Sånn går nå dagan

Først må jeg sende varme tanker til en mor som sikkert ikke har det så lett om dagen. Kjære Berit Riise, dette klarer du deg igjennom, du har vært ute en vinternatt før. Du sier mye rart, gjør mye rart, men du snakker rett fra hjertet. Skal folk dømme deg fordi du ikke eier økonomisk sans? Stå på sier nå jeg, du er bare en mor  og beskytter dine barn for enhver pris. Noen utsagn kunne du sikkert spart deg, men jeg kjenner meg igjen i det at engasjementet tar overhånd og munnen løper løpsk. Det kan skje den beste!

Solen skinner og inne sitter jeg klistret foran skjermen. Imac’en min går varm om dagen for det jobbes masse med blogg for et firma i Røyken. Det er så kjekt og spennende å være i gang og nettsiden begynner virkelig å ta form. Med en gang den er ferdig skal jeg selvfølgelig linke til siden, for jeg vil jo høre hva leserne mine syntes om mitt første ferdigstillte produkt for en kunde. Jeg kan si såpass at det er et nytt byggefelt som skal bygges i Røyken og jeg skal lage en blogg som oppdaterer hver enkelt tomt uke for uke. Første del av jobben med design er unnagjort, men kjenner jeg meg selv rett så endrer jeg litt mer underveis. Jeg ender aldri opp med det første som jeg bestemmer meg for…typisk meg. Aldri fornøyd!

Jeg har nå opprettet egen side for salg av pulverproduktene som jeg bruker.  Da blir det personlig oppfølging av meg for de som velger ernæringspulveret som har hjulpet meg masse på veien. Ikke kun for å gå ned i vekt, men for å få bukt med oppblåst mage, vann i kroppen og ikke minst øke energien. De er fantastiske og jeg jobber med en videoblogg fra når jeg skal dra dette igang. Det er mange jern i ilden for unge Grung om dagen, men heldigvis liker jeg å ha det sånn. Sakte men sikkert nøster jeg og snart blir det så bra så. Evig optimist, kan en være noe annet?

På førstkommende fredag skal jeg på noe helt annet som er kjempegøy! Legger et lite bilde her for å sette tankene dine litt i sving…tipp hva jeg skal? Hehe

IMG_2192

IMG_2193

Endelig har jeg og funnet et kjempekoselig kontorlokalet i Røyken og jammen skal ikke ho Kirsti være med å starte sammen med meg. Hva skal vi gjøre der? Det skal jeg selvfølgelig røpe om ikke lenge, men alle skal ønskes velkommen på Pikerommet om ikke lenge. Jeg er glad om dagen, sover dårlig for kroppen vil ikke roe seg. Nå liker jeg veien og deilig å pløye den selv!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-08-18T12:58:15+00:00 18. august, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |18 Comments

18 Kommentarer

 1. Miriel 18. august 2009 at 13:27 - Reply

  Enig med det du skriver om Berit Riise og hele den saken. Hun er bare en mor som vil det beste for barna sine. Hvem vil igrunn ikke det?
  Personlig synes jeg saken er blitt blåst litt vel mye opp i media. For å være ærlig er det massevis av ting som er mer interresant å lese om synes jeg.

  Det skjer mye spennende i livet ditt om dagen skjønner jeg det er bra 🙂 Hmm Strix = TV? Tv program på gang? Evt publikum i Skal vi danse?

  Spennende med kontor i Røyken!

 2. anne-sofie 18. august 2009 at 14:08 - Reply

  ser at du har fått endel reklame på siden din.synes å huske at du skrev noe om å ikke ha reklame der, eller tar jeg feil?

 3. Heidi P 18. august 2009 at 14:26 - Reply

  Hei og hå!

  Lykke til sier jeg bare du har jammen bein i nesa…..
  I have been there and done it…det med å drive eget….og for meg blei det for mye og vil aldri tilbake, men ingen er like og jeg tror du vil stortrives hehe…

  Strix television skal du på noe prøve? jobbintervju? være programleder for noe realityprogram? hehe…wild guess…:-)

 4. Hege 18. august 2009 at 15:03 - Reply

  Hei, Trine!
  Har fulgt bloggen din en stund. ingen spesiell kommentar til dagens innlegg, men har lyst til å si at du skriver bra, er en kul dame og et eksempel til etterfølgelse for alle oss damer i slutten av 30-årene.
  Rett-fra-levra-stilen er kjempebra!

  Hadde altså bare lyst til å ønske deg lykke til med alle prosjektene dine.

  MVH
  hege

 5. trinegrung 18. august 2009 at 15:04 - Reply

  Hege-tusen takk, utrolig hyggelig av deg!! Nå ble jeg glad…liker å blogge 🙂

 6. Ugle Rimosen 18. august 2009 at 15:19 - Reply

  Det var et par ting jeg stusset litt over på slutten der:
  «Jeg er glad om dagen, sover dårlig for kroppen vil roe seg».
  og:
  «Nå liker jeg veien og deilig å pløye den selv»?
  Det er første gang jeg har hørt det uttrykket -‘å pløye veien’.
  Det må være tungt arbeid. Og ikke så bra for veien.
  Lykke til med blogg-oppdraget, forresten.
  Ciao!

 7. Tor 18. august 2009 at 16:01 - Reply

  Berit Riise er helt ute av kontroll, og bruker sønnene sine for det de er verdt for å lage blest om seg selv. Jeg er sikker på at hun hadde blitt alvorlig syk dersom hun ikke kunne ha fortsatt og solt seg i medialyset minst 1 gang i året. Forferdelige ekle utsagn om sønnenes intime privatliv samt, samt idiotiske og kvalme kommentarer om hvor vankskelig det er å være så populær..bla bla bla. Hadde blitt så utrolig flau av mora mi dersom hun hadde vært like drama queen som Berit at jeg hadde kutta all kontakt med ho for godt.

 8. elwood p. dowd 18. august 2009 at 16:25 - Reply

  Kontroll over ballen gir stål i kassa, men kontroll over ballene gir enda mer stål i kassa hennar mor..

 9. Drummer 18. august 2009 at 17:21 - Reply

  Ikke så rart at sønnene er blåst for økonomisk forståelse. Da moren fremdeles var bosatt i Ålesund, fikk hun enkelte butikker (gull/klokker, møbler og klær) til å holde “private visninger” for henne etter stengetid. Dette var, etter eget utsagn, fordi misunnelsen ble for stor når andre kunne se hva hun kjøpte. Et par år senere forlot hun byen, etter sigende p.g.a “janteloven”. Lykke til Berit, du får som fortjent.

 10. grasrotandelen 18. august 2009 at 17:30 - Reply

  Mamma Rise: «Vi har bare blitt pissa på.» Hva hun ikke nevner er at hun liker det :o)

 11. OleBob 18. august 2009 at 17:49 - Reply

  Stå på Grung! Alltid like interessant å lese velskrevne og poengterte bloggar om viktige samfunnsspørsmål frå mediekåte damer med midtlivskrise

 12. Bjørn Kenneth Muggerud 18. august 2009 at 17:49 - Reply

  Spennende å se hva slags konsept du har fått til….. Er det en pilot dere skal lage med Strix – eller er det allerede laget en avtale 🙂

 13. Tutta:-) 18. august 2009 at 19:00 - Reply

  Når kan vi få kjøpt dette pulveret da, er veldig spent på å få prøvd det;-)

 14. Geir 18. august 2009 at 19:45 - Reply

  Enig med Tor, å si at en vet når sønnene har sex er vel både vulgært og dumt. Hun er så vugær og «low class woman» at man undres over det hele….

 15. trba 18. august 2009 at 20:54 - Reply

  Helt ærlig – du kan ikke mene at hun vil sønnenes eget beste? Hun er jo virkelig til skade for dem.

  Hun sier i retten :
  «- Det ble ikke noe godt forhold mellom John Arne og meg. Jeg gråt, jeg truet, prøvde alt for å pengene, sier Berit Riise.»

  Og det tørr hun innrømme!!Hun har truet sin sønn for penger!!!!!!!… Den dama har ingen begrensninger og jeg er overrasket at en oppegående dame som deg Trine kan forsvare henne.

  Og innerst inne tror jeg at JAR helst skulle sett at hun holdt helt kjeft i denne saken, som faktisk er mellom JAR og Bårdsen, ikke om henne selv… Tror ikke hennes uttalelser i dag gjør det lettere for en gutt som faktisk har hele verden å streve med akkurat nå. Jeg har stor respekt for JAR som står oppreist akkurat nå og at han leverete så bra som han gjorde i landskampen sier litt om han som idrettsmann.

  Digger forresten bloggen din og syns du har masse interessante tanker og meninger – men her kunne jeg ikke la være å være sterkt uenig med deg.

 16. Henrik 19. august 2009 at 07:46 - Reply

  Hva firma du har planer om å starte?

 17. Linda-Mari 19. august 2009 at 20:31 - Reply

  Ingen av dere over kjenner Berit. Hun er en fantastisk mor!! Hun stiller opp, hva det enn skulle være, og hun gjør alt for barna sine. De hadde ikke vært der de er uten henne.
  Og jeg skjønner ikke noen av tingene dere klarer å rille utav dere, vet dere at hun har andre barn enn fotballguttene som muligens sitter å leser alt dette? Tror ikke dere hadde følt dere så bra om dere hadde lest folk skrive slike ting om deres mor.

  Over til noe annet.. Bloggen din har blitt virkelig bra Trine! Stå på:-)

 18. Tor 28. august 2009 at 08:00 - Reply

  Linda-Mari, ja Berit gjør alt for barna sine, både roser de skyhøyt for så og sole seg i deres spotlight og driter de med å åpne den dumme munnen sin, men mest av alt truer hun barna sine for å sikre sin egen økonomiske fremtid.
  Fantastisk Mor! Stå på!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits