Noen slår til….

Deilig å se at Tone endelig innrømmer forholdet…det må sies først. Gratulerer, dere utgjør et flott par, spennende å se hvor lenge det varer. Unner dere all hell og lykke! Syntes han stråler hakket mer enn Tone (om mulig) og kos dere masse ikveld! Men å kommentere rumpen til Tone ble vel litt for dumt?

Jeg derimot, har svettet i rallydress på Kongsberg i hele dag. Puh, har kjørt veldig fort og fått testet kjøre-evnene på høyt plan. Festlig å være deltager for en gangs skyld…den var ny for meg. Tv2 sender en ny runde med Zebra Grand Prix og vi hadde en flott dag på opptak i hele dag.

Tv 2 Zebra Grand Prix from Trine Grung on Vimeo.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-08-21T21:28:12+00:00 21. august, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , , |43 Comments

43 Kommentarer

 1. Liv 21. august 2009 at 22:33 - Reply

  Veldig skuffende å se hvor nedsettende du skriver om andre Trine Grung.

  Trist å lese slike blogginnlegg.

 2. Likte ikke komentarer 21. august 2009 at 22:47 - Reply

  bloggen din er deprimerende…

 3. Henrik 21. august 2009 at 23:09 - Reply

  Hm, spør du de personene før du eks filmer og sier du skal legge dette ut på din nettside?

  Men meget bra, kjekt å se litt bak kamera også 🙂

 4. Henrik T 21. august 2009 at 23:24 - Reply

  Ja, dette var gøyalt. Glemmer nesten at jeg var for dum til å fullføre videregående når jeg leser slikt som dette. Alt det de har sagt om meg – at jeg er en overfladisk, egosentrisk og kunnskapsløs person – det glemmer jeg når jeg leser en slik fin og spennende ting som dette. Bottoms up, gutter og jenter!

 5. Ruth 21. august 2009 at 23:28 - Reply

  hihi, det er utrolig hvor «nå skal vi vise verden at vi er sammen» de oppfører seg – TV2 er blitt seoghørtv i kveld og de kliner på – jaja…

 6. Linn 21. august 2009 at 23:46 - Reply

  Jeg synes det var teit da Tone kom ut med en lang tunge mot Aksel da han ble intervjuet. Først flere ganger kom hun med ansiktet og så kom hun med tungen. Jaja. Dette var på etterfesten med wachera. Nå har hun i alle fall fått mye pr i kveld. Headliners i alle nettaviser og intervjuer overalt. Og stolt på tv. Hadde hun giddet å se på den kortvokste rare mannen uten hår hvis han ikke var kjendis mon tro? Stakkars Simen sier jeg bare, gikk rett fra han og til kompisen hans.

 7. trinegrung 21. august 2009 at 23:58 - Reply

  Ja sånn går nå dagan og jammen er ikke det litt kjekt 😉 Det er så digg når ingen ser ironien….herlige er dere!

 8. Anne 22. august 2009 at 00:13 - Reply

  Har fulgt bloggen din en stund, og synes du har en del interessant på hjertet. Noen ting kan jeg nok være enig med deg i, mens andre ikke. Men sånn er det jo..
  At Tone Damlie Aaberge er ei jente som fasinerer deg og som du bruker MYE tid på og «mene» noe om er for meg litt forunderlig.
  For meg virker det som om du er en smule missunnelig på henne?? Type: » Hun er ung, utrolig vakker og sjarmerende, og talentfull og ikke minst at hun er godt likt av MANGE.

  På samme tid som hun kansje har vert en smule heldig, blitt suksessfull og kjent på relativt kort tid mener jeg.

  Kansje du er litt bitter for at det har vert så «lett» for henne, mens du.. etter flere år i radio, programleder i TV NORGE, J F`s kone ja… til og med hos Oprah, og sikkert mye mer… fremdeles er et ganske ukjent navn for de aller fleste her til lands. Tror de fleste som har hørt om TRINE GRUNG kjenner deg pga en blogg,… men det er du kansje tilfreds med? Håper det 🙂

  Jeg følger spendt med videre på bloggen din, du er flink til og skrive den skal du ha!

  Du og Jostein er også et flott par!! Spennede og se hvor lenge det varer.

  God helg, Anne 🙂

 9. trinegrung 22. august 2009 at 00:19 - Reply

  Takk for engasjementet Anne….kjekt du er innom 🙂 Jeg har det bra og Tone er en maks jente. Privat er hun topp, jeg omtaler folks roller i det offentlige rom. Ikveld ble det for masse Aksel og Tone…det ble for dumt rett og slett. Det var Amanda show – ikke Aksel og Tone show. Dette har INGENTING med Tone som privarperson å gjøre og misunnelig? Hvorfor skulle jeg være det? Der er jeg uenig…
  Jeg mener om overskrifter i ulike medier – og igjen var Tone en overskrift. Derav mener jeg om det…..har ingenting med misunnelse å gjøre.

 10. Anne 22. august 2009 at 00:42 - Reply

  At du synes at Tone er en max jente og helt topp, får jeg ikke helt til og stemme?!

  Ut i fra disse meningene……… : «Det var en gang en ung fole fra indre Sogn som vant hele norges hjerter med sin andreplass i en sangkonkurranse. Hun laget plater og sang seg inn hjernene våre med sine melodiøse poplåter, hun skiftet litt på kjærester i ny og ne, meldte sin ankomst på MANGE røde løpere for å promotere seg selv, var med i Grand Prix-ja i det hele tatt ble hun et yndet objekt for vår sladderpresse. At hun i tillegg er slående vakker og har en hud som en liten barnerumpe, øyne som treffer de fleste rett i panna, det roer jo ikke gemyttene til norges sladderbransje.

  Nå har hun skiftet beite igjen. En kjent skuespiller som maxer seg på lerretete er tatt inn under vingene og vips-de er norges heteste kjendispar. De kan vinne hele verden hvis de står sammen uttaler kjærlighetsorakler. WOW-vi lar oss målbinde. De blir enda mer superkjente og “alle” vil skrive om de, ha de første bildene og ikke minst de første uttalelsene om at “Ja, vi er et par”.

  Etter den søte kløe kommer den sure svie. Vår lille popprinsesse vil ikke være så kjent lenger. Hennes private anliggende har ikke noe å gjøre på førstesidene og ihvertfall ikke bilder hvor de er på et offentlig sted! Uff. Noen er ikke snille med henne, hva skal vi gjøre for å blidgjøre henne igjen?
  ……..høres det ikke ut som om du synes Tone er så «max» og «topp» jente?!
  Med den negative og ironiske undertonen i hele inlegget mener jeg.

  Er det egentlig Tone, overskriftene om Tone, eller de som skriver overskriftene om Tone du kritiserer og irriterer deg over?

  Anne.

 11. Lise 22. august 2009 at 01:16 - Reply

  Så heldig du er!!! Må ha vært supermorrro :))
  To gode grunner til å «være kjendis» Dette og Skal vi danse…hehe.. har så lyst til å lære å danse og kjøre fort 😀 Men hadde aldri i verden egnet meg i rampelyset :P…og ellers ikke noe jeg trakter etter.
  Men dette virket moro Trine. Håper du hadde det knallkjekt med kollegaer

  god helg Trine

 12. Mina 22. august 2009 at 01:36 - Reply

  Jeg er FULLSTENDIG enig med deg Trine!!
  Det er for mye Tone nå.. og Aksel.

  Men det mest tragiske er.. Denne kvelden burde vært fullstendig dedikert til Han Thomas Tiller.. Han manusforfatteren til Max Manus.. men de forbanna turtelduene tok over all spot og ødela alt.. Hvorfor måtte de bruke en sånn kveld som dette til «offentliggjøre» dette??

 13. trinegrung 22. august 2009 at 07:06 - Reply

  Anne- jeg kjenner pressen, jeg kjenner de som står foran og bak kamera. Jeg skriver veldig ironisk og da er det som med all form for humor, enten skjønner man den elller så skjønner man den ikke. Enkelt og greit. Men det er IKKE Tone som «irriterer» meg (hvis det er noe som gjøre det overhode)…syntes bare det er ironisk hvordan de håndtrer pressen

 14. la din samboers sambygding i fred 22. august 2009 at 09:26 - Reply

  «Blir spennende å se hvor lenge det varer» sier du om Tones nye forhold. Som skal bety?
  Ja, det blir spennende å se hvor lenge det varer med deg og Tones sambygding også.
  Ønsker dere all hell og lykke selv, som du skriver «til» dem.
  Har dere har litt til felles med dem? For jammen tror jeg ikke Jostein Flo stråler litt mer enn sin venninne også. Er det Flo som har kommentert rumpen til Tone?
  Men er det noen dette paret har like lite til felles med og til overs for som se og hør så er det nok grungs blogg

 15. SHJ 22. august 2009 at 09:59 - Reply

  Skjønner ikke at noen gidder å lese bloggen din jeg Trine. Det kommer jo bare negativt oppgulp om gud og hver mann. Hvem er du egentlig, og hva har hevet deg over alt og alle i dette landet? Ja, du er kanskje gift med en kjendis, noe som har gjort at du har fått være med på Oprah, og har gitt deg en liten rolle på kanalen FEM (oppkalt etter antall seere?), men du er jo egentlig ingen… En liten smålubben småbarnsmor, med alt for lite intelligens, og alt for mange meninger. Det er inntrykket jeg har av deg etter å ha sett deg stikke nesa frem i ulike medier, samt lest bloggen din.
  Skjerp deg Trine!

 16. Natalie 22. august 2009 at 10:09 - Reply

  Jeg syntes også det ble for mye Tone og Aksel i går. Leste på seher.no og det var bare nyheter om dem og hvordan de bekrefter forholdet og hvor glad Tone er i Aksel osv. Den kjerringa holder jo aldri kjeft og hun elsker all den oppmerksomheten hun får, hun hadde/har jo sånn avtale med Se&Hør om at de kan intervjue henne og få saker om henne hele tiden for en viss sum i måneden som går rett til hennes konto.

  Jeg liker ikke oppmerksomhet syke folk x)

 17. Geir 22. august 2009 at 10:09 - Reply

  Tone har vel i grunnen aldri vunnet noe, eller begått de helt store for å fortjene all den oppmerksomheten hun får.

  Har vel ålet seg frem i mediene ved å bruke sine kvinnelige fordeler kan man si. Og nei, har lite til overs for slike kjendiskonstruksjoner.

 18. Grete 22. august 2009 at 10:13 - Reply

  Gliser litt her av disse småripsene som er vekselvis spydig og SHJ som ikke skjønner at noen gidder lese Trines blogg! Hallo i luken! Hva med deg da? Skjønner ikke at du gidder bry deg med hva hun skriver jeg! 😉 Det er da mye annet du kan lese vel? 🙂
  Syntes Trines blogg er fin! 🙂

 19. trinegrung 22. august 2009 at 10:19 - Reply

  Grete- det gjør jeg og…de skjønner ikke ironien men det er helt greit kjenner jeg. Ha en herlig helg!

 20. Grete 22. august 2009 at 10:32 - Reply

  Ha en herlig helg du også Trine! 🙂

 21. Bodil 22. august 2009 at 10:53 - Reply

  Har ikke særlig sans for opplegget «må-ha-oppmerksomhet-«kjendisene», at media har det som sin forsidesak syns jeg er rart,det er så mye viktigere saker å fronte enn et kjærestepar.Syns synd i eksen hennes, «gutten» må jo få rekordmange «stikk»,han legger jo ikke skjul på at han er bitter etter å ha blitt dumpet,er det dama eller rampelyset han savner?
  Når sendes rallyløpet ditt?
  Ha en fin helg:-)

 22. "den som forsøker grave en grav for andre" 22. august 2009 at 11:00 - Reply

  Må regne med å selv falle i den. At Grung ikke forstår dette er vel ingen overraskelse. Men hvor har Grung tenkt å ende dette? Hun mistet en jobb for å kritisere en annen vestlandsk skjønnhet. Hun mister mer enn en jobb ved å fortsette de ekle uttalelsene om spesielt Tone Åberge. Det hun ikke ser er at dette går ikke utover den vakre Tone i det hele tatt. men over henne selv. Askepott mot den misunnelige stesøsteren som gjør hva hun kan for å sabotere den vakre kvinnens lykke. Slikt lykkes aldri, og om du skulle klart å destruere noens image, verdi og lykke Grung, ved dine angrep, – er det noe å være stolt over? «hun som ikke tålte medsøstres suksess» er kanskje for noen et æresbegrep…? at grung har medsøstre her som har full oversikt over se og hørs fremsider er det ikke så mye å gjøre noe med. Bare ta det for det det er… Tone er en sjeldent vakker kvinner, både inni og utenpå. Jeg forstår godt at journalister ønsker ha henne i fokus. at bitre eldre damer prøver å kaste malurt i begeret og onde ord om henne er ikke noe nytt her i verden… desverre. Det er alltid noen som hater andres lykke

 23. Anniken 22. august 2009 at 11:14 - Reply

  At Tone er sjarmerende og talentfull kan jeg ikke gå med på. Har venner som er langt mer talentfull enn henne, som hadde fortjent å få platene sine ut! Lillesøsteren min synger bedre! At hun er vakker kan et hvert menneske se, men det kommer litt i skyggen med måten hun viser seg frem på. Hadde hun vært litt ydmyk og voksen i måten å være på hadde hun vært helt topp! Trist at de to valgte å stjele showet i går, fra alle de som virkelig fortjente det!

 24. Geir 22. august 2009 at 11:26 - Reply

  Virker som enkelte synes vi alle skal legge oss på ryggen å se beundrende på alt av kjendiser, og dyrke de vakre og pene og drite i tallenter og verdier.

  Hmmmmm

 25. bloggen for de gretne gubber 22. august 2009 at 12:27 - Reply

  Anniken og geir…. og Trine osv. Så flott at dere har funnet hverandre.
  Og kan kritisere så mye dere vil både de vakre, talentfulle osv. på et sted som er som skapt for dette…. og dere.

  skal du frem her i verden må du gjøre noe for det… Våge noe i tillegg til å ha et talent. Verden og resultater kommer ikke til deg… Tone og hennes venn som velfortjent har vunnet amandapris har jobbet hardt og våget og vunnet. Tone fremstår både mye mer voksen og ydmyk og talentfull enn noen her inne…

  Jeg har hørt på folk påstå de er like talentfulle som de største verdensstjerner…. egentlig… Noen prøver å kopiere sine forbilder (om så bare i klesveien…) (i grungs tilfelle gjør hun en fryktelig slett jobb om hun prøver kopiere sitt tidligere? forbilde Oprah. som hun følte burde vært mer opptatt av å møte grung som noe mer enn en hvem som helst? Ihvertfall erindrer jeg grungs også kritikk av Oprah… i etterkant av møtet for å ha vært for «kjølig» mot henne selv… Oprah velger nok sine venner med omhu. (Og Grung huskes kun for sine offentlige kritikker av ulike medsøstre)

  Jo da, store ego er det utrolig mange som har! De vet å sette seg selv på pidestall. Der er ikke Grung alene. Men det er noen ting som gjenspeiler hvem du er… Hva du faktisk selv utretter i livet og hvordan du er imot dine omgivelser… Hvilket syn du har på andre og på hvem sier det meste. Er du et forbilde for andre – Grung? Geir? Anniken? Er du det så hadde du også hatt respekt for andre ikke-destruktive mennesker

 26. sandra 22. august 2009 at 13:13 - Reply

  Man kan jo bli kvalm av å se på innbilske Tone,Synes ikke de er et fint par jeg da.Han er jo mye mindre enn henne også.Skal han begynne å pusse opp snart igjen,vet at han er naboers skrekk og bråker noe alldeles forferdelig og tar ikke hensyn til naboer !!! dårlig side må jeg si.Tone med sin stunge,æsj.

 27. Geir 22. august 2009 at 13:24 - Reply

  For denne Tone synes det som kjendisseriet har vært viktigere en egne prestasjoner. Hun har nå kapret en kjendis av format og slipper han nok ikke med det første.

  Hun har middels sangstemme som en ekspert påpekte for ei stund siden. Da brukte hun pupper, lår, kropp og sex for å få oppmerksomhet fra overkåte mannelige journalister, og lykkes med det.

  Men ikke kom å si at det står respekt av det hun har gjort musikalsk, for det er lettbent venstrehåndsarbeide som andre gjør mye bedre.

 28. Anniken 22. august 2009 at 14:19 - Reply

  Veldig enig Geir!

 29. Stine 22. august 2009 at 15:24 - Reply

  Kimberly jo 😀 Gleder meg til det kommer på tv 🙂

 30. Eva 22. august 2009 at 15:31 - Reply

  Til deg som skrev «bloggen for de gretne gubber»
  Jeg hadde ærlig talt litt problemer med å lese innlegget ditt, det var en smule usammenhengende…
  Men hvis jeg har forstått deg riktig, så mener du altså at Tone og Aksel kan sammenlignes med de største verdensstjerner? Er du seriøs?? I så fall kan ikke du ha hørt mye musikk eller sett mye film. Tone har i beste fall en ok stemme, men noe stort talent kan man da ikke i fullt alvor påstå at dama er! Aksel er en god skuespiller, men kan vel ikke regnes med i verdensklassen, akkurat. De har talent, har våget og vunnet, sier du. Aksel har som kjent gjort det, men hva har Tone vunnet?
  Og jeg må jo bare le når hun truer med å saksøke Se og Hør. Fikk litt ekstra PR da også, gitt. For det er vel PR det hele handler om når det gjelder Tone. En lightversjon av Paris Hilton; kjent for å være kjent. Vil man ikke ha oppmerksomhet, holder en seg vel også unna arrangement der pressen garantert er tilstede. Og er det presse der, er Tone der… Så denne trusselen med søksmål bunner nok bare ut i at da er det flere medier som omtaler henne. Og det var jo så søtt at Aksel skjelte ut Se og Hør på Amandafesten…. Det var helten sin som støttet sin kvinne, det!
  Fortsett å skriv du, Trine! Det er nok de som sitter i sin egen lille rosa verden som tror du (og andre som har en menig de ikke støtter) er misunnelig.
  Ha ei strålende helg 🙂

 31. trinegrung 22. august 2009 at 15:33 - Reply

  EVA! I love you! Som jeg skulle skrevet det selv rett og slett!

 32. Eva 22. august 2009 at 15:46 - Reply

  Takk Trine, det tar jeg som et stort kompliment, jeg har stor sans for dine skriverier 😉

 33. en morsom blogg det er det jo 22. august 2009 at 16:33 - Reply

  uttalelsene om tone og kjæreste osv. på bloggene her er som å overhøre fjortiser prate dritt om sine jevnaldrende venninner. Og hva jeg har forstått har mobbing blant ungdom på nett blitt et ekstremt problem. Endel fjortiser tar nok også med seg jenteslakten av andre jenter med seg videre i livet.
  Det er bra du sparer varmen til dine nærmeste Trine, og at dette er bare humor som du sier. Hadde det vært alvorlig ment hadde det vært værre.
  Lykke til videre med bloggingen. Jeg håper den gir livet en større mening for dere som kommer til å følge den videre. Eller i det minste en god latter, siden det er den egentlige meningen med den. Humor og ironi.

 34. Monica 22. august 2009 at 19:00 - Reply

  Syns du har en kul blogg jeg!! Du engasjerer i hvertfall! Mange som leser bloggen din selv om de er veldig uenige med deg…. rart…. 🙂 Stå på!!

 35. Til Eva 22. august 2009 at 20:52 - Reply

  «Helten som støttet sin kvinne»
  Reaksjonen hans mot Se&Hør sin journalist, er lille Axel i et nøtteskall, han er en tyster (kjent sak fra noen år tilbake), en hissigpropp som truer (og slår til) de fleste som kritiserer han. Han er et kolatryne, en utro mann, prøver seg på alt av damer han møter uansett om han har dame eller ei, er utrolig egosentrisk og oppmerksomhetssyk (noe han prøver å skjule i intervjuene sine, men som dessverre ikke henger på grape). Slutt å se filmene han spiller i, og tro at det er slik han er i virkeligheten. Hele utelivs-Oslo omtaler han på en helt annen måte enn husmødre fra bygda, og med god grunn, de ser mannen for den han virkelig er og måten han oppfører seg på, ikke karakterene hans spiller på lerret.

 36. Eva 22. august 2009 at 21:18 - Reply

  Ehhh… Nå må jeg si jeg ble usikker her…

 37. Eva 22. august 2009 at 21:26 - Reply

  Beklager, den ble sendt før jeg fikk skrevet ferdig.
  Du skjønte vel at det jeg skrev var ironisk ment? Jeg mente på ingen måte å framstille Aksel Hennie som en helt; heller en det motsatte! Han sier ting som den stakkars, såre blomsten Tone vil høre, skjeller ut journalisten fra Se og Hør slik at hun kan se hvilken flott MANN hun har skaffet seg. Litt sånn neandertalerfakter ute og går, derav «helten som beskytter sin kvinne» 🙂 Minner om en annen tøffing av en kar; Ari Behn som ville knuse stein og skyte bjørner for å bevise sin manndom… Men en journalist fra Se og Hør er nok tryggere mål, og siden dette da er Tone sin «fiende», så måtte jo selvsagt helten i vår saga vise «muskler» da han fikk sjansen….

 38. møkkaspredningsblogg 22. august 2009 at 21:43 - Reply

  Grung legger opp til møkkaspredning og møkkaspredning får hun og serverer hun og forsvarer hun.
  «Til Eva» fyller toalettskåla med det hun kan av råttent luktende oppgulpet materiale. For å gjøre møkkasprednningsbloggen enda mer «berettiget».
  Nå kan leserne forvente at Grung kommer inn med støttende kommentarer igjen… til slikt som hun tydelig selv både liker å skape og lese om andre mennesker. «Til Eva » har tydelig tatt sin ukentlige utdannelse i se og hørs fjernstudier høytidelig, i tillegg til alt av møkk hun villig plukker opp via via undergrunnens bitreste hulrom og bakrom i oslos uteliv. Om denne bloggen gjenspeilet mennesker flests mentalitet hadde jeg funnet meg en annen planet å bo på eller skydd menneskene. Janteloven stikker dypt hos mange her… Ikke mange av disse uttalelser på denne bloggen kommer «rett fra hjertet». Rett fra levra kanskje eller andre mer passende organer.
  «Til Eva» – Grung sier hun sprer nedlatende kommentarer om Tone med fler fordi det er humor og ironi. Hva er din årsak til at du sprer hva du kan spa opp om møkk om andre?

 39. Eva 22. august 2009 at 22:25 - Reply

  Hei, «møkkaspredningsblogg».
  Jeg er ikke sikker på om de er meg eller personen som skrev til meg du mener,men jeg har ikke skrevet noe jeg ikke kan stå inne for. (For ordens skyld; jeg er Eva, ikke «Til Eva».
  Om det er meg du tenker på, så har jeg ingen formening om hvordan Hennie oppfører seg i «hulrom og bakrom» i Oslo’s uteliv, og for å være ærlig så gir jeg blaffen i det også. Jeg ferdes hverken i hulrom eller bakrom i hovedstaden:-)
  Men når det kommer til stykket om det han sier i offentlighet, må han og hans fans tåle at det blir kommentert. Det blir for meg litt latterlig når han i fullt alvor skjeller ut en journalist fra Se og Hør fordi dama hans mener seg forfulgt av det bladet!
  Det blir bare for latterlig når hun har hatt som levebrød å være linselus de siste årene, dette minner bare om at hun lever etter ordaket «all PR er god PR». Men når en så i utgangspunktet anerkjent skuespiller som tilfeldigvis har rollen som hennes utkårede nå skal leke helt og forsvare hennes «ære», ja da blir det bare latterlig. Det er min mening, sikkert mange som er uenige med meg i det, og det er helt greit. Jeg forsvarer min rett til å ha selvstendige tanker og meninger i samme grad som jeg forsvarer andre den samme rettigheten uansett hvor uenige de enn må være i mine synspunkter.

  Hvis det altså var meg – Eva – og ikke «Til Eva» (litt forvirrende det her), du henvendte deg til, må jeg si at jeg synes ikke mine kommentarer er ment nedlatende; det er kun mine meninger basert på utsagn fra hovedpersonene selv. Og nei; janteloven stikker ikke dypt hos meg! Jeg har stor respekt for mange mennesker i alle samfunnslag, fellestrekket er at de alle har JOBBET for å komme dit de er i dag, kjendiser eller ikke. Og jeg holder fortsatt fast på at Tone D.A ikke har gjort noe som setter noen solide spor for andre enn kanskje hennes familie når de om noen år tar fram utklippsboka fra «den tida Tone ble invitert på så mange fester og sånn…»

 40. Helene 22. august 2009 at 23:24 - Reply

  oi, det var litt sånn scary. For ca. en uke siden drømte jeg om deg. hehe, i hvert fall. Jeg var inne i en sånn butikk (i drømmen;) og Jostein stod utenfor og ventet på en eller annen. Plutselig kommer du kjørende kjempefort, Jostein setter seg inn, og du kjører videre like fort. Og nå har du nettopp kjørt fort i Zebra Grand Prix. Haha, det var litt Dejavù :p

 41. Cici 23. august 2009 at 03:09 - Reply

  Hei Trine, digger bloggen din og at du tør å si hva du mener! Jeg forstår ikke hvorfor noen skulle tro at du er misunnelig på Tone. Du har jo selv oppnådd utrolig mye, både privat og i jobbsammenheng. Tone hadde ikke kommet dit hun er i dag hvis hun ikke hadde vært veldig pen. Hvis Tone ikke hadde hatt utseendet med seg, hadde ingen heller beskyldt deg for å være misunnelig… Selv synes jeg du er både veldig pen og samtidig naturlig, Trine, og i tillegg viser du at du har noe som foregår oppe i hodet.

 42. trine lise 23. august 2009 at 14:50 - Reply

  Å så enig….ingenting med Tone personlig å gjøre da folkens…mediahysteriet rundt det…dette var en FILMKVELD !!!! AMANDA…hvis man vil vite om deres eller andres forhold kan man kjøpe se og hør…når det er AMANDA vil man se skuespillere, filmer, taler og reaksjoner på de som vinner…måtte blogge om det selv Trine…ble rimelig irritert, nå er jeg også over gennomsnittet interessert i filmer og gleder meg til show som AMANDA og OSCAR…så i mine øyne dreit presse og TV 2 seg ut der !!!! Intervjuer av skuespillere og andre filmfolk ble helt borte og overalt nå står det bare om deres forhold, og t.o.m. små bilder av Aksel med Amanda’n og store av Tone…helt vilt !!!!
  Flink du er Trine !!!Liker den nye bloggen din…har du tips hvor jeg får tak i sånn søke ting på bloggen??
  Klem

 43. Maria 7. september 2009 at 17:15 - Reply

  Må regne med å selv falle i den. At Grung ikke forstår dette er vel ingen overraskelse. Men hvor har Grung tenkt å ende dette? Hun mistet en jobb for å kritisere en annen vestlandsk skjønnhet. Hun mister mer enn en jobb ved å fortsette de ekle uttalelsene om spesielt Tone Åberge. Det hun ikke ser er at dette går ikke utover den vakre Tone i det hele tatt. men over henne selv. Askepott mot den misunnelige stesøsteren som gjør hva hun kan for å sabotere den vakre kvinnens lykke. Slikt lykkes aldri, og om du skulle klart å destruere noens image, verdi og lykke Grung, ved dine angrep, – er det noe å være stolt over? “hun som ikke tålte medsøstres suksess” er kanskje for noen et æresbegrep…? at grung har medsøstre her som har full oversikt over se og hørs fremsider er det ikke så mye å gjøre noe med. Bare ta det for det det er… Tone er en sjeldent vakker kvinner, både inni og utenpå. Jeg forstår godt at journalister ønsker ha henne i fokus. at bitre eldre damer prøver å kaste malurt i begeret og onde ord om henne er ikke noe nytt her i verden… desverre. Det er alltid noen som hater andres lykke.

  ER DU FAREN TIL TONE ,ELLER?

  Er personlig veldig lei av Tone. Hun er en vanlig pen jente som ikke er noe spesielt talentfull. Viss man er litt lei av noen, betyr ikke det at man er misunnelig.
  STÅ PÅ TRINE.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits