Harrytur med fotball til frokost, lunsj og middag

Det har vært en deilig helg på tur. Vi har vært på harrytur til Sverige uten å handle men for å støtte opp om min sønn sitt lag. Vi bodde på en ufattelig koselig campingplass med en amazing badestrand og koselige hytter. Anbefales på det sterkeste om du er på de trakter. Den lå 1 1/2 time fra Svinesund og het Hafsten Sweresort Camping. Det var masse hyggelig aktiviteter for ungene, men vi var jo mest på fotballbanen i 36!! varmegrader og strålende sol. Endelig litt sommer igjen! Må pakke ut men noen bilder lastet jeg inn for deg. Håper du har hatt en strålende helg!

Jeg vil bare rette en takk til alle ildsjelene som jobber frivillig i fotballNorge! Uten de hadde ikke de lokale lag overlevd og vi hadde ei heller hatt en så flott tur! Grisekoste meg fra morgen til kveld!!

IMG_2153

IMG_2131

IMG_2138
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:29:00+00:00 9. august, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , |7 Comments

7 Kommentarer

 1. amazed 9. august 2009 at 18:45 - Reply

  så deilig ut!

 2. blablabla 9. august 2009 at 18:55 - Reply

  Hvem er du?

 3. Astrid 9. august 2009 at 20:29 - Reply

  For en timing, Trine – helt strålende! Her har jeg brukt store deler av søndagen til å hjelpe en slekning med å booke seg hytte i Sverige, uten suksess. Så, litt blogglesing – og vips, flott hytte / stuga er booket og alt er klart for tidenes fisketur! TAKK for hjelpen!!!

 4. atlesyversen 9. august 2009 at 21:55 - Reply

  Høres ut som et bra sted 😀

 5. Heidi 10. august 2009 at 04:38 - Reply

  å så koselig ut ihvertfall siden vi bare har hatt regn og atter regn og grinete unger hehe…for en helg og mandagen startet likt…kan jo bare gå en vei dette 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits