Jeg er trist og lei

Noen ganger blir jeg skikkelig frustrert. Det er noen krefter som jobber mot meg om dagen – ting skal liksom ikke gå min vei. Hva i alle dager er det jeg gjør feil? Lenge følte jeg virkelig at nå løsner det, nå er jeg på rett spor, dette møtet var så bra og baner veien videre. Men så stopper det opp, ting blir ikke som jeg hadde trodd de skulle bli. Nå skjønner du nok ingenting kjære leser, men det jeg mener er at jeg har fått en beskjed jeg ikke trodde skulle komme. Jeg hadde fått JA til et kurs jeg skulle begynne på nå i august og jeg gledet meg stort. Satte av hele måneden, ordnet barnevakt når jeg skulle trenge det og bygget opp en hel skyskraper av forventninger. Så kommer mailen fra firmaet igår : kurset er utsatt til januar grunnet sykdom. MØKK!!!

Hva er det meningen at jeg skal gjøre videre? Dette er det 5 prosjektet som endrer retning i 2009, det er noen som prøver å fortelle meg noe. Jeg må være på helt feil spor, jeg tenker muligens i helt feil baner? Jeg er ikke mer enn et menneske, hvor mange på tryne er det meningen en skal tåle? Jeg er jo så dum som engasjerer meg så voldsomt i det meste og  fallhøyden blir da så stor når det ikke går min vei. Jeg må lære av meg selv på akkurat det området, jeg er håpløs. Idag er ikke min dag, men jeg skal bruke all min indre kraft til å gjøre det beste ut av den. Nytter ikke å sitte her foran tastaturet å sippe og syntes synd på seg selv. Men bare en liten stund til….jeg kjenner jeg trenger en klem av meg selv.  Jeg er trist.

IMG_1703

Kanskje Snåsamannen kunne hjulpet meg? Rybak sin musikk får meg i bedre humør om ikke annet!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-08-03T07:47:22+00:00 3. august, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , |33 Comments

33 Kommentarer

 1. Heidi 3. august 2009 at 07:55 - Reply

  Uff føler med deg har hatt mange av de dagene….men uansett hvor mye vi sipper eller synes synd på oss selv ja…du veit altom detta…hehe…
  Jeg synes du skal se på alt det du har klart og gjort i sommer og helt siden jeg begynte å lese bloggen din. Herregud skulle ønske jeg orka altdet du gjør jeg hehe….
  Og fortsett i de baner hvor du er når en dør lukkes åpnes en annen hehe…bare vent
  Mange klemmer

 2. Solstråle69 3. august 2009 at 07:57 - Reply

  Uffda! Også mandag – også regn! Men vettu, Trine – da kan det bare bli bedre! Tenk positivt! 🙂

  Stor klem fra meg ihvertfall! 🙂

 3. Nann-Rosita 3. august 2009 at 08:04 - Reply

  Vet du; vi er i samme båt.

  jeg får ikke jobbe med jobben min fordi en dommer har dratt ut en dom om konkurranseklausul, som jeg SKULLE hatt svar på for fire uker siden .
  og jeg har enda ikke fått den, så da sitter jeg her; uten muligheter til inntekt,kunder som er livredde fordi vi ikke vet hva som skjer, en messehall som skal ha betalt og for ikke snakke om at alle regninger for firma står og purrer seg selv siden intektene ikke kommer grunnet saken, aleneforsørger er jeg jaggu også,

  Så en kan vel si at det er MYE motgang, og jeg er ikke frustrert og trist, jeg er FLY FORBANNA!

 4. mette2 3. august 2009 at 08:15 - Reply

  Føler med deg, Trine. Ikke alltid like lett å mobilisere styrke når ting ikke går som planlagt:(
  Men en ting skal du vite; bloggen din er en stor berikelse og et lyspunkt i hverdagen for mange!

 5. embla 3. august 2009 at 08:21 - Reply

  Hei Trine.

  Husk det kan bare blir bedre. Du har vært en inspirator for meg lenge nå. Skjønner ikke hvor du henter energien fra mange ganger, beundrer det ved deg! Så dette kommer du deg ut av.

  Vil bare si at det er veldig spennende å få lov til å følge deg og dine tanker på din vei. Håper du finner en jobb du vil trives i og får brukt hele deg. Det vil skje om man bare ønsker det nok.

  Bruk tiden frem til kurset på andre ting, kos deg med alt det andre du har fingrene i og så har du en flott familie å bruke tid på.

  Snart titter sola frem igjen vettu 🙂
  klem!

 6. trinegrung 3. august 2009 at 08:26 - Reply

  Tusen takk til dere…hva skulle jeg gjort uten leserne mine av og til tenker jeg!

 7. Heidi 3. august 2009 at 08:34 - Reply

  Det jeg synes er godt da er at vi alle har opp og ned dager….Vi er alle like sånn….HVis vi er der for hverandre og støtter hverandre…det hjelper det da…Jeg pleier å tenne masse stearinlys jeg når jeg skal muntre meg selv litt opp og setter på musikk og lager noe godt…et lite tips…hehe

 8. Maria 3. august 2009 at 09:30 - Reply

  Jeg vet hvor kjedelig det er når ting ikke blir som man ønsker det. Men jeg håper du i løpet av dagen kommer over den verste skuffelsen.
  Jeg har fulgt bloggen din siden januar i år, og jeg synes den er både motiverende og inspirerende. I tillegg skriver du godt og tar opp mange interessante temaer.
  Som en fast leser av bloggen din savner jeg at du skriver litt mer om prosjektene dine. Du er veldig flink til å si A, men ikke B. Samtidig vet jeg jo at du velger å gjøre det slik, fordi rikspressen raskt (eller med en gang….) snapper det opp og kliner det ut på nettutgavene sine.
  Men uansett hadde det vært spennende og visst mer i hvilke baner du tenker og hvordan type prosjekter det er snakk om. Jeg kan bare ikke fatte at ikke TVNorge (eller andre kanalaer) drar tak i deg og setter deg foran skjermen- det er der du hører hjemme synes jeg.

  Men jeg har en idè til prosjekt for deg: Hva med å arrangere «husmortreningsferie»? Ikke type detox-opphold, men opphold med sunn mat, mye morsom trening (fjellturer, skogturer, joggeturer, bootcamp-treninger osv. ) og felles oppleveser/foredrag/underholdning. Du har hvertfall en sikker deltager dersom du hadde gjort noe sånt. 🙂
  Ha en fortsatt fin dag!!!

 9. Trine Lise 3. august 2009 at 09:36 - Reply

  Huff. Stor klem til deg, Trine.

  Håper livet smiler til deg igjen snart 🙂

 10. Anniken 3. august 2009 at 11:05 - Reply

  Det ordner seg for deg, det er jeg helt sikker på.

 11. Anita 3. august 2009 at 11:30 - Reply

  Stå på Trine. Det ordner seg helt sikkert 🙂
  Digger bloggen din.

 12. Marii 3. august 2009 at 12:40 - Reply

  Såklart kan du sykle hele året! Piggdekk er en fin ting. Jeg syklet til og fra jobb i hele vinter på østlandet. Gikk kjempebra det 🙂

 13. Marii 3. august 2009 at 12:42 - Reply

  Uups, svarte visst på feil innlegg..

 14. Amy 3. august 2009 at 13:09 - Reply

  Big Ol’ Bear Hug coming your way honey!!! Håper i morgen blir et mer positiv opplevelse for deg!!! 🙂

 15. mette 3. august 2009 at 13:48 - Reply

  Kjønner du blir dritt lei Trine. Men kan ikke du begynne å jobbe i radio igjen. Det er du veldig god på! Tenk om du kunne lage program om koshold,trening, motivasjon etc. Da hadde du nådd mange mennesker og det er jo nettopp dette du er så engasjert i. Please…(setter det litt på kanten, men prøver virkelig å overtale deg til å forsøke)klem

 16. Maren Melstveit 3. august 2009 at 14:20 - Reply

  Det er lov å syns synd på seg selv iblant! SOm du selv sier, du er jo bare et menneske, og det er nettopp derfor du må tillate deg å feile (selv om det strengt tatt ikke var du som feilet nå da, men du skjønner hva jeg mener?) I morgen er heldigvis en ny dag, og du kan bestemme deg for at den skal bli bedre enn dagen i dag!

  Gå en tur for deg selv, med iPoden din. Utrolig hva frisk luft og stemningsmusikk kan gjøre for humøret=)

  Trøsteklem fra meg til deg.

 17. HildeP. 3. august 2009 at 16:11 - Reply

  Hei Trine!
  Vi har alle triste dager. Husk det, at det er helt normalt. Og, du har jo en god grunn til å være trist. Men det går over. Nye spennende tilbud vil helt sikkert dukke opp. Bra at du er ærlig og skriver om det, det hjelper kanskje litt også 😀

  Stå på og hold øynene åpne for nye prosjekter, så finner du helt sikkert noe du har lyst til. Keep smiling 😀

  Klem Hilde

 18. Anders 3. august 2009 at 16:11 - Reply

  HVorfor får du deg ikke en vanlig jobb?

 19. Uff da .. 3. august 2009 at 16:21 - Reply

  Det er lov til å ha dårlige dager! Du har vært positiv gang på gang når spennende prosjekter har gått i vasken! Du er ikke noe mer enn et menneske du heller, og det er lov til å bli lei av nedturer! Spesielt når det er mandag i starten av august med atter regn og grått vær. Atpåtil er det første dag etter fellesferien som er et tegn på at høsten nærmer seg faretruende … Mye negativt i nyheter med konkurser og dødsfall i hopetall. Ser ut til at ferie og late gode dager er definitivt over for noen og enhver …

  Men du kommer deg over dette også, i morgen kan solen komme tilbake. Utrolig hvor mye lettere livet blir med sol og varme..

  Tenker på deg og ønsker deg alt godt, du har en fantastisk og inspirerende blogg. Den beste i Norge etter mitt skjønn. Mange som digger den og deg, så du har et godt utgangspunkt til å gjør noe ut av bloggen eller trening/kosthold/motivasjon eller en kombinasjon av alt.

  Stå på Trine, dette vil snu 🙂

 20. Uff da .. 3. august 2009 at 16:26 - Reply

  Hei, jeg skrev et langt innlegg, men det kom ikke fram … Uansett, stå på Trine, du har mange muligheter. Du har bloggen som er veldig populær, og du er veldig motiverende angående trening/kosthold. En kombinasjon av dette kunne kanskje være noe?

  Alle har dårlige dager og det er lov. At det er regn og grått dag etter dag og at sommeren går mot hell gjør det ikke bedre. Men du har mange på din side, uansett!

  Forresten, koselig at du også liker Rybak, er veldig glad i den nye cd’n hans.

 21. Kathrine 3. august 2009 at 16:46 - Reply

  Hvis du klarer å se det vakre i gråtoner… så titt ut av vinduet og se hvor nydelig det er akkurat nå;)

  …og det er jo når stien plutselig endrer retning at man går på en spennende ukjent vei …
  Du fikser dette du Trine, men klart det er lov å sippe litt 😉 bra det!

 22. Camilla 3. august 2009 at 18:13 - Reply

  Stoooor klem til deg!! Det er lov å være lei når sånne ting skjer.. Får håpe du finner noe annet å gjøre, verden er fulle av muligheter vet du =)

 23. Marthe 3. august 2009 at 19:18 - Reply

  Hei Trine
  Kjedelig at det ikke går din vei, men nå må du bare se frem til Januar og håpe kurset varer da? Du får gjøre det som gjøres kan ang prosjekter osv nå i høst, så får man ta resten når man må ta det… Jeg tror ikke det er et tegn, men kanskje noen andre retninger får deg til å se annerledes på ting i Januar også! Kanskje det ender opp med å være en bra ting, la oss håpe det.

  Stå på 🙂

  klem

 24. Embla 3. august 2009 at 19:39 - Reply

  Du kan få en superpumaklem av meg. Det er lov å kjenne på tristheten. Jeg har kjent den veldig godt de siste par år, uten virkelig å skjønne at det var den som var blitt min skygge …
  Et godt råd å gi sånn generellt, er å være langsom – en tibetansk guru i London gav meg det rådet, og hva enn ellers måtte være, så funker det! Vær langsom! «Be slow, be still» var hans ord til meg. Og jeg prøver. Har prøvd lenge og prøver fortsatt – det er ikke lett! Men det gir resultat! Det tar nemlig tid før den rosen man skal stoppe og lukte på, får foldet seg ut … ta vare på deg selv oppi alt du engasjerer deg i 🙂 hjertet ditt brenner sterkt 🙂 pass på det, det skal brenne lenge.
  God og varm klem fra meg, og mange gode tanker .. bak skyene ER himmelen blå ..

 25. Tom 3. august 2009 at 19:40 - Reply

  Heisan Sveisan.

  Det er til tider lov å være både trist og lei. Men når sant skal sies så sa du at det kurset du skulle på ble utsatt pga av sykdom, og sist jeg sjekket så fant jeg ut at det tross alt er lov til å være syk i Norge, av og til. Men for all del, jeg forstår deg, men ikke la det bli en større sak enn nødvendig.

  Alt ordner seg for snille jenter.

 26. lattergal 4. august 2009 at 03:09 - Reply

  Er enig med de andre her at det er lov å være trist og lei.Siden de har skrevet det meste av det jeg hadde tenkt å skrive sender jeg deg bare en helt enkelt varm klem i alt kaoset .

  Ønsker deg en fin uke

 27. Ruth 4. august 2009 at 06:16 - Reply

  hva skjedde med den nye jobben eller prosjektet du skulle begynne med?

 28. mirakel 4. august 2009 at 06:58 - Reply

  «Hva er det meningen at jeg skal gjøre videre? Dette er det 5 prosjektet som endrer retning i 2009, det er noen som prøver å fortelle meg noe. Jeg må være på helt feil spor, jeg tenker muligens i helt feil baner?»

  Kanskje forsøker det å fortelle deg noe, kanskje gis du noen utfordinger, fordi du skal vise at du virkelig vil. Jeg tror du skal fortsette å stå på, ikke gi opp håpet, så skal du se at det rette kommer din vei.

  Også er det lov å være lei og sint og frustrert og trist innimellom. Gi deg tid til det også.

  Klem 🙂

 29. Ane 4. august 2009 at 07:52 - Reply

  Er det ikke supert å tenke på at uansett hvor mange ting som går til helvete, så er det bare EN ting som kreves for at man er der man vil være? Det er en mening med alt kjære Trine, og disse prosjektene hadde ikke vært de rette for deg, eller så var ikke tiden inne for det akuratt nå. Da hadde du jo gått glipp av det som ligger rett rundt svingen og venter på deg.

 30. Ingunn 11. august 2009 at 17:50 - Reply

  Jeg føler med deg. Ikke ta det personlig er mitt råd. Nyt alt du har.

  Klem ingunn

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits