Blogger på tur

Føler meg skikkelig på jobb her jeg sitter trygt og godt i et flytogsete. Mac’en er et must på tur, bøker leser jeg på sengen. Nå er det interaktiv verden som gjelder, holde seg oppdatert 24/7 og være tilgjengelig stort sett hele tiden. Puh – håper du vet jeg kødder, en kan jo bli sliten av mindre. Vi er alle mann altfor tilgjengelige hele tiden, meg selv inkludert. Mobilen er blitt viktigere enn lommeboken og snart vil den vel ta over virksomheten for den lille skinnfilla som ligger i vesken. Kunne du tenke deg en dag uten mobilen? Er vi flinke nok til å skru den av innimellom?

Tenker ofte på når jeg vokste opp, hvor lite tekniske dubeditter som fantes da. Vi måtte snurre på telefonen og commodore 64 var det nærmeste vi kom noen form for datamaskin. Vi brukte skrivemaskiner når jeg jobbet på tannlegekontoret til min far og måtte gå ned en lang gang for å få koipert ting. Jeg tenker ofte, hva med om nye 20 år? Hvor er vi da?

Nå sitter jeg på flytoget og Oslo bader i solskinn utenfor vinduet. Vi suser avgårde og jeg sender varme tanker til den som fant opp det mobile bredbånd. Det er tregt men en kommer frem. Da er det godt å vite at den som venter på noe godt venter aldri forgjeves.

IMG_2111
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-08-05T10:12:19+00:00 5. august, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |4 Comments

4 Kommentarer

 1. Heidi 5. august 2009 at 10:21 - Reply

  Så koselig….du liker å være på tur du? og at noe skjer? hehe…
  Her står ting stille om dagen ….ja ja…
  SOla skinner i dag og det er jo bra….
  FØlger fast med deg jeg vet du…håper du får en strålende dag!
  Klemz

 2. watchmoose 5. august 2009 at 11:44 - Reply

  Jeg var på en lengre seiltur sist uke. Uten noen forbindelse. Ikke mobil, internett – absolutt fred. Det var deilig, men etter bare tre dager begynte jeg å bli rastløs, frustrert og etterhvert mannevonn???

  Har dupeditter og tilgjengelighet fremskapt nye sjuker???

 3. vivi 5. august 2009 at 12:24 - Reply

  Hei!ha en fin tur og koz deg masse:P Godt å se solen en dag oxo;-)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits