Å bli inspirert!

Jeg gleder meg masse til 16 september for da sitter jeg kl 1800 benket i Oslo Konserthus for å låne ørene mine til en stor inspirator. Neale Donald Walsch kommer til Oslo og det er kjempespennende.

Neale Donald Walsch er en av vår tids største og meste kjente åndelige veileder og døråpner. Hans budskap har berørt og inspirert millioner av mennesker verden over, bl.a. gjennom den velkjente serien av bøkene: ”Himmelske samtaler”. Bøkene bærer budskap om en ny sosial, seksuell, politisk, økonomisk og teologisk revolusjon på jorden, en omveltning som vil overgå alt annet vi har sett til nå.
Dette er antakelig siste gang Neale Donald Walsch kommer til Norge, så dette er en unik mulighet til å oppleve denne visjonære budbringeren. Walsch er en inspirator som virkelig kan virke åpnende og utviklende på alle. Vi gleder oss også til å være en del av energien som oppstår når så mange mennesker samles og skaper et åpent felt av mottagelighet for det spirituelle.
Les mer om arrangementene med Walsch på webstedet som er laget for dette store arrangementet:
www.walsch.no

Jeg skal dit og akkurat nå er det bøkene hans jeg leser for andre gang for å forberede meg på seminaret. Hvis du har mulighet må du få dette med deg…billetter på Billettservice eller trykk her

IMG_2226
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:28:36+00:00 29. august, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: , |5 Comments

5 Kommentarer

 1. Caprino 29. august 2009 at 12:23 - Reply

  Kult…..Dette er den Trine jeg vil se masse mer av, her er det bare å stå på! Åndelig inspirasjon og påfyll…supert. Hva med å prøve å få Eckart Tolle til Oslo? DET hadde vært stort, et liten og beskjeden mann med STORT budskap. Here I come!

 2. Annbjørg 29. august 2009 at 16:26 - Reply

  Dette er bra bøker, har hjulpet meg mange ganger når jeg har grublet over ting. 🙂 Skulle ønske jeg bodde sør i landet, dette er noe jeg gjerne skulle vært med på. Skriv om det på bloggen når du har vært der da. 😉

 3. Lena 30. august 2009 at 00:46 - Reply

  Ser virkelig interessant ut, håper og tror du vil boble av energi og ny inspirasjon etter denne happeningen – og deretter selvfølgelig innlemme oss leserne i opplevelsen din! 🙂

 4. Janicke 1. september 2009 at 14:14 - Reply

  Jeg holder på å lese siste boken hans nå: Hjemme hos Gud.

  Han er en herlig inspirator og jeg gleder meg til å «treffe» ham i Bergen i slutten av september:)

 5. Kølle 1. september 2009 at 16:23 - Reply

  …Eller kan det tenkes han bare er en juksemaker og en pipelort?

  Christmas Essay Was Not His, Author Admits:

  http://www.nytimes.com/2009/01/09/books/07book.html

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits