Stavanger – here I come!

Jeg kjenner jeg gleder meg som en unge. Energien øker og adrenalinet bruser, kun fordi jeg skal «hjem» et par dager! Skal ikke så mye til for å glede en enkel sjel…i disse tunge tider. Tunge fordi jeg ikke fikk dette kurset som jeg hadde satt av hele august til, men som mange skriver i kommentarfeltet, så var det vel ikke meningen da. Noe «større» og bedre venter rundt neste sving, jeg trenger bare å sette bilen i 5 gir sånn at jeg kommer rundt svingen. Ikke sant?

Men i Stavanger blir det gøy! IKEA skal ha kataloglansering og jeg skal lede hele bøtteballetten. Temaet til IKEA i år er » Nytt Liv», at ting er i forandring, og da passer jo jeg perfekt med min historie. Uansett så gleder jeg meg og er du i området så starter det 10.00 nå på torsdag. Om ikke IKEA trekker deg så kom innom for å ta en bloggprat med meg da! Jeg kommer til å blogge fra eventen siden den er en del av meg, og NEI jeg får ikke ekstra lønn for det. Dessverre! Skulle kanskje mast meg til et gavekort siden såpass mange leser bloggen min? Hehe….neida så frekk kan jeg vel ikke være! Men kjekt å få reise hjem litt uansett, gleder meg masse til det! Aner ikke om jeg kommer til å selge/blogge til jeg blir 150, som visse andre, men gir meg ikke med det første!

IMG_1805

Måtte bare drømme litt om ferietider på fjellet….jeg savner forsatt mine fjelltoppturer og skal ha meg en helg snart hvor påfyll av fjelluft skal prioriteres!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-08-04T12:29:56+00:00 4. august, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |7 Comments

7 Kommentarer

 1. Tom 4. august 2009 at 12:47 - Reply

  Blir nok gøy for deg å ta det oppdraget på IKEA, men jeg forstår ikke hvorfor du sier det hadde vært frekt om du tok ekstra betalt for bloggingen, så lenge det handler om IKEA og deg. Det hadde ikke kostet meg en kalori og foreslå dette for ledelsen. De får jo tross alt veldig god reklame og omtale, så det hadde rett og slett vært frekt av IKEA å ikke betale deg erkstra.

 2. Heidi 4. august 2009 at 14:57 - Reply

  Kult….jeg gleder meg til å dra på ikea i høst….
  Har litt sånne tunger dager selv nå nå trenger vi litt sol tror jeg så rusler meg ned til solariumet og tar noen minutter og drømmer om sommern he he he….
  Klemmer

 3. Susanne 4. august 2009 at 15:25 - Reply

  Du får ha god tur 😀

 4. Pessimisten 4. august 2009 at 15:41 - Reply

  Hørtes gøy ut, skulle gjerne tatt meg en tur innom og sagt hei, men jeg er desverre på jobb akkurat da. Et gavekort fra IKEA hadde jo ikke vært feil da. Klem til, og spør du:)

 5. atlesyversen 4. august 2009 at 19:13 - Reply

  Alltid deilig å komme seg hjem litt 😀 Ha en flott tur 🙂

 6. Moi 4. august 2009 at 21:19 - Reply

  Ja du, hvor mange zzzillitrilliarder selger IKEA for i året? Det er ikke få, så om du får deg et gavekort på et par tusen eller noe, så er ikke det for mye forlangt når du gir de masse gratis reklame på bloggen i tillegg til jobben du er engasjert for. De skulle ha gitt deg det på eget initiativ synes jeg, kun lommerusk for de i alle fall!

  Flott at du virker mye gladere og piggere i dag igjen 🙂

 7. Laila 6. august 2009 at 21:46 - Reply

  Hæ? Nei, det var da som svarte! Jeg var på IKEA i ettermiddag (torsdag), men ser det ikke før nå, her, at du også var på IKEA – noen timer tidligere!? Hadde jeg visst det, skulle jeg ha dratt tidligere, og kommet og hilst på deg 🙁

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits