Jeg er hoppende glad!

Jeg aner ikke hvorfor men jeg har bare en god følelse i dag. Jeg fikk en ide´for noen dager siden og den er i ferd med å rotfeste seg i topplokket. Jeg digger den! Jeg har såvidt begynt å lage blogg for andre, er godt i gang for et eiendomsutbyggerfirma i Røyken. Det er kjempespennende og jeg ser en spennende mulighet her. Jeg digger når en ide´ dukker opp i hodet, en som jeg kjenner liker å være der, den fester seg og begynner å formere seg. Jeg lager bilder i hodet for å se om dette er noe som jeg kan føle meg komfortabel med, og vips så dukker det opp nye bilder og ideen former seg videre.

Jeg er et kreativt mennenske som drømmer å starte sin egen lille baby. Et lite firma som jeg kan løfte opp og frem til å bli noe «stort». Det skal ikke stå på drivkraften, arbeidsviljen og innsatsen fra min side for å si det sånn, men det vet du kanskje hvis du er fast leser. Jeg har muligheten nå til å gjøre hva jeg vil egentlig og det er ganske befriende. Samtidig er det veldig skremmende, men nå skal jeg hive meg ut i det og satse. Jeg må det, denne ideen MÅ jeg bare gjennomføre. Den fester seg mer og mer og blomstrer i topplokket som en rose på ville veier. Nå må jeg kontakte Innovasjon Norge…må høre om veien videre.

Fant noen andre som er ufattelig kreative om dagen i VG.

Bilder fra sommeren 2007 080
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-08-16T11:27:57+00:00 16. august, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , |7 Comments

7 Kommentarer

 1. Jeanine Horntvedt 16. august 2009 at 11:53 - Reply

  Det var en strålende idè! Ønsker deg masse lykke til 😀

 2. Astrid 16. august 2009 at 12:10 - Reply

  Så spennende da!!! Kanskje det er nettopp DETTE som skal bli DEG, Trine? Er sikker på at du klarer å sette det ut i livet jeg, og at det kommer til å bli kanon!

 3. solstorm 16. august 2009 at 12:15 - Reply

  «Jeg er et kreativt mennenske som drømmer å starte sin egen lille baby».
  Det er vel opp til andre å bedømme slike saker, eg ser og på meg med visse attributter, men det får andre si om meg, eg er jo norsk.

 4. proud and alive 16. august 2009 at 13:29 - Reply

  Spennende, dette fikser du.

  Du har sikkert tenkt mye på dette selv, men fra et brukers/kunde perspektiv hadde det vært glimrende å ha en plass som kan både utvikle og bidra i drift av en hjemmeside og/eller blogg. Vi er mange som ikke har verken kunnskap eller tid til akkurat det, men skulle gjerne hatt den oppmerksomheten det kan skape, markedsføring etc.

  Om du i tillegg kan sørge for at sidene vårene blir linket til på forskjellig og egnede fora, så ville det vært helt topp. Med pågangsmotet og nettverksbyggingen din så er dette klart en bærekraftig idé, og når du er i gang, så blir jeg gjerne kunde.

  Lykke til.

 5. proud and alive 16. august 2009 at 13:38 - Reply

  … lag et sted hvor jeg kan være sikker på at siden/budskapet min får maksimal uttelling på oppmerksomhet, spredt over alle verdens hjørner, blogger/tidsskrifter og andre steder hvor det er ønskelig å spre budskapet/markedsføringen.

  Vil du bli sett? Kontakt Trine Grung Publishing AS :-))

  Trø til Trine!

 6. Mammamia 16. august 2009 at 13:59 - Reply

  Fortsett med «ruginga», si ifra når du har klekket ferdig 🙂

 7. anja 16. august 2009 at 14:08 - Reply

  jeg heier på deg…..masse lykke til!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits