Lynsjestemning!

Det er helt forferdelig å tenke på at MJ ble drept men jeg kan ikke la være å føle litt, og da mener jeg litt, empati for legen. Dette kan jo umulig være noe han har gjort med vilje? Var ikke han legen hans i mange mange år? Hvis han ønsket å drepe MJ hadde han nok gjort det for lenge siden. Men å gi han for mye medisiner i utgangspunktet er jo uforsvarlig men MJ hadde jo ansvar for sitt liv og hva han puttet i seg. Ingen tvang han vel til å ta alle disse medisinene? Hvorfor tok han de?

MJ var nok en ufattelig ensom person som tydde til tabletter for å døyve smerter. Jeg syntes det er trist at det nå nesten blir lynsjestemning i verdens aviser på grunn av noe som MJ gjorde mot seg selv noe frivillig. Hvem sier imot the king of pop når han vil ha sin dose tabeletter? Han kan få tak i det hvor som helst….

Jeg elsket virkelig musikken til MJ men å la en person ta «all» skyld i dette, da nå legen, blir kanskje å ta vel hardt i. Hva syntes du? Hadde ikke Michael Jackson et visst ansvar over sitt eget liv?

michael jackson 1_BCV7l6pFpuHP
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-08-25T08:21:27+00:00 25. august, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: |19 Comments

19 Kommentarer

 1. Mammamia 25. august 2009 at 08:33 - Reply

  Nei, det ble sagt på nyhetene i dag at denne legen ble ansatt et par måneder før MJ døde, – eller hørte jeg feil ??

 2. anne lise k 25. august 2009 at 08:46 - Reply

  jeg synes ikke det er noe rart michael jackson måtte ty til sterke medisiner! tenk på det umenneskelige han ble utsatt for! han levde ett tøft liv,fra allerede barndommen av..jeg føler virkelig med han!legen kunne utnyttet situasjonen helt klart…men får håpe for hannes skyld at han ikke gjorde det..!

 3. Tom 25. august 2009 at 08:54 - Reply

  Jeg tviler sterkt på at det var legen som stappet pillene ned i halsen på MJ, så her snakker vi vel ikke om et mord men et selvmord…

 4. Ellie 25. august 2009 at 08:56 - Reply

  Man har et ansvar som lege. Selv om en paisent ber om et middel skal man nødvendigvis ikke gi det til pasientet. Det er sikkert mange leger som har et ansvar her over flere år. Michael har selvfølgelig et ansvar selv men har man ført blitt avhengig av legemiddler så har også legene et ansvar for å hjelpe pasiente vekk fra avhengigheten.
  Det legene bruker som unskylding er: «hadde ikke jeg gitt han det så hadde han fått det av en annen». Det er ingen unskyldning. Jeg synes legen skal dømmes og straffes for dette. Et drap er et drap om du er lege eller ei.. Dette var totalt uansvarlig. Du gir ikke et anestesi middel som sovemedisin…

 5. Ellie 25. august 2009 at 09:02 - Reply

  Når det gjelder Toms komentar vil jeg bare si: Dette ble gitt intravenøst. Så jeg tror nok ikke MJ har satt kanylen selv. Kanyle merker var også på steder han umulig kunne klart og sette selv..

 6. YAIYA 25. august 2009 at 10:45 - Reply

  R.I.P. MJ

 7. Heidi P 25. august 2009 at 11:02 - Reply

  Helt enig….husker jeg satt med følelsen når jeg fikk vita at han var død hvordan kan noen bare dø sånn…men er alltid en forklaring ….
  Har dere noen gang følt på den tanken vi arbeider og strever hele livet også skal vi dø hva er meningen? Ja ja livet er jo bare sånn må jo bare akseptere det ja nå tenker jeg for mye igjen hehe…Noen som er litt sånn tenker litt for mye noen ganger? Skal ha svar på alt hvorfor ditt og datt? …ja ja sånn er iallefall jeg…

 8. Geir 25. august 2009 at 12:24 - Reply

  MJ var uten tvil langtkommen narkoman, har vært misbruker siden 1994. Han var nok så nedslitt fysisk og psykisk at de gikk mot slutten. Han presset nok sin lege til å dosere høyere doser en bra var, og da gikk det galt til slutt.

  Og nå er legen blitt syndebukk….

 9. Linn Kristin 25. august 2009 at 12:57 - Reply

  Dette er vel rett og slett historien om Elvis sin død opp igjen. Gjorde de menneskene som stod disse menneskene nær, nok? Kan man gjøre noe for en narkoman? Noe de kanskje ikke vil selv? Å bare «ta» legen blir nok litt feil, selv om leger er underlagt en del etiske regler, og kanskje legen burde gjort ting anderledes. Men samtidig har legen visst at om ikke han skrev ut medikamentene, ville MJ ganske enkelt funnet noe andre som ville gjøre det.
  Dermed trodde kanskje legen han hadde kontroll? Eller? men at han ønsket livet av MJ tviler jeg sterkt på. Men han kommer nok til å få en eller annen dom i denne saken. Det amerikanske rettsvesenet er jo lagtopp slik. Om dommen ikke kommer gjennom en offentlig anklage, kan den fort komme gjennom et privat søksmål. Jeg håper bare at noen som er i slike menneskers nærmeste krets snart får opp øynene og ikke bare jatter med disse stjernene, bare fordi de er stjerner.

 10. rablings 25. august 2009 at 13:18 - Reply

  Empati (fra Gresk, empatheia, bokstavelig: «inn-følelse.» Må ikke forveksles med sympati) er evnen til å forstå en annens sinnstilstand eller følelser. Empati er således ikke bare evnen til å se om noen er glad eller trist, men innebærer også evnen til å forstå andres motiver for handling samt deres verdier og holdninger. Et viktig moment i empati, som skiller det fra egosentrisme, er at man opplever de andres motiver, for eksempel, som deres, og ikke bare sine egne; i empati kan andres motiver avvike fra ens egne.

 11. Mammamia 25. august 2009 at 14:41 - Reply

  Har noen tenkt tanken at MJ selv ikke orket mer ?

 12. Atle 25. august 2009 at 16:10 - Reply

  Er veldig enig Trine! Og btw: bloggen din har blitt så fresh! 😀

 13. anne liv 25. august 2009 at 17:00 - Reply

  jo så klart michael skulle aldri bedt om slike tabletter,han var voksen og burde visst bedre,men når han ikke gjør det så må legen hatt vett til og si et rungene nei disse tablettene skal brukes under kyndig oppsyn på et sykehus ikke et hjem.legen er ansvarlig for dette han må straffes han har begått et mord det må han betale for.legen var liksom hans venn venner gjør ikke sånt no way.la denne legen betale dyrt for dette mord er mord han skal fengsles.

 14. Linn 26. august 2009 at 00:58 - Reply

  Han hadde helt klart et ansvar han ikke fulgte opp, men jeg føler også at kan muligens blir behandlet litt mer «skyldig» enn han egentlig er, fordi det er snakk om en person vi virkelig ikke ville skulle gå bort. Vi får vente og se hva som skjer… Det er muligens mediene som blåser det opp også når de velger overskrifter som at «Jackson ble drept».

 15. Astrid 26. august 2009 at 00:59 - Reply

  Huffameg. Mannen ER død. Musikken lever! Alle har uansett ansvar for sitt eget liv. Derom hersker ingen tvil… Egentlig er jeg lei hele MJ… PES!

 16. Elisabeth 26. august 2009 at 14:46 - Reply

  Jeg mente medisinene han fikk i seg var intravenøst?

 17. Makeup&beauty-Heidi Larsen 29. august 2009 at 21:22 - Reply

  Anne Liv: det var ikke tabletter. men sprøyte som legen ga han.Noe han aldri skulle gjort,slike stoffer gir man ikke til en person som ikke klarer å sove.

  MEn ja, legen har gjort en feil,men syns kanskje media overdriver en smule, han drepte han ikke med vilje,men han gjorde absolutt en feil som leger ikke bør ta.Så noe form for straff burde han få.MEn å gi han hele skyden blir feil,spør du meg.

  Utrolig trist situasjon.

  Har vært fan av michael i omtrent 18 år,skulle på konserten hans og gledet meg kjempemye til å endelig få muligheten til å se han live

 18. Michael Fan 31. august 2009 at 14:55 - Reply

  Heiisann, du synes sikkert det er kult å skrive slik om michael jackson.
  Men jeg syntes det er veldigt dårli gjort, Michael hadde ett tøfft liv, å du kan ikkje bare si slik om han.
  Han hadde hud kreft også¨.
  han er død nå, å du driver å jør narr av ham , du ser ikke penere ut sjøl ;(

 19. anne liv 31. august 2009 at 18:04 - Reply

  heidi larsen ok det var sprøyter godt du korrigerer meg.jo du har rett han kan ikke få hele skylden legen mj var voksen er enig med det,men syns han må få noe straff helt fri fra dette kan han ikke gå.var ikke ihuga mj fans men allikevel mannen var et musikkgeni det er grusomt trist at han er død.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits