Det første intervjuet!

Det er en gledesdag når en leser at Susanne (jenta som ble slept 4 km under en bil i mitt nærmiljø) nå har funnet veien opp på beina igjen! Bare tanken på hvordan hun har hatt det og ikke minst de rundt henne disse månedene får det til å gå skjelvinger nedover ryggen. Utover selve ulykken vil jeg sende varme tanker til familien som var så tøffe at de klarte å blogge om hvordan de opplevde hverdagen. Det skal de ha respekt for selvom de til slutt valgte å legge ned bloggen. Hvorfor gjorde de det? Hvorfor skrev så mange negative kommentarer der? Det var kanskje viktig for foreldrene å skrive ned tankene sine mens folk var mer opptatt av å være negative rundt de som forårsaket ulykken! Hvorfor klarer ikke folk å skille sak og person?

Varme tanker går deres vei og jeg gleder meg til Susanne sitt første intervju for å høre hennes opplevelse av det hele. Jeg kan gjerne gjøre det har på bloggen min…det hadde vært en ære å få pratet med denne sterke jenta som overlevde noe som egentlig sikkert skulle være umulig. Stå på Susanne, det er mange som heier på deg!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-08-24T10:04:52+00:00 24. august, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: |21 Comments

21 Kommentarer

 1. Hanen 24. august 2009 at 10:10 - Reply

  Typisk og prøve å komme seg opp og frem med å foreta første intervjuet +++…..Ha nå litt respekt og ikke bare tenk på egen vinning, blir kvalm av folk som har holdninger som deg!

 2. trinegrung 24. august 2009 at 10:19 - Reply

  Ja for da hadde jeg kommet kjeeeeempelangt opp og frem…hva i alle dager skulle jeg vunnet på det? Gud for noen rare tanker folk sitter med….grunnnen til at jeg mener de bør tenke anderledes er for at Susanne bør bli ivaretatt. Ikke alltid like flinke til de de tabloide variantene!

 3. høna 24. august 2009 at 10:24 - Reply

  Hvorfor i alle dager skal hun intervjues? Du sier jo selv at hun bør bli ivaretatt nå. Da skal hun da hvertfall ikke utsettes for et intervju.

 4. egget 24. august 2009 at 10:53 - Reply

  En varm og flott historie som takk og lov endte godt.Jeg selv ser frem til intervju av Susanne, hvis hun vil og er klar for det.

 5. Anne 24. august 2009 at 11:15 - Reply

  Det er fantastisk at det går bra med henne!!

  Men hvorfor mener du at hun skal intervjues?

 6. trinegrung 24. august 2009 at 11:17 - Reply

  Anne – fordi det er en utrolig historie som absolutt bør dokumenteres.

 7. Inger 24. august 2009 at 11:32 - Reply

  Helt enig med deg Trine – det er en utrolig historie som bør dokumenteres – så sant Susanne er klar for det. Det er nok ikke bare du og jeg som er nysgjerrige på hvordan hun har opplevd alt sammen 🙂 Håper du får det første intervjuet!! 🙂

 8. Linda Lund 24. august 2009 at 11:33 - Reply

  Så flott å lese at det går bedre med Susanne:)
  Om/når/hvis hun kan intervjues, det må bli helt opp til foreldrene, hun er jo bare et barn og jeg vil tippe at hun blir nektet intervju.

 9. Alida 24. august 2009 at 11:52 - Reply

  Hei

  Kom over disse fine husreglene fra abre sin bloggside.
  Legg spesielt merke til nr 5, 7 og 10

  http://abre.blogsome.com/2009/08/23/anti-jantelov/

 10. mette 24. august 2009 at 12:40 - Reply

  Familien hadde blogg da Susanne var kritisk syk. Dette for å holde venner, familie og andre som brydde seg om hvordan det gikk oppdatert. Den dagen hun våknet stengte de bloggen, i respekt for Susanne.

 11. Lene 24. august 2009 at 12:45 - Reply

  Ikke bry deg om de som snakker negativt.
  Gjør som DU vil, DU vet hva DU står for!

  Misunnelse er roten til mye vondt.

 12. Bodil 24. august 2009 at 12:59 - Reply

  Takk og lov at det går bedre med henne, intervjuv eller ikke,det er ikke det som er poenget nå,men at det går fremover med den tapre jenta.
  Jeg har nevnt det før, syns ikke du er kritisk nok til hva du har av reklame her, enten det er Thai eller Russiske damer som er til salgs.
  Men det er kanskje viktigst med pengene og ikke hva en tjener dem på ?

 13. Geir 24. august 2009 at 13:05 - Reply

  Hva er galt med Thai eller Russiske damer da Bodil, det ønsker selv kontakt med menn fra Norge. Det må da være en privat sak..

 14. Eirik 24. august 2009 at 13:18 - Reply

  Skjønner på en måte ganske godt hvorfor den siden muligens ble nedlagt. Det er vel i meste laget hvis Susanne muligens hadde følt seg litt blottlagt for «verden» hvis foreldrene skrev om hvordan de taklet at HUN hadde det, og oppdateringer på hvordan det gikk med henne. Jeg har ikke lest den bloggen, men har forståelse på hvorfor de sluttet å blogge om det.
  Jeg for eksempel ville aldri gjort det, spesielt ikke siden det allerede er en sak i media uansett.

 15. Sindre 24. august 2009 at 14:36 - Reply

  Enig med førstemann her. Noen folk, type deg Trine Grung, skal alltid være først ute med kondolanser, lykkeønskninger o.l. Dere lurer muligens noen med dette falske overhyggeligheten, men jeg finner det rett og slett kvalmt. Skulle tro du var Susannes beste venninne sånn som du skriver. For guds skyld: Ta deg sammen. Herregud.

 16. Exrot 24. august 2009 at 17:01 - Reply

  Hvorfor i helv*** trenger Susannes historie å dokumenteres. Hun er rett og slett en jente som var så uheldig å bli utastt for en bizarr trafikkulykke, som hun heldigvis overlevde på mirakuløst vis. Det er det eneste som er spesielt med denne saken.

  Min egen datter ble også utsatt for en alvorlig trafikkulykke som 13-åring. Det hun ønsket seg mest av alt da hun ble frisk igjen var å få være bare vanlige Sxxxx – ikke «hun som ble utsatt for den ulykken»…

  LA JENTA VÆRE I FRED!!!

 17. Tullemannen 25. august 2009 at 02:13 - Reply

  Du får unnskylde språket mitt Trine, men FY FAEN I HELVETE! Det her er faenmeg det mest patetiske eg har lest på lenge.

  «Jeg kan gjerne gjøre det har på bloggen min…»

  Er me kanskje ute på ein liten fisketur her? Står det så dårleg til med bloggen din at du må utnytte ei uheldig lita jente for å få meir trafikk hit?

  «hva i alle dager skulle jeg vunnet på det?»

  Dette må være den nest mest patetiske kommentaren din her, og her er kvifor :

  Intervju = oppmerksomheit = større trafikk = reklameinntekter.

  Dette reknar eg med du er fullt klar over, sjølv om du prøver å ro deg unna med ein flåsete kommentar.

 18. trinegrung 25. august 2009 at 06:52 - Reply

  Det var bra du kalte deg Tullemann eller så hadde nesten tatt den idiotiske kommentaren på alvor. Ja det er «kjempemasse» å tjene på reklameinntekter på blogg….tydlig du ikke er av den opplyste sorten no offence.
  Gud så dumt å tro at det var grunnen…patetisk!

 19. Tante Elin 25. august 2009 at 10:06 - Reply

  Hei Trine.
  Fint at du engasjerer deg og det har varmet å merke all engasjement og gode tanker fra nærmiljøet her i Røyken. Mange av innleggene her er barnslige og useriøse men sånn er det desverre i et åpent internetfora. Det er også en av grunnene til at det bloggen ble lagt ned – det ble for stor belastning for familien. Susanne lå og sov og det føltes unaturlig å publisere masse om henne i den situasjonen. At bloggen ble lagt ned akkurat i det hun våknet er vel heller en tilfeldighet vil jeg si. Vi valgte heller å skrive vår dagbok fra tiden på sykehuset – noe jeg fikk lov til å være med på når jeg var hos henne noen dager i Bergen. Men jeg har og full forståelse for at folk vil vite – mange har tenkt på henne og bedt for henne. Media har vist stor forståelse og skrevet om henne når det er noe å skrive om. Feks nå de siste dager hvor hun er flyttet til Sunnaas. Saken er spesiell, underlig og vanskelig å forstå – men vi som har stått henne nær har ikke tenkt så mye på det – vi har heller valgt å fokusere på nuet og fremgangen hennes. Det er nok en av grunnene også til at foreldrene holder litt igjen med intervju osv. Det har media respektert, kanskje med unntak av enkelte kullørte ukepresser som både du og jeg kjenner godt til.
  Uansett – takk for at du tenker på henne og familien og for at du roser. Foreldrene er fantastiske mennesker som har vist styrke og vilje og evne til å tilgi.
  Hilsen fra tanten til Susanne

 20. Trultemor 25. august 2009 at 20:30 - Reply

  her er en annen jente som også er verdt å følge. Les bloggen hennes!
  http://blogg.sol.no/blog/cilejentii

 21. Tullemannen 26. august 2009 at 02:01 - Reply

  Hallo igjen! OK – eg må unnskylde tonen min i forrige innlegget. Språkbruken var langt over streken ser eg no i ettertid, men eg står fortsatt for det eg sa (bortsett frå måten eg formulerte meg på), og eg sa aldri at du ville «tjene «kjempemasse»» ved å få det første intervjuet med Susanne. Det eg sa var følgende :

  Intervju = oppmerksomheit = større trafikk = reklameinntekter.

  Og sidan eg ser av det nyaste innlegget ditt (eller er det egentlig ein CV?) at du er arbeidsledig (Dette er noko eg antar, sidan du virkar ganske desperat etter å få deg ein jobb, rett på meg om eg tar feil) så vil eg tru at alle slantar hjelper – inkludert reklamerinntekter herifrå. I følge Bloggurat så er dette den 13. mest leste bloggen i landet, så eit par kroner blir det vel?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits