SlankeKrigen

I 2005 var jeg programleder for Slankekrigen på Tv Norge. Sitter nå og ser på Biggest Looser USA og det er et utrolig flott program. Veldig synd det er så dyrt å produsere noe som er grunnen til at det ikke ble flere runder her i Norge. Det skulle vært flere slike programmer, både med vokse og ungdom. Tenk så mange mennesker en kunne hjulpet og ikke minst inspirert til et sunnere liv! Litt synd at det ikke vises mer hva og hvordan de spiser hvis jeg skal påpeke noe som er negativt. Men hard trening hjelper uten tvil, jeg gleder meg bare til laaaaang sykkeltur imorgen eller tirsdag. Nå skal det trenes hardere, for jeg skal ikke stikke under en stol at selvom jeg er aktiv så tar jeg meg ut alltid. Det må en innimellom. Slite seg skikkelig ut og være fysisk sliten etterpå.

I mine yngre dager var jeg aktiv svømmer og jeg har lagt mine meter bak meg på svømmetrening for Sola Svømmeklubb. Jeg tenkte at jeg skulle legge noen meter bak meg denne høsten og siden det ikke lar seg gjøre å sykle ute hele året her på Østlandet. Joda, jeg kan sette meg på spinningsykkelen, men det gir meg ikke så masse. Syntes det er litt kjedelig å sykle inne. Men må en så må en! Trene skal jeg uansett, nå ønsker jeg meg bare en vektstang her hjemme sånn at musklene kan få litt styrketrening. Hiha…deilig å kjenne at lysten til å trene vokser frem igjen!!

En liten hilsen til den fantastiske gjengen fra Slanskekrigen! Både deltagere og crew. Jeg grisekoste meg virkelig i Estland hvor vi spilte inn serien og kommer aldri til å glemme samholdet. Takk!

n647645124_493814_1253
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-08-02T18:16:58+00:00 2. august, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , , |15 Comments

15 Kommentarer

 1. trine lise 2. august 2009 at 18:20 - Reply

  Hurra!!! Fantastisk tid 😀

 2. Marthe 2. august 2009 at 18:28 - Reply

  Satt akkurat og tenkte på det, hvorfor blir det ikke en ny runde i Norge. Det er jo et helt fantastisk program. Jeg og venninna mi benka oss alltid med litt ekstra søndagssnacks til Slankekrigen (hvor enn politisk ukorrekt det nå var) 🙂

 3. Amy 2. august 2009 at 18:37 - Reply

  Flott gjeng ja…mange nydelig sjeler…takk for vennskap..og ikke minst inspirasjon langt etter TV kamera er slått av…

 4. Elena 2. august 2009 at 19:18 - Reply

  Jeg trenger motivasjon til å trene!

 5. blondhild 2. august 2009 at 23:11 - Reply

  Så flink du er som trener så pass mye. Jeg likte ikke spinning, men Step-aerobic var helt min greie.

  http://www.solskinnet.net

 6. Sandra 3. august 2009 at 11:10 - Reply

  Ja jeg savner den norske utgaven av slankekrigen. Jeg følger også med på den i USA og det er ukas høydepunkt på tv-fronten.

  Men Trine, du trenger ikke vektstang eller frivekter for å trene styrke vet du. Det meste kan du trene uten – bare fantasien stopper deg.

  Jeg jobber som instruktør selv og de fleste øvelsene i programmet jeg har nå gjør vi uten vekter. Ser stor fremgang hos de som går på mine timer.

  Så go girl! Gjør øvelser uten vekter og du vil føle deg sterk og sunn!!

 7. daysiblue 3. august 2009 at 15:30 - Reply

  Skulle ønske slankekrigen fortsatte i Norge, da hadde jeg muligens meldt meg på. Merker at hvergang jeg ser på den amerikanske verjsonen at jeg blir mer motivert. Men er veldig flink å havne i min onde sirkel..

 8. lattergal 4. august 2009 at 03:13 - Reply

  Du sier det er dyrt å lage slankekrigen ,men må opptakene være i utlandet?Hadde vel vært billigere å kunne fått til opptak i Norge??

 9. mja 6. august 2009 at 20:19 - Reply

  Her er et litt mer kritisk perspektiv på serien: http://psychcentral.com/blog/archives/2009/01/17/minding-the-media-the-impact-of-the-biggest-loser/

  Michael Boyle skrev også et lite innlegg om biggest loser:

  http://mboyle1959.wordpress.com/2009/04/15/the-biggest-loser/

  Det samme har Brian St. Pierre:

  http://brianstpierretraining.com/index.php/the-truth-about-the-biggest-loser/

  Men som inspirasjon og et spark bak fungerer det vel 🙂

 10. hm 9. august 2009 at 17:34 - Reply

  Morsomt nok ble innlegget mitt om skadepotensialet til denne serien tilsynelatende fjernet? 🙂

  For de som ønsker motivasjon er denne artikkelen fin: http://sandvikstraining.com/if-i-were-a-girl/

 11. Ida 17. november 2010 at 20:11 - Reply

  Hei, jeg veit om flere på min alder som er 14-18 år som gjerne vil få av seg noen kilo men som ikke er på tv. Jeg er egentlig ganske fysisk aktiv med fotball og det mne je går aldri ned enda hvor sunt je spiser og trener. kan dere ikke lage en slanke krig sak hvor det er lag mot lag. Uten at det er på tv. Jeg vil gjerne delta.

 12. Sahra 13. september 2011 at 15:02 - Reply

  hva   kan  jeg  spise  o  bli  slanke

 13. JeMaJo 7. november 2011 at 17:42 - Reply

  Jeg kunne tenkt meg å melde meg på Slankekrigen, men selvfølgelig blir det ikke laga flere sesonger på norsk.. Jeg tror det er maaange andre som kunne tenkt seg det også.. Tror du det går an å kontakte noen i forhold til dette?

 14. Idagiaever 1. januar 2012 at 00:25 - Reply

  kommer det noen gang en ny runde m slankekrigen Norge?Isåfall hvor/hvordan søker jeg?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits