Hvordan skal vi danse?

Nå skal det snart danses på parketten igjen og navnene er klare.  I tillegg til Jan Thomas skal Triana Iglesias, Hallvard Flatland, Carsten Skjelbreid, Ellen Arnstad, Ole Klemetsen, Margrethe Røed, Svein Østvik, Elin Tvedt og Mia Gundersen svinge seg i valsen. Her er det mange navn jeg heier på med en gang kjenner jeg, men Margrethe Røed? Hun er kjent for de mellom 4-8 og er vel en av de som ryker først hvis ikke ferdighetene og sjarmen gir 100 i stil.

Elin Tvedt har jo aldri bydd noe særlig på seg selv, så noen grep måtte hun gjøre hvis hennes videre karriere som offentlig figur skulle leve videre. CharterSvein blir jo morroklumpen og jeg skjønner at det er et viktig element for de som produserer serien. Triana blir årets vakreste, uten tvil, men Mia…..Mia Mia Mia, jeg hadde håpet for din egen del at du tok deg en pause fra rampelyset. Ikke fordi jeg er lei av deg, men det har blitt litt masse den senere tid. Fokuser på skuespiller karrieren din, få den på skinner igjen, tenker jeg.

En jeg gleder meg til å se på parketten som garantert kommer til å sjarmere som vanlig, er Halvard. Han er bare genuin! Snill som dagen er lang, en ufattelig god samtalepartner ( takk for all hjelp Halvard) og har tv-tekke så det holder. Carsten Skjelbreid, dette var modig gjort! Men selvom Ellen Arnstad er en ufattelig flink redaktør, vil det ikke si at hvermannsen vet hvem hun er….hun ryker nok tidlig. Hva tror du?

Carsten_Skjelbreid_559719pSvein-Charterfeber_660262aHallvardFlatland680_658815p

Ellen Arnstad webjanthomas2_1208776804elin_tvedt

trianaiglesias1barnetv

Her er nesten alle….
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-08-14T16:08:08+00:00 14. august, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , , |14 Comments

14 Kommentarer

 1. Ingunn 14. august 2009 at 16:27 - Reply

  Jeg tror det er vanskelig å spå hvem som ryker tidlig og ikke. Mine spådommer sist og gangen før der viste seg ikke å holde. Men hardt arbeid er det for deltakerne – det er jeg sikker på! Gleder meg til å se og oppleve alle. Kjendiser blanda med mål og innsats og litt glitter er topp!

  God helg.

 2. Linda-Mari 14. august 2009 at 16:41 - Reply

  Du skulle vært med Trine:-)
  Har ikke aning egentlig, man kan jo aldri vite..

 3. Lisbeth 14. august 2009 at 18:03 - Reply

  Synes Elin Tvedt er den vakreste jeg, men det skjønner jeg jo at du ikke er enig i… 😉

  Er ikke så interessert i «Skal vi danse», jeg. Det begynner å bli litt oppbrukt nå – i hvertfall i mine øyne.

 4. trinegrung 14. august 2009 at 18:13 - Reply

  Elin T er veldig vakker…men INGEN slår Triana…..hun er uslåelig med og uten sminke….

 5. Solstråle69 14. august 2009 at 22:05 - Reply

  Hmm… Synes både Triana og Elin er pene mennesker, jeg. Skjønner ikke hvorfor du ikke synes Elin Tvedt har «gjort noe» – for det har hun da virkelig? «Alle» kobler henne vel til både været og 71 grader nord?

  Synes det var en fin gjeng som skal danse – kommer sikkert til å følge med i år også! 🙂

 6. Miriel 14. august 2009 at 23:39 - Reply

  Dette blir en morsom gjeng med dansere 🙂

  Meeen jeg må innrømme at jeg begynner å bli litt smålei av å se charter-svein overalt. Man blir liksom litt mettet etter å ha sett han rave full rundt på skjermen i x-antall sesonger med charterfeber synes jeg.

 7. På'n igjen :) 14. august 2009 at 23:48 - Reply

  Gleder meg jeg! Elin Tvedt er ganske pen, men husker henne best som veldig ukomfortabel og kortvaring programleder på nrk frokost-tv. Og selvfølelig fra været, men man trenger ikke være veldig flink for å ramse opp tekst og peke. Vi får se hvordan det går i år! Carsten Skjelbreid har ingen ting å bevise, for han er flink i jobben sin og trenger heller ingen opptur. Modig gjort av han. Ellen Arnstad kan være spennende, og jeg er enig med deg i at Mia er litt oppbrukt og hun er jeg lei av. Samme med Ole, men alle kan imponere i denne sammenheng uansett 🙂 Hun fra barnetv er sikkert kvikk, har aldri sett henne på tv selv. Tror dette blir bra jeg, spesielt fordi det er flere morsomme med!

 8. Nina 15. august 2009 at 03:20 - Reply

  Elin er vakker, som flere med meg mener.
  Men uten å si noe stygt om henne, mangler hun litt dybde, iallefall av det som kamera klarer å fange av henne.
  Blir litt sånn som med Jenny.
  Fantastiske jenter ja, men ikke så underholdende.

  Da er jeg mer med på Flatland ja.
  Sjarm til tusen!

  Og Svein. Tror han kommer til og overaske det Norske folk.
  Bor mer enn bare en klovn i han.
  Håper iallefall det, hehehe

  Jan Thomas digger jeg!
  Han er seg selv, og har et hjerte av gull.
  Ikke mer å si om den saken:)

  Triana er nyyydelig. Rå utenpå, og myk som få inni:)
  Et vakkert menneske, som jeg håper når langt!
  Og det tror jeg hun gjør, konkuranse innstink har hun også:)

  Har 3 favoritter.
  Svein, Jan Thomas, Triana.
  Er ikke objektiv i det hele tatt!

  Gleder meg enormt:)

 9. Silje 15. august 2009 at 10:13 - Reply

  Du hørres jo en smule misunnelige ud spør du meg….. Klage øve kjendisar så bler me på dette for iche å bli glemt, ka e d du holde på me då? Sprer eder og galle øve d mesta i håp om at du sga komma på trykk i VG eller SE og HØR. Di e ivertfall me på någe kjekt og underholdande, du slenge me kjeften om andre mennesker for å komma på trykk….vett iche ka som e verst eg Trine???

 10. Ingunn 15. august 2009 at 15:46 - Reply

  Jeg føler din stemme blir mindre og mindre hørt Trine (du blir mindre sitert i alle fall).

  Tror jeg ville satset mer på humor og helse om jeg var deg. Tror alle som viser selvinnsikt får (nye) sjanser.

 11. michelle 17. august 2009 at 06:03 - Reply

  Hei jeg er veldig ening men Ingunn,som sier at stemmene dine blir mindre og mindre hørt…Så må jeg si at alle har sin fantaskiske utrsråling og sjarm av di som blir med på SKAL VI DANSE,tenker du skal være glad du ikke mer der,huff skrekk å gru……………………

 12. michelle 17. august 2009 at 06:04 - Reply

  Hei jeg er veldig ening men Ingunn,som sier at stemmene dine blir mindre og mindre hørt…Så må jeg si at alle har sin fantaskiske utrsråling og sjarm av di som blir med på SKAL VI DANSE,tenker du skal være glad du ikke er der,huff skrekk å gru……………………

 13. sandra 17. august 2009 at 14:05 - Reply

  Elin Tvedt med sine oppskremte øyne har ingenting der å gjøre.Hun har steinansikt eller dvs det samme oppskremte uttrykket hele tiden,derfor var det kjedelig med henne som p.leder i 71 g nord.Hun er så oppskrytt.Flatland er mannen som jeg håper når langt.Mia er jeg lei av og Svein er altfor hyper.Arnstad er altfor perfeksjonist.

 14. Anne Arstad 19. august 2009 at 13:43 - Reply

  Fulgte ikke med på bloggen din på blogg, men fant en link til deg så måtte nesten inn å titte litt 🙂

  Gleder meg til å følge med på skal vi danse, digger bare Triana 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits