IKKE LA DEG LURE!

Denne kom på mail til meg i dag og da er jeg sikkert ikke alene. Det er det dummeste jeg ser når hackere skal liksom lure oss forbrukere på denne måten…se hilsenen nederst på siden. På engelsk! Hvor dumme tror de at vi er? Ikke la deg lure, den samme kom fra «IKEA» forrige uke. Det kommer ufattelig masse spam mail, heldigvis har jeg ikke åpnet noen. Har du gjort det noen gang?

Jeg åpnet en orm på msn en gang. Det stod at en kamerat av meg hadde sendt meg et bilde. Da trykker en jo, men en skjønte jo at en hadde drede på draget når skjermen gikk i svart. Lurer på om det er noe å tjene i andre enden på å «ødelegge» andres maskiner på den måten? Forbanna møkkafolk, men som er ufattelig flinke bak tastaturet.

Bilde 1
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-08-13T07:59:26+00:00 13. august, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , |5 Comments

5 Kommentarer

 1. Birthe 13. august 2009 at 10:10 - Reply

  God Morgen Trine:)

  Vil bare si at jeg liker din nye design her på bloggen. Men det var ikke lett å få med seg alle ordene, spesielt på de mørkeste partiene! Vil jo ikke gå glipp av noe vet du:) Ha en fortsatt strålende dag. Hilsen fra Bergen

 2. Anette 13. august 2009 at 10:27 - Reply

  Heisann, grattis med å drifte alt selv. Kjenner til at det er MASSE å sette seg inn i, har faktisk ikke giddet å gjøre det selv enda. Det står på listen.

  Potensialet på siden din er jo kanon bra, men det ser ut som du har et lite stykke igjen. For nå er det litt rotete, bilder kommer litt i hytt og vær, og første innlegget går over bildet ditt og er umulig å lese i kantene.

  Lykke til, det blir nok supert tilslutt

 3. Anette D 13. august 2009 at 12:27 - Reply

  Fikk troianske hester på facebook, hadde fått en mail fra en venn der det sto han hadde en morsom filmsnutt med meg, for å se den måtte jeg innstallere adobe flash(noe jeg trodde) jeg hadde. Da jeg trykket for å innstallere begynte det å skje mye rart. Sendte masse mail til vnner, med samme beskjede…skikkelig dritent. Måtte endre passord, slette mailen og ikke minst rydde opp på maskinen min…litt av en jobb. Heldigvis gikk det bra. Er litt mer skeptisk til å åpne linker og vedlegg nå!!

 4. Marthe 13. august 2009 at 13:43 - Reply

  Hey

  Bra med nytt design 🙂 Jeg må bare kommentere at på «om Trine» siden så er linken til youtubeklippet hos oprah ødelagt (hvertfall hos meg, jeg bruker firefox).

  Marthe

 5. IsabellMarii 13. august 2009 at 15:56 - Reply

  SV; Tusen takk!! 😀
  Godt å høre =D

  Ja, det er noe crap!!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits