ENDELIG!

Jeg fant denne saken i VG idag og her skjønner jeg ikke helt eieren av hunden. Hvis området var merket, uansett litt dårlig eller ei, så går en ikke inn på et anleggsområde. Det er forferdelig trist det som har skjedd med hunden men jeg syntes det blir litt rart å «ta» byggeansvarlig for det. At de skal betale regningen! Det var jo eier som gikk inn av fri vilje og området var merket…hm

Da sitter jeg her. Ingen som roper MAMMA, ingen som vil jeg skal lage noe mat, ingen som «trenger» meg, frem til klokken 1400. Endelig er hverdagen tilbake, skolen er igang og Trine kan få litt Trine-tid. Sykkelen står klar på tunet, nå skal det tråkkes noen mil før jobben med andre blogger forsetter. Holder på med tre stykker om dagen, så jeg har nok å gjøre. Driver du et firma som trenger blogg eller gjerne vil lære mer om sosiale medier og bruken av disse, så ta kontakt. Jeg er godt i gang for en del andre og det er kjempegøy.

Hva kan jeg bidra med for et evnt firma? Jo, jeg kan lage bloggen og lære firmaet ditt om hva slags innhold du bør ha på bloggen, hvor ofte du bør oppdatere, bildebruk og ikke minst andre sosiale medier du må bruke for å spre budskapet ditt. Det er mye å lære den første uken, men når en kommer skikkelig igang er det bare gøy. Jeg har jo blogget i mange år og kommer ikke til å gi meg med det første. Veldig kjekt hvis min bloggkunnskap kan brukes til noe fornuftig for andre! Det hadde jeg likt.

Så kjenner du noen som trenger å fornye siden sin, få litt fart på firmaet og lære bruken av nettet, så be de maile meg. Dette er så gøy at jeg er sikkert på at innen 2010 er omme har tallet med antall blogger i norge doblet seg. Ta kontakt…gleder meg til å høre fra deg/dere. Nettsiden med meg som blogger for firma er og under konstruksjon! JIPPI 🙂
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-08-19T08:44:02+00:00 19. august, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: |22 Comments

22 Kommentarer

 1. Stine 19. august 2009 at 09:20 - Reply

  Jeg mener jeg leste det var dårlig merking av området som gjorde at han gikk inn. Hvis en voksen mann ikke legger merke til at det er forbudt område pga dårlig merking/skilting/avstenging så gjør i hvert fall ikke unger det. Det kunne vært -er jo som vi så i hundens tilfelle- livsfarlig. Derfor syns jeg byggeansvarlig burde føyd seg litt, om ikke annet så betalt halve dyrlegeregningen for å vise at han i det minste synes det er synd at hunden ble så stygt skadet på deres arbeidsområde, ta litt ansvar.

  Ellers så er det kult at du kaller tiden du har for deg selv som Trine-tid. 🙂 Det er veldig godt med sånn tid når man har mye rundt seg i hverdagen. LYkke til videre med prosjektene dine! Fint å lese om en som ikke gir seg og som hele tiden står på for å gjøre noe en vil trives med. Det er god motivasjon å lese. Savner litt trenings- og kostholdstips. Jeg fikk mye ut av å lese om det. 🙂

 2. Christian 19. august 2009 at 09:25 - Reply

  Tenk hvor mye positiv PR T. Stangeland Maskin AS hadde fått her for usle 12000 kroner ved å ta den regningen! Utrolig at de ikke ser den selv!
  Ser jeg skiltet «T. Stangeland Maskin AS» fremover kommer jeg til å velge noen andre hvis jeg trenger bygghjelp.

  Tenk om det hadde vært en unge som ble flådd opp her ? Nei, styr unna T. Stangeland Maskin AS!

 3. Kirsten 19. august 2009 at 09:47 - Reply

  Synes det er helt forferdelig at hunden ble skadet og har lidd. Greitt at entreprenøren og veivesenet har godkjent skiltingen, men i hunde-eiernes forsvar så er det mye «rar» og uforståelig skilting rundt omkring. Jeg hater når dyr blir skadelidende, og skjønner godt følelsene familien sitter igjen med etter denne hendelsen. Hadde dette skjedd et barn (eller en voksen for den saks skyld) så hadde nok utfallet vært helt annerledes. Og faren for at dette kan skje et barn er stor! Om skiltingen er forvirrende for voksne mennesker, tenk da hvordan det er for barn, som har lite eller ingen lesekunnskaper…

  MEN om jeg snur litt på saken….
  Eierne påstår at den 7 år gamle hunden er som et familiemedlem… Jeg regner med at de selv har livs- og ulykkes forsikring, og at deres barn har hatt det. Bilen er nok også forsikret, og likeledes både hus og innbo… Hvorfor er ikke hunden også forsikret??!! Det har like store sjanser til å skade seg, og som de fleste vet så er veterinær besøk en kostbar affære! Hadde de hatt forsikring, så hadde de da sluppet unna med å betale en egenandel…

  God bedring til hunden! 🙂

 4. Linca 19. august 2009 at 09:50 - Reply

  Man går ikke igjennom en byggeplass. PUNKTUM!
  Dvs mm. man jobber der. Det er ikke bare betongblokker med armeringsjern som er farligt, men spikre, knuste steiner med skarpe kanter etc. En slik betongblokk (med jern) er lett å se, så det tyder på at det var dårlig lys i tillegg. Hvilken hundeeier drar med seg dyret gjennom et slikt sted? Nei takke meg til parker og skogsstier for meg og min 4-beinte 🙂 Håper at dette ikke er en start på amerikanske tendenser; hvor man saksøker Gud og hvermann…

  Ha ellers en strålende dag! (Det skal jeg, og nyte at skolen har begynt på’n igjen)

 5. Dag Kvello 19. august 2009 at 10:03 - Reply

  Hmm, det er jo spørsmål om synet til denne hunde-eieren.
  Uansett om du klarer å snike deg forbi ett litt dårlig formulert skilt så tror jeg de fleste ville legge merke til at de befant seg på en anleggstomt.
  Var det ingenting ved omgivelsene som tilsa at dette ikke var en lekeplass ?
  Store maskiner? Materialer? Brakker ? osv. ?

  Så istedet for å ta inn over seg at dette var selvforskyldt så prøver de å legge skylda på andre ?

  Maken til idiot.

 6. kenneth 19. august 2009 at 10:27 - Reply

  eieren av hunden gikk ikke inn på anleggsområdet, men på en tursti som er like ved, du er nødt til å gå forbi det skiltet der fant skadet seg, for å fortsette turstien.. hilsen nabo

 7. jon haugen 19. august 2009 at 10:34 - Reply

  Hundeeier forstod ikke skiltinga,og forsatte på på veien som tidligere har vært åpen for fri ferdsel. De kom så til sperring.Her skadet hunden seg.Hundeeier og hund gikk ikke inn på byggeplass. De snudde ved sperringen til byggeplassen.
  Hvis alt var etter forskrifter og regler,hvorfor tok da TS kostnaden med å bytte ut sperreblokken som hunden skadet seg på?

 8. Anders 19. august 2009 at 10:38 - Reply

  Hehe, hva er egentlig greia her? Ett avsnitt om saken det ble linket til og 3 avsnitt med reklame for Trine Grung og blogger… Synes dette var litt humoristisk, selv om det helt sikkert ikke var et reklamestunt….;)

 9. nina 19. august 2009 at 10:40 - Reply

  Hei
  Så flott side du har, med fint bilde ovenfor. Likte stilen her.

  Angående hunden….Huttetu, dette var grusomt. Og sikkert en forferdelig opplevelse for båede mann og hund.

  Men som hundeeier må man ikke gå inn på områder der byggeaktivitet foregår. Man m å tenke på hunden sin.

 10. cathrine 19. august 2009 at 10:55 - Reply

  irriterer meg grønn at de kan få seg til si jaja det var ikke barn da hadde det vært ille bla bla.. er da faen i hlev. like ille med dyr… fy f.. for noen mennesker man lever med ..uheldigvis sier jeg.!! ville søren bod på en klode for meg selv der dyr var viktige.. rassfolk som setter seg selv fremst alltid.mest verdi my ass.

 11. cathrine 19. august 2009 at 10:56 - Reply

  Ordfeil i sinne ja jeg vet .. !! Får unnskylde på det sterkeste !

 12. Fred 19. august 2009 at 11:17 - Reply

  Jeg mener det er en prinsippsak. Idioten gikk tur med bikkja på en byggeplass…

  Hadde han kanskje spurt om kompensasjon hvis han gikk tur med den på en krokodillefarm, og bikkja ble bitt halvt i hjel?

 13. Roger Svendsen 19. august 2009 at 11:21 - Reply

  En byggeplass bør være såppass sperret av at ikke barn kan komme seg inn der og skade seg. OG etter hva jeg leser hadde de ikke kommet seg inn på selve området, men det var i det man skulle pasere en liten sperreblokk som ikke er større enn at en liten hun klarer å hoppe over, at uhellet skjedde.

  Tenk om et barn hadde komme frem til denne sperrestenen, helt ytterst på området og skadet seg?

  Jeg tror faktisk du har problemer med å se alvorlighetene av det fordi dette var en hund og ikke et menneske. Da tipper jeg bloggen din hadde vært annerledes.

  Og om du hadde skjønt at dette var i selve sperreingen helt ytters på byggeplassen, et sted faktisk folk kan oppholde seg uavhengig om de er inne på byggeplassen eller ikke .. så tror jeg også bloggen din hadde vært annerledes.

  Tenk om et barn hadde kommet med sykkel.. skulle snu ved sperreblokken fordi det var en byggeplass, og deretter veltet med sykkelen over blokken?

  Hadde du da sagt «Å huffameg så dum du var!» Eller hadde du sagt: At ikke disse byggefolka klarer å lage trygge måter å sperre av området sitt på!?

  Bare en liten tankevekker før du slakter folk….

 14. litt smarter 19. august 2009 at 11:21 - Reply

  de som hadde sikrett byggeplassen som må ta regningen. slike ulykker hører man ikke om på andre byggeplasser i norge. ta ansvar

 15. Miss Lykka Kjendis 19. august 2009 at 12:30 - Reply

  Herregud du Trine er patetisk.
  En mislykka kjendis som er desperat etter oppmerksomhet. Get a life…

 16. Jessica 19. august 2009 at 12:50 - Reply

  T. Stangeland gjør SÅ mye ulovligt. De e den VERSTE bedriften noen sinne, og eg ska faen lova deg at han har 12000 i lomma bokå! Det du skrive her e heilt idiodisk for du har vel kanskje ikke sett bygge området? og at det er i et helt normalt gå område og at de burde stenge av med gjerder for å unngå sånne uhell som dette. TENK om det hadde vært en unge, verden hadde reagert mer da, dessverre.

  Du burde kanskje tenke deg LITT mer om, og undersøke ting LITT mer enn bare å lese det på vg, for å så blogge om det!

 17. Dennis 19. august 2009 at 13:48 - Reply

  Alle vet jo at man ikke skal vandre rundt inne på et anleggsområde. Her mener jeg at turgåeren er 100% ansvarlig for hunden, og må ta regningen selv.

  Jeg er dyreelsker, og synes fryktelig synd på Fant. For min del spiller det ingen rolle om det er en hund, katt, hest eller menneske som har det vondt.

  Uansett; sund fornuft bør gjelde… Anleggsområdet er ingen adgang for uvedkommende (dvs turgåere etc…).

  Men det er nå bare min mening.

 18. Naomi 19. august 2009 at 14:19 - Reply

  De var ikke INNE på annleggsområdet, for f…! Det irriterer meg grønt at folk kritiserer eieren og gir full ansvar på han. Rundt om i verden finnes det utrolig dårlig skilting, og dårlig skilting ER dårlig skilting. Jeg vedder på at dere som kritiserer eieren har selv blitt forvirret av dårlig skilting. Dette kunne skjedd en hver person, og denne eieren var uheldig. Her mener jeg byggeren er helt ansvarlig. I et byggefelt, og rundt et byggefelt må det stå TYDELIG skilting, slik at det ikke er mulig å bli forvirret. Jeg håper nesten at noe lignende skjer med dere som kritiserer en dag. Da skal jeg gi full ansvar på dere!

  En annen ting som også irriterer meg grønt er at folk tar dyr for gitt. Kanskje en hund er en hund, men det er også et liv. Desverre hadde saken vært anderledes om dette hadde vært et barn innblandet. Ingen ville sagt at «eier» hadde full ansvar da! Derfor ser jeg på dette som helt latterlig, at folk skal si at et barn, det er HELT annerledes! Hunden kan ikke lese, og det kan heller ikke et lite barn. Og om skiltingen er dårlig, kan dessverre ikke eieren lese heller.

 19. Nikolai Hoftun 19. august 2009 at 15:12 - Reply

  Skandale 1:
  Synes at eieren var uforsvarlig med å gå inn på et anleggsområde, men et anleggsområde skal være sikret med gjerde slik at barn IKKE kan komme inn på plassen. Barn leser ofte ikke skilter. Så å si at plassen var godt nok sikret, vil si at hundeeieren brøt opp sperringer for å komme inn.

  Skandale 2:
  «- Hvis et menneske hadde skadet seg, ville saken vært helt annerledes og dypt tragisk, sier Silde.»

  Det er her tydelig etter min mening at Stangeland bør skaffe seg en pressesjef til å håndtere slike saker og kan uttale seg til media på en måte som ikke fører til at vi husker Stangeland som folk som ignorerer dyrenes helse.
  Hadde et dyr kommet inn på plassen f.eks en katt uten eieren med og det hadde dødd, så hadde det garantert vært svært alvorlig.

 20. jokkesaedstrom 19. august 2009 at 16:11 - Reply

  Yes krev at byggefirma leier inn vakter slik at de kan advare barn og folk med dyr om å ikke gå inn på byggeplassen da dette kan være farlig. Alle vet jo at idioter gir f i hva slags advarsler skiltene gir, ingen vits i å ta de skiltene på alvor, de står jo der for ingenting…lissom…Betal regninga di sjøl!

 21. Marit 20. august 2009 at 13:58 - Reply

  Hvem hadde hundeeier forsøkt å få til å dekke veterinærregningen om Fant hadde ødelagt seg på samme måte på en kvist i skogen? For den faren er like stor som dette…

 22. Trojans 20. august 2009 at 23:59 - Reply

  i denne situasjonen lønner det seg å kontakte arbeidstilsynet
  Med Vennelig Hilsen Verneombud

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits