men jeg tror ikke de leser den fast. De ser en overskrift der journalisten har laget en overskrift for å selge saken sin og da blir ting ofte satt på spissen. Veldig på spissen. Overskrifter selger, sånn er det blitt i dagens samfunn. Innholdet er kanskje ikke så viktig lenger? Min blogg omhandler da veldig mye mer enn mine små mediaobservasjoner!?

Det er søndag. Huset er tomt for gjester igjen. Litt trist , sommeren er fin sånn med alle besøkene som kommer langveis fra. Min bror sykler videre og har inspirert meg til å virkelig snu ting. Jeg skal bli enda bedre trent…neste sommer blir det ny «konkurranse» igjen! Men ikke så godt trent at jeg tar en Shakira!!

IMG_2057
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-08-02T08:40:11+00:00 2. august, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |11 Comments

11 Kommentarer

 1. Tom 2. august 2009 at 09:00 - Reply

  Heisan.
  Bare en liten kommentar til Shakira-linken. Ser at VG har hauset opp denne saken med at Shakira skulle ha danset naken i et bur. Har akkurat sett videoen og lurer på hvor i videoen Shakira er naken? Lurer litt på de som skriver dette virkelig har sett videoen eller om de bare «drømmer» om at hun var naken. Legger ved videoen så kan du bedømme selv.. 🙂

  http://www.mtv.co.uk/artists/shakira/video/she-wolf-0

 2. Gunders 2. august 2009 at 09:51 - Reply

  Nei hun er såvisst ikke naken. «Nakensjokk fra Shakira» Nok en løgnaktig overskrift fra VG for å generere flest mulig besøk og klikk på nettsiden sin. Sex og nakenhet selger, og VG vet å utnytte dette.

  Gunders

 3. Heidi 2. august 2009 at 10:06 - Reply

  hehe….la merke til bloggelivet for et år siden jeg..har enda ikke startet egen blogg noen ganger lyst andre ganger ikke….blir som en dagbok men kan allikavel ikke dele de innerste da….

  Shakira er så bra synes jeg…hehe

 4. Kristina 2. august 2009 at 11:02 - Reply

  Åååå heeeerre min hatt…..eeeeeeeeee det muligt.
  NAKENSJOKK FRA SHAKIRA I NY VIDEO. Måtte jo inn å se…ja kan tru. Hu har jo kler på seg å hadde aldri trudd någe ant om hu. VG e så kleint. Nagensjokk…yeah right!
  Blir for dumt!!!!!

 5. Trine Lise 2. august 2009 at 13:35 - Reply

  Så flott du skriver, Trine.

  Jeg fant bloggelivet når jeg gikk gravid og har faktisk fått mange gode venner gjennom blogging. Det er litt morro 😉

  Stå på 🙂 Jeg leser bloggen din hver dag 🙂

 6. Walk of Shame 2. august 2009 at 15:58 - Reply

  Tja.. uten blogg måtte vi jo holdt sexlivet vårt for oss selv! Galskap 😛

 7. silje 2. august 2009 at 16:15 - Reply

  Jeg er glad for at Du blogger, må lese bloggen din daglig jeg 🙂
  Har lest noen av bloggene som ligge på topplista på blogg.no og jeg må ærlig talt si at jeg er mektig lei av å lese om blant annet restylane meg her og der.. ser noen har konkurranser hvor man kan vinne gratis restylane!!?? come on..
  SÅ det er noen andre bloggere som jeg følger med på, blant annet Din =)
  Nettopp fordi jeg syns du skriver om mye som interessere meg og jeg liker personligheten din som kommer fram på bloggen din =)

  Tusen takk for at du blogger og gir meg inspirasjon til blant annet trening og kosthold.

 8. blondhild 2. august 2009 at 17:58 - Reply

  Dette er en kjempeblogg, og du skal bare fortsette og blogge med video også. Love it. Men du må IKKE blogge i lag med Ida Wullf. Forstå meg rett altså. Ikke noe gæærnt med Ida altså, men dere blogger om forskjellige ting og er som natt og dag forskjellig. Derfor er det også best at bloggene er hvert for seg, etter min mening. So keep up the good work!!

 9. Heidi 2. august 2009 at 18:00 - Reply

  Godkveld Trine!
  Kunne du skrivd ut en oppskrift på en av smoothiene du lager som er din favoritt om dagen?
  Synes det er vanskelig å bestemme meg for hvilket produkt/produkter jeg skal hamstre inn fra platinum….
  Takk for all råd og hjelp.
  Har et spørsmål har lest innleggene dine igjen….er det sånn at man skal holde seg unna farris og bris også? eller misforstår jeg da? ….tolka det sånn at alt med kullsyre? hehe » nysgjerrig»……

 10. sunde 2. august 2009 at 19:14 - Reply

  Avhengig som i nett-avhengig. Uten tvil ! 🙂 Men hvorfor ikke dette, som så mye annet vi «aldri» kunne klart oss uten.En utfordring kunne jo vært om du skrev 10 ting du har lært av å blogge ? 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits