Da er jeg på plass for å «underholde» på Ikea med min hmmmm humor og «vittige» vesen.  Ikea åpner for kunder kl ti og jeg er godt forankret i en sofa jeg kunne bodd i. Nå skal  ikke bare Ikea kunder la seg inpirere, jeg skal springe rundt som en unge i gotteributikken.

Stavanger er og blir byen i mitt hjerte. Jeg elsker å kjenne vestlandsvinden stryke på huden, den friske havluften og det koselige sentrumet. Drammen er fin, Oslo likeså, men Stavanger er plassen. Nå skal det konfransieres og selvfølgelig blogger jeg etterpå! Hadde du trodd noe annet? Men ingen skandaler...det er det andre som står for! Hehe

IMG_2116
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.