Jeg aner ikke hvorfor men jeg har bare en god følelse i dag. Jeg fikk en ide´for noen dager siden og den er i ferd med å rotfeste seg i topplokket. Jeg digger den! Jeg har såvidt begynt å lage blogg for andre, er godt i gang for et eiendomsutbyggerfirma i Røyken. Det er kjempespennende og jeg ser en spennende mulighet her. Jeg digger når en ide´ dukker opp i hodet, en som jeg kjenner liker å være der, den fester seg og begynner å formere seg. Jeg lager bilder i hodet for å se om dette er noe som jeg kan føle meg komfortabel med, og vips så dukker det opp nye bilder og ideen former seg videre.

Jeg er et kreativt mennenske som drømmer å starte sin egen lille baby. Et lite firma som jeg kan løfte opp og frem til å bli noe «stort». Det skal ikke stå på drivkraften, arbeidsviljen og innsatsen fra min side for å si det sånn, men det vet du kanskje hvis du er fast leser. Jeg har muligheten nå til å gjøre hva jeg vil egentlig og det er ganske befriende. Samtidig er det veldig skremmende, men nå skal jeg hive meg ut i det og satse. Jeg må det, denne ideen MÅ jeg bare gjennomføre. Den fester seg mer og mer og blomstrer i topplokket som en rose på ville veier. Nå må jeg kontakte Innovasjon Norge…må høre om veien videre.

Fant noen andre som er ufattelig kreative om dagen i VG.

Bilder fra sommeren 2007 080




Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.