Miljøvennlig kaffeprat

stream_file-1 Bildet er lånt av SandnesPosten 🙂

Jeg sitter i skrivende stund på flyplassen etter en hektisk morgen og koselig formiddag. Hektisk på Ikea, men veldig hyggelig. Det er noe med mennesker i Stavanger, de har en spesiell evne til å imøtekomme «nye» mennesker . Jeg skravlet mye som jeg pleier og endelig kunne jeg gjøre det litt fort på min egen dialekt, for de som lånte meg øret preker jo samme mål.

Mest inspirasjon hentet jeg likevel fra gjengen som jobbet på Ikea, som hadde sine innlegg om hvordan de jobber, tenker og ikke minst er kreative. Lite ante jeg hvor gjennomtenkt alle ledd i Ikea sin organisasjon er og hvordan de tenker for å presse prisen mest mulig samtidig så de ønsker å tenke miljø.

Med meg hjem i kofferten har jeg en lampe med solcellepanel. Alle som kom fikk en med seg. Den trenger ikke elektrisitet, så du kan bruke den hvor som helst innendørs, uavhengig av stikkontakter. Lad bare opp panelet i sola i 9–12 timer, og du får fire timers fullt lampelys. Ekstra tøft var det at fra og med sommeren 2009 vil UNICEF motta en SUNNAN-lampe for hver SUNNAN som selges på IKEA-varehus verden over. Dette gir barn i hjem uten elektrisitet mulighet til å lese, skrive og tegne også når mørket faller på. Første sending går til UNICEF i Pakistan og hjelper barn i flyktningeleire og avsidesliggende landsbyer uten elektrisitet.KULT!

Her er noen bilder i all enkelhet:

IMG_2121
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:29:14+00:00 6. august, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: , , |2 Comments

2 Kommentarer

  1. torill W 6. august 2009 at 15:30 - Reply

    Trine du er så nydelig. Så blid og positiv. Sikker på at du gjorde en kjempebra jobb i dag. Og så vikar for selveste Katrine Sørland da. Sikkert en deilig følelse å være i vinden for noen dager. Ha ei kjempefin helg.

  2. @nne-mor 6. august 2009 at 16:47 - Reply

    Genial ide det der ;)))

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits