Bloggefri dag?

Jeg må ha meg en bloggefri dag i dag. Jeg skal til Oslo i et møte angående Stavanger turen på torsdag hvor jeg skal være konferansier-vikar for vakre Kathrine Sørland som er på ferie. Stedet hvor det skjer er Ikea og det er på torsdag i 12 tiden mener jeg. Jeg blogger litt senere idag når jeg har tidspunktet 🙂 OBS – da blir det ikke bloggefri likevel da!

Nå kommer det elektrikere fra http://www.xcomfort.no/ for å installere noen nye greier og jeg gleder meg stort. Jeg er SÅ fornøyd med mine nye knapper i huset som styrer alt mye lettere. Skal du gjøre noe med det elektriske i ditt er dette et MUST! Når jeg legger meg om kvelden trykker jeg på en enkel knapp på nattbordet og vips, hele huset går i «nattmodus» hvor forhåndsbestemte lys står på! HERLIG tekno verden vi bor i!

Mens dette lille innlegget har tatt form, som egentlig skulle være en del av min bloggefrie dag, kjenner jeg at bloggefrie dager er tull. Skriver mer senere!

Lurer på om Kongen har elektrisk trådløst system fra http://www.xcomfort.no/ ? Hva tror du?

IMG_2093
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-08-04T06:40:07+00:00 4. august, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |3 Comments

3 Kommentarer

 1. Amy 4. august 2009 at 06:55 - Reply

  I was gonna say honey..you- bloggfri dag??? Yeah right…stay true my dear…stay true…

  Elektrisk dingsen er sikkert gøy..spesielt når du glemmer å slå av lyset før du legger deg en kaldt vinters natt…

  Ha en strålende dag vennen- like vakkert som ho Kathrine du da- så de har en verdi vikar!! :-))

 2. Kathrine 4. august 2009 at 09:47 - Reply

  bloggfri er for pyser…? 😉
  dingser er gøy!

 3. camilla 4. august 2009 at 16:42 - Reply

  hei du. Jegggu fint i sogn og fjordane og gitt?…………………..

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits