Skolestart velkommen!

Sommeren er på hell. Selvom det er varmt ute ønsker jeg nå skolestart velkommen. Ferien er over og hverdagen er i anmarsj, er det bare jeg som jubler? Jeg liker hverdagen og dens rutiner. Tidlig opp om morgenen, få ungene ut og avgårde, mannen må komme seg på jobb noe som betyr at jeg får ro og tid til å jobbe med mine ting. Hva er så mine ting? Det prosjektet jeg skulle starte med gikk jo dessverre i vasken. Jeg skulle kurses til å bli rådgiver i personlig utvikling. Kjempespennende! Jeg gir ikke opp tanken og drømmen om den muligheten og skal i et nytt møte den 20 august med et annet firma. Kryss fingrene for meg!

Du har kanskje sett det? At bloggen har fått nytt utseende? Jeg har nå full kontroll over alt som skjer her og det er kun trinegrung.no du skal skrive i nettleseren. Snart kan du og signe opp for å få e-mail når jeg legger ut nytt innlegg, må bare finpusse litt på systemet som skal la det skje. Jeg er stolt over å ha klart alt alene og ikke fått annen hjelp enn til å sette det opp på domenet mitt. Tusen takk Thomas! Du er en engel og blir forgyllet!

Men tilbake til skolestart. Vi var en tur i Drammen i dag, først hos NRK Østafjells hvor mannen min og jeg gjorde et intervju for morgensendingen deres. Det var angående tv-aksjonen til høsten og et bilde som skal lages hvor de samler inn minner fra kjente mennesker. Det er visst vi og intervjuet var kjempemorsomt. Hva vi bidro med? Nei det kan jeg ikke røpe før intervjuet sendes 😉 Etterpå dro ungene og jeg på Gullskogen hvor det er kommet et RÅLEKKERT kjøpesenter. Sekker skulle kjøpes inn og jammen er ikke mine to små blitt økonomiske av seg! Begge valgte en av de billigste variantene, det er bare mor sin i front som koster litt mer…hm!

IMG_2172
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-08-12T18:10:57+00:00 12. august, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |14 Comments

14 Kommentarer

 1. Lisbeth 12. august 2009 at 18:37 - Reply

  Hei. Er det dette designet du har landet på? Ser at utseendet på bloggen har endret seg mye de siste dagene.

 2. trinegrung 12. august 2009 at 18:44 - Reply

  Nå har jeg landet ja….likte du det?

 3. Kristin 12. august 2009 at 18:48 - Reply

  Siden din ha blitt fin..helt enkel og med grei oversikt 🙂

 4. Liv 12. august 2009 at 18:53 - Reply

  HEI.

  Hvordan gikk det med engleskolen? Kom du inn?
  Håper du svarer. (Kunne tenke meg å gått der selv også :-))

  Liv

 5. Ole frå Jæren 12. august 2009 at 19:06 - Reply

  Grævla tøffe design. Dette designet elsker jeg! Veldig ryddig og greit. Ha en fin dag videre

 6. trinegrung 12. august 2009 at 19:08 - Reply

  Liv- nei det var ufattelig mange søkere så ikke i denne omgang. Men jeg gir meg ikke og kommer til å søke igjen! Helt sikkert!

  Ole fra Jæren- tusen takk! Liker det godt selv etter å ha prøvd MANGE ulike temaer!

 7. Torill W 12. august 2009 at 19:14 - Reply

  Hei Trine.
  Kjempefin side. Ja, det er godt at skolen og hverdagen begynner igjen. Jeg og liker de faste rutinene best. I og med at jeg er student, har jeg hatt ferie siden tidlig sommer.
  Men du, de sekkene som du komenterte, ser det er helly Hansen sekker. Kjempelekker, men er ikke det et ganske dyrt merke da. ble bare overrasket i og med at du sier at de er billige. I saa fall ser vi fra ganske ulike synsvinkler hva som er billig og ikke 🙂

 8. trinegrung 12. august 2009 at 19:17 - Reply

  Torill – de kostet 300 pr stk….var happy med det jeg for det var solide sekker med lommer og ryggstøtte. De skal ha de ut barneskolen nå så måtte kjøpe noen solide noen 😉

 9. Geir 12. august 2009 at 19:25 - Reply

  Kjempeflott bloggen ble, passet glimrende til deg:) Oversiktlig og med rent design.

 10. klikkertrent 12. august 2009 at 19:51 - Reply

  Synes det er trivelig og lese i bloggen din. Hihi, vet du, i ungdomstiden syntes jeg mannen din var såå kjekk. På en sommerjobb en gang kom han innom der jeg jobbet og jeg dristet meg til å spørre om autografen, men var så flau og sjenert at jeg ikke turte å se på ham *ler godt*

 11. Torill W 12. august 2009 at 20:58 - Reply

  Ok, Trine:).
  Det varbillig. Da har du gjort det som paa godt norsk heter et skikkelig varp. Er nok kjempegode sekker:)

 12. Heidi P 13. august 2009 at 08:06 - Reply

  Siden blei fin…men savner litt farger jeg hehe…..
  KJempe fine sekker viste dem til 5 åringen min…..synes han skal ha en sånn også jeg hehe….og din sekk fra kjempe fin hehe

 13. Karianne 13. august 2009 at 17:32 - Reply

  Følger deg frå det eine bloggdesignet til det andre 🙂 Fint dette 🙂
  Kvardagar og rutiner er det som held seg best i lengda. Godt at det er mest av det, egentlig.
  Kjempefine skulesekkar 🙂

 14. mia 14. august 2009 at 10:54 - Reply

  Godt jobba 😉 WordPress er ikke bare bare for «nybegynnere» eller viderekomne bestandig, selv om den er logisk og fin. Du har vært flink 😉

  PS; Takk for besøk i bloggen min og 😉

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits