Gratulerer med dagen

Et vennepar av oss giftet seg i Afrika ifjor og festen for øvrige venner ble avholdt ikveld. Det var stas, festlig, koselig, rørende og utrolig vellykket. De tar seg selv så lite høytidelig og er bare et herlig par. Gratulere så masse med dagen Gro og Trond! Det var en regnfull ettermiddag/kveld og en ting kan jeg hilse å si…jeg har ikke trådd på meg høye hæler på evigheter, så gjett hvem som var glad for at pen-sandalene var med i vesken!? Smart trekk unge lovende Grung!

IMG_2190IMG_2185

IMG_2178IMG_2182

Noen trakk «frisk» luft der det var et lite tak…ikke store plassen men Erik Hoel til høyre i bilde er en fin fyr! Han ba meg skrive det for å skape litt blest…han liker det 😉
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-08-15T23:49:21+00:00 15. august, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , |3 Comments

3 Kommentarer

 1. Ingunn 16. august 2009 at 01:20 - Reply

  Skjønner.

  Ha en fin helg.

 2. Amy 16. august 2009 at 07:36 - Reply

  Trine, har du byttet hjemmesiden igjen???? Uff, nå har jeg korrigert den på bloggen min, så det burde være rett!! Skjønte ikke hvorfor du skrev noen ting- men nå skjønner jeg var låst på den gamle blogg..jaja..håper nå du blir fornøyd jente!!! hehehe….

  De kakene ser farlig godt ut…håper du danset masse for å brenne kaloriene fra de godisene…

  God Søndag vennen!!!

 3. Ragnhild 16. august 2009 at 18:54 - Reply

  Jeg jobbet i bryllupet og fant kontaktkortet ditt med denne bloggen på 🙂 Jeg linket deg på bloggen min som en kjendis som var i bryllupet, håper det går greit!! xx

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits