«Nytt liv» i Stavanger?

Da er jeg på plass for å «underholde» på Ikea med min hmmmm humor og «vittige» vesen.  Ikea åpner for kunder kl ti og jeg er godt forankret i en sofa jeg kunne bodd i. Nå skal  ikke bare Ikea kunder la seg inpirere, jeg skal springe rundt som en unge i gotteributikken.

Stavanger er og blir byen i mitt hjerte. Jeg elsker å kjenne vestlandsvinden stryke på huden, den friske havluften og det koselige sentrumet. Drammen er fin, Oslo likeså, men Stavanger er plassen. Nå skal det konfransieres og selvfølgelig blogger jeg etterpå! Hadde du trodd noe annet? Men ingen skandaler...det er det andre som står for! Hehe

IMG_2116




Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-08-06T06:12:18+00:00 6. august, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |11 Comments

11 Kommentarer

 1. Tom 6. august 2009 at 06:28 - Reply

  Venter i spenning….

 2. Anne-Ki 6. august 2009 at 06:31 - Reply

  Hva heter den sofaen da? Tøff!

 3. Heidi 6. august 2009 at 07:08 - Reply

  Å Du ser jo så bra ut som alltid den toppen din digga jeg..er det only eller veramoda? ..hehe….
  Kos deg masse i dag…her skinner sola jeg skal ut i finværet….klemz

 4. krakelen 6. august 2009 at 09:50 - Reply

  Jeg trodde du var glad i trening? Bo i en sofa? Fysjom.

  Kunne forsåvidt godt tenkt meg å bo en sofa selv, men etter denne regntunge østlands-sommeren så tror jeg ikke jeg gidder mer.

 5. SoulPrincess 7. august 2009 at 13:56 - Reply

  Hei
  Jeg nominerte deg akkurat til Creative blog award, sjekk siden min for detaljer:)
  Du må ha en ellers strålende dag. vennlig hilsen SoulPrincess

 6. lg 8. august 2009 at 19:39 - Reply

  Takk for bloggen din, har begynt å lese den nå. Har fulgt deg fra P3, har alltid likt stilen din. Artig å følge deg! Keep on! Jeg er 43 år, ingen ungfole, derfor kjekt å se noen som ikke er 19 år og blogger om håret, huden og «outlooken»:)

 7. karete 9. august 2009 at 09:27 - Reply

  Heisan Trine,
  Så kjekt å hørra at du hadde ein goe opplevelse på IKEA Forus.
  Eg e så lei meg, for eg egentligt hadde muligheten te å treffa deg den dagen, men måtte ta en planlagt, ikkje alvorlig operasjon.
  Lese bloggen og eg har alltid likt stilen din og syns du e ei goe jenta som ikkje e redde for å stikka deg fram:) Åsså har du inspirert meg te trening og ta tak i ting……

  Eg e leder for de kreative interiørjentene og syns de va så kjekt at du fekk skjønte og fekk hørra kor mye som ligge bak inspirasjonen.

  LYKKE TIL MED NYE MULIGHETER TRINE:)
  hilsen Karete

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits