What not to see!

En ting er helt sikkert for min del, jeg skal IKKE se på Pia og Jasmin på tv ikveld. Det er ikke et program som appelerer til meg og da ikke fordi jeg ikke liker noen av damene. Det blir sikkert nok glam faktor over programmet, noe som jeg vanligvis liker, men det er noe med settingen. Jeg skjønner heller ikke mennene som i utgangspunktet meldte seg på programmet. Men jeg leser at de begge har funnet kjærligheten og det unner jeg de begge.

Jeg husker første gang jeg traff Pia. Jeg skulle være gjest på Zone2 som ungdomsprogrammet på Tv 2 het en gang i tiden og hun var den som tok seg av gjestene. Hun tok godt imot meg og sørget for at jeg hadde vått og tørt til jeg skulle i studio. Husker du det Pia? Vi skravlet om løst og fast og jeg husker at jeg ga deg et lovord for klesstilen din allerede da. Du har siden da kommet deg opp og frem og det skal bli spennende å se hvor veien føres videre etter dette programmet. Du er en hyggelig jente og jeg håper at personligheten din kommer mer frem. Du kan tidvis virke noe fargeløs på tv (da minus tiden din i Rikets Røst) og klarer du å vise mer av ditt sanne smilende jeg i dagens premiere kan det hende at veien videre banes av seg selv. Jeg heier på deg uansett om jeg ser programmet eller ei…noe jeg ikke kommer til å gjøre. Eller kanskje jeg skal for å gi det min «dom» imorgen? Hva mener du?

960x
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-08-24T18:38:31+00:00 24. august, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , |21 Comments

21 Kommentarer

 1. Geir 24. august 2009 at 18:50 - Reply

  Nei denne patetisk egotrippene mor og datter, sjekking gjøres da best uten kamera osv….

  Patetisk konsept spør du meg unorsk og får neppe mye seere….

 2. Husmorpjatt 24. august 2009 at 18:57 - Reply

  Syns ikke du skal se den jeg…jeg kommer heller ikke til å se den..
  men du har sagt at du ikke ville..så hold på den tanken du..

  men her som med alt annet..man gjør som man har lyst til…
  ikke la andre overtale noen til å gjøre om avgjørelser..det gjelder generellt.
  ikke bare til deg…men for alle.

  Ha en flott kveld videre..regner med du finner på noe mer givende å gjøre, slik som en sykkeltur…eller annen trening..eller samvær med familie eller venner.

 3. Biggus Dickus 24. august 2009 at 19:18 - Reply

  Det er en feil,det skulle vært en gruppe for de stiller i kombinasjonen mor&datter.

 4. Michael 24. august 2009 at 20:02 - Reply

  INGEN SKAL SE DET,
  men alle har likevel hørt om det. Kanskje på venteværelset til legen, tannlegen eller! Dette blir som med Se & Hor eller Her & Der. Ingen innrømmer at de kjøper og leser det, men alle vet hva som står der. Jeg har aldri kjøpt slike ting og vet selvsagt ikke at det står mye om mor og datter der. Det ironiske er at jeg helt uforskyldt snublet inn i denne artikkelen og denne bloggen og for en gangs skyld så falt jeg for fristelsen til å kommentere dette.
  Både mor og datter er vakre kvinner, sikkert også fremgangsrike og intelligente.
  Mor er unnskyldt men at datter på 28 allerede er kommet i panikkalderen, det hadde jeg ikke trudd. Vel, et og et halvt år singel, det er falig det. Nåtildags.
  Men det er vistnok en trend i tiden det der. Blir man ikke en stor nok kjendis ellers, så måå man bli en såkalt realitets-kjendis. For kjendis må man jo være for å være noe her i verden.
  Jeg kan være like ulykkelig som liten.

  Hilsen en voksen mann som ikke leser — — — og ser ———.

 5. mimi 24. august 2009 at 20:15 - Reply

  Jeg forstår ikke hvor og hva du vil med dette innlegget jeg Trine. Heading: What not to see! Så fortsetter du med: «En ting er helt sikkert for min del, jeg skal IKKE se på Pia og Jasmin på tv ikveld.» Så følger: «Jeg heier på deg uansett om jeg ser programmet eller ei…noe jeg ikke kommer til å gjøre.» Og så avslutter du med: «Eller kanskje jeg skal for å gi det min “dom” imorgen?» Hva mener du?

  Det står helt klart for meg at du kommer til å se dette programmet, så jeg forstår ikke hvorfor du IKKEIKKE’r gjennom innlegget. Kanskje innlegget er laget bare for å fortelle at du selv har møtt Pia ved en eller annen anledning, hva vet jeg?

  Selv skal jeg garantert se det, det begynner om et kvarter og jeg gleder meg 🙂

 6. Anne 24. august 2009 at 20:31 - Reply

  Jeg synes du skal se det jeg Trine, for og gi det en dom mener jeg.
  Alltid gøy og høre din mening!

 7. Veronica S 24. august 2009 at 21:04 - Reply

  Huff, det er ikke noe å se på for å si det sånn, bare knising fra damene og tørrpinner av noen menn..

 8. Miriel 24. august 2009 at 21:12 - Reply

  Jeg prøvde å se litt på det nå, men måtte gi opp – ble lei fnisingen deres 😉

  Men man må ha sett for å kunne ha en mening om det i ettertid 😉

 9. Michael 24. august 2009 at 21:33 - Reply

  PINLIG FLAUT.
  Må innrømme at jeg er som alle andre! Gjorde mitt beste for å følge med men jeg syntes at det ble for flaut å være Mann nå så jeg zappet videre. Damene gjorde sitt ytterste for å virke som interesante fjortiser. Dårlig, dåårlig, flaut, pinlig, …
  Skal finne på noe annet neste gang. Rive en blokk, dra til månen eller bare gå meg en tur.

 10. Geir 24. august 2009 at 21:48 - Reply

  Nei slikt ser jeg ikke på liker ikke konseptet…..

 11. Milla 24. august 2009 at 21:57 - Reply

  Stønn

 12. Barbro 24. august 2009 at 22:11 - Reply

  Har sett litt på programmet, men datt av etter de første 10 minuttene.
  Kjedelig og totalt blottet for sjarm.
  Bevares, damene prøvde, men er totalt uinteressante.
  Skal definitivt ikke se fortsettelsen.

  Huff og huff…..

 13. Jan 24. august 2009 at 22:14 - Reply

  Rett og slett et tragiskt konsept…..

 14. Kjetil Bacardi 24. august 2009 at 22:19 - Reply

  Jeg så på programmet. Jeg må si at det var litt flaut å se på. Ikke pga Jasmi og Pia, men disse mennene som er med. Det er greit at Pia og Jasmin vil være med på dette, de er kjente i Norsk media fra før. Men det er trist å se på disse mennene som sfrivillig står å dummer seg ut på riksdekkende tv. Du se dem prøver å være voksne, men dette er ikke et program man blir fremstilt på den måten. Her blir man kun fremstilt som sulte bikkjer, som har lyst på noen kvinnebein som man se i Se og Hør! Tragisk!! Men jeg vil si at Jasmin og Pia gjør en god jobb, og er noen fryktelig sporty damer!

 15. Tom 24. august 2009 at 22:56 - Reply

  Kjære dere, det finnes da vel ingen bedre ambassadører for Norge, enn disse to flotte og intellegente damene? Dette må være et av de beste «reality» programmene jeg noengang har sett. Skulle ønske alle jenter/damer i Norge var som disse. Rett og slett STORE forbilder for alle unge jenter.

 16. Bodil 24. august 2009 at 23:10 - Reply

  Tragisk konsept,har ikke sans for den salgs » underholdning».
  Er det så vanskelig å skaffe seg et mannebein at en må komme til bord og dekket duk på en tv-kanal?
  Var mye fjortis-fnising der.
  Ingen fare at jeg skal kaste bort tiden på det programmet.

 17. mina 25. august 2009 at 00:52 - Reply

  trine først sier du at du ikke liker noen av de også hyller du pia opp i sky? er det rart folk stusser over seriøsiteten over bloggen din?

 18. Astrid 25. august 2009 at 07:31 - Reply

  Hm… Jeg hadde aldri fått med min mor på noe slikt. Tror settingen blir litt feil? Eller er vi blitt for moderne i vårt samfunn?

 19. sandra 26. august 2009 at 15:02 - Reply

  Jeg er mer nysgjerrig på hvem Pia har arvet sitt pene smil ifra,iallefall ikke fra mora,og hvem iallverden er hennes far? det ville jeg gjerne vist.Jeg såg programmet og det får t.kAST 3,men jeg skal se mer,hehe.

 20. HMK 29. august 2009 at 01:32 - Reply

  Ouch! Dette var flaut. Norges kanskje mest febrilske wannabekjendis blogger om et program hun IKKE skal se, men som hun definitivt hadde kastet seg over med dyrisk appetittt om hun fikk tilbud om programleder.

  Pia har faktisk jobbet seg opp på en såpass smart måte at dette virker mer som en helt ok cash in eller noe kitschy med glimt i øyet.

  Før du prater ned, get on top. Prøv å etabler deg som noe mer enn fotballfrue og gjest hos Oprah. Dine media/kjendisbestrebelser er langt mer pinlig enn dette programmet. Men for all del, forstår jo hyllesten av Pia her, du kaaan jo kanskje komme på fest hos henne senere og muuuligens få et lite frimerke av deg selv i Se&Hør en plass.

  Tvi, tvi!

 21. Grete 1. september 2009 at 16:58 - Reply

  Ken i huleste bryr seg om du ser det eller ikke….

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits