Jeg må ha meg en bloggefri dag i dag. Jeg skal til Oslo i et møte angående Stavanger turen på torsdag hvor jeg skal være konferansier-vikar for vakre Kathrine Sørland som er på ferie. Stedet hvor det skjer er Ikea og det er på torsdag i 12 tiden mener jeg. Jeg blogger litt senere idag når jeg har tidspunktet 🙂 OBS – da blir det ikke bloggefri likevel da!

Nå kommer det elektrikere fra http://www.xcomfort.no/ for å installere noen nye greier og jeg gleder meg stort. Jeg er SÅ fornøyd med mine nye knapper i huset som styrer alt mye lettere. Skal du gjøre noe med det elektriske i ditt er dette et MUST! Når jeg legger meg om kvelden trykker jeg på en enkel knapp på nattbordet og vips, hele huset går i «nattmodus» hvor forhåndsbestemte lys står på! HERLIG tekno verden vi bor i!

Mens dette lille innlegget har tatt form, som egentlig skulle være en del av min bloggefrie dag, kjenner jeg at bloggefrie dager er tull. Skriver mer senere!

Lurer på om Kongen har elektrisk trådløst system fra http://www.xcomfort.no/ ? Hva tror du?

IMG_2093
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.