Jeg er tante til 23 stk. Noen er nesten voksne mens andre forsatt koser seg i barnehagen. Sistemann kom i juni, gratulere Tore og Randi!

Ingenting er vel bedre/morsommere enn det barn tidvis kan lire ut av seg. Min datter som en gang sa » det lukter så dårlig i åndredretten din», eller «du kan kalle meg Snåkus mamma, det er mitt nye navn!». Snåkus? Hvor kom det i fra?

Jeg har humret og ledd mange ganger av det som barn klarer å vri ting til å bli. De er rett og slett en fest til tider!! I går kom utsagnet som må være «ALL TIME HIGH» fra min lille niese.

Hun var akkurat kommet hjem fra barnehagen, sprang bort til mor ivrig etter å fortelle noe. «Mamma mamma, jeg har lært å si «jeg elsker deg» på engelsk!» Så flott, sier mammaen, hva er det da? » I WANNA FUCK YOU» svarer min herlige niese som smiler fornøyd over hele ansiktet. HERLIG hva ungene lærer hverandre!

Solveig sommeren 09

Her er noen som absolutt kunne trenge litt støtte og godt humør idag. Uff….
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Hvordan skape endring og våge mer?

Kanskje kan min reise inspirere deg? Jeg sender ut mail gratis hver søndag.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.