Livet på topplistene

Lenge hadde jeg en blogg under et nettsamfunn kalt blogg.no som er det største i Norge. Over 300 000 unge/voksne bloggere har bloggen sin her og hver eneste dag tilkommer det rundt 8-900 nye. Det er sinnsykt mange og derfor er og lesertallene til de som ligger på den «berømte» topplisten gigantiske. Jeg begynte å blogge der i desember i fjor og lå lenge på topplisten før jeg valgte å flytte bloggen. Først til wordpress for deretter her som jeg er nå på eget domenet. Det er mange grunner for det, men mest var det fordi jeg ønsket å ha all kontroll selv og hadde lært meg nok til å klare og drifte det meste selv.

Jeg skjønner virkelig ikke at ikke ikke flere bedrifter ser på blogging som et genialt sted å markedsføre seg. Noen har skjønt det men langt ifra mange. Ikke fordi jeg skal noe mer reklame her men for de unge som har sinnsykt høye lesertall burde flere se denne geniale muligheten.

Idag traff jeg en av disse unge bloggerne for å gi noen råd. Det var faren hennes som mailet meg siden han ville ha noen uavhengige råd siden mange har begynt å fatte interesse for denne unge jente fra Hønefoss som knuser de andre bloggerne når det gjelder lesertall. Ikke at det er viktig i seg selv men litt morsomt er det selvfølgelig for henne at over 30 000 leser bloggen hennes hver eneste dag! Det er mange, veldig mange. Jeg heier på VOE, som jeg før har skrevet er et flott forbilde for unge jenter. Sunn, kreativ og oppegående jente som i virkeligheten ser mye yngre ut enn hun gjør på bildene på bloggen. Men uten tvil veldig vakker og et stort potensiale for tv i fremtiden. Ønsker henne masse lykke til og skal selvfølgelig hjelpe henne og familien hennes videre!

Jada, jeg ser ut som en kjerring og følte meg som en og ved siden av et syn av en 13 åring. Hahahaha

IMG_2233

Her er ting som er et must å ha med på cafe – ha ha- macen er alltid med+ Iphone

IMG_2228
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:28:29+00:00 29. august, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: |12 Comments

12 Kommentarer

 1. Geir 29. august 2009 at 16:34 - Reply

  Har selv stor tro på denne VOE, hun virker som hun har mye å gi. Og så danket hun ut Ida Wulf, som jeg nok langt fra liker….

  Stå på VOE å oppdater bloggen din flere ganger daglig, da vil du beholde førsteplassen…

 2. silje moen 29. august 2009 at 17:18 - Reply

  Voe er skikkelig bra!

 3. Elin 29. august 2009 at 20:21 - Reply

  Så koselig 🙂

 4. nadia os 29. august 2009 at 21:50 - Reply

  Utrolig fin blogg :- D

 5. Elli 29. august 2009 at 21:58 - Reply

  Nydelig jente, og søt blogg. Men jeg hadde vært livredd om det var mitt barn på 13 år som ble eksponert for 30.000 mennesker hver dag. Det tror jeg kan skade ei så ung jente (og for all del- hvem som helst andre også.)
  Blant annet fordi utseende, klær og kropp er så i fokus på siden hennes. Hun ser mye eldre ut enn sine 13 på bildene, og jeg blir livredd for hva det gjør med henne (og slike som henne) at utseendet hennes skal være denne varen som heies opp og frem.
  Håper hun har sunne solide foreldre som gir henne rom for å være et barn også, og at akkurat det er det viktigste….og altså ikke å være dette objektet som ‘kjøpes’ av de mange tusen leserne.

  Og dette handler ikke bare om henne, men om de tusenvis av unge jentene som har slike blogger. Samme blikk, samme frisyre, samme klær. Og det blir det viktige.

  Vi er så redde for alle (typisk) guttene som henger foran dataskjermer og spiller dagen lang. Jeg tror dette er MYE farligere.

 6. Carina 29. august 2009 at 23:53 - Reply

  Enig med deg Trine. Emilie virker så utrolig skjønn gjennom bloggen sin. Jeg kom over den for ca en uke siden nettopp pga topp 10 listen til blogg.no. Personlig blogger jeg ikke, men synes det er flott å se at ungdom på 13 år kan dele noe annet enn lizzom og klemz.

  Håper hun klarer å bevare seg selv og stå mot press som sikkert kommer. Mange slemme kommentarer kan nok være vanskelig å svelge, men med veiledning fra en flott og voksen dame som deg så har jeg troen på VOE:)

  C

 7. Anette (17) 30. august 2009 at 00:05 - Reply

  VOE er veldig ung, men fremstår som en godt voksen jente. flott jente, ja. Men forbilde? kanskje ikke Trine, men forstår tankegangen.. hun legger ikke seg ut på nettet som en fjortiss, men tvert imot: en vell voksen dame liksom. er det egentlig bedre? hun ligner en 20 åring i hva hun gjør, sminker seg, kler seg og sier/tenker, og da går det litt over grensen egentlig (ikke ta dette personlig Voe/Trine) hadde VOE funnet en mellomting, ikke for voksen/sexy/utfordende/ osv, hadde hun vunnet full skår!

  Men når DET er sagt så vill jeg bare bemerke det faktum at dagens ungdom faktisk ekspreminterer i akkurat den overgangs fasen fra barn til ungdom, og kler seg veldig voksent etc. men alikevell kanskje fremdeles er barn i hodet. Noe jeg tror i dette tilfellet VOE er. Etter denne ekspriment – fasen kan det hende at det milner, at man finner tilbake til barndommen, og ikke føler så stort behov for å gå med «ankel boots» og selvbruning, lite klær osv. Det er da man faktisk begynner å bli voksen, når man tørr å være barnslig : )

  Jeg skriver bare etter egen erfaring. Da jeg var tretten – fjorten år var det helt det samme, alle skulle fremstå så utrolig mye mer voksen i væremåte og klesstil en de egentlig var, jeg også! Da var det fy-fy å gå me rosa, eller pastell farger, noe jeg elsket!(siden jeg er fargerik) men da gikk heller alle ungsommene i klassen i enten svart, hvit eller jordfarger. Og de som ikke brukte utringete topper, trange jeans, sminke, rettetang eller høye heler var aldri populære.

  Så om noen lurte er GRARNTERT det som er grunnen til at VOE er så populær som hun er : ) folk er utrolig fascinert over at en tretten åring virker så voksen i utseende og klesstil. Dessuten er hun veldig klok, og skriver utrolig bra! (det skal hun ha!) Så jeg velger å tro at hun får samme erfaring som meg (for det går nemlig ikke ant å klandre foreldrene, ungdom må finne ut av slike ting selv, helst. Det er slik de sitter igjen med livserfaring, og kommer seg videre i livet). Da jeg begynte på VGS var jeg overaket over hvor barnslige folk kunne være, altså på en positiv måte, og vi alle følte at vi kunne være oss selv. Noe jeg aldri trodde kom til å skje.

  Det kommer nok etterhvert, men VOE er en flott og omtenksom jente! forbilde, kanskje ikke det rette varemerket vil jeg si. Ung ungdom trenger mer jordnære forbilder, tror jeg! : D

  Og foreldrene hennes kan nok få henne fra det verste, men som sagt: jeg tror man må finne slik ut selv, erfare sine egne erfaringer.

 8. linda-mari 30. august 2009 at 10:23 - Reply

  Dere var veldig flotte begge to:-)

 9. Ingvild 30. august 2009 at 21:04 - Reply

  «…en uten tvil veldig vakker og et stort potensiale for tv i fremtiden.»

  Jeg stusser litt over dette. Er det slik at Voe har et ønske om dette? Eller er det slik at pene mennesker automatisk skal/kan/få jobbe med TV? Har hun et annet potensiale (i en alder av 13…) som gjør at hun skulle være ekstra egnet til å arbeide i media? Og en annen ting: hvis hun er et så godt forbilde, en så talentfull jente, et så godt eksempel på hvordan unge bør ville være (i en alder av 13…) bør hun ikke da velge alt annet enn en karriere i TV? Bør ikke du da se at hun har et stort potensiale som advokat, politiker, forfatter, gründer eller noe annet mer nevenyttig?

  Dette mener jeg ikke som en frekk melding. Jeg skjønner veldig godt hva du sier. Jeg liker Voe selv. Og jeg bare håper at denne sunne, kreative, oppegående unge jenten ikke blir mer enn bare en TV-dame….

  Ellers vil jeg si at det er interessant å lese bloggen din.

  🙂

 10. Unknown 30. august 2009 at 21:43 - Reply

  Syns et er kjempeflott at du støtter unge bloggarar som VOE!!

 11. Suss 1. september 2009 at 14:36 - Reply

  Jeg må si jeg er veldig glad ikke flere annonsører har hevet seg på blogger. Ut fra hva jeg ser har de ferreste bloggere nok fokus på hva som er reklame og hva som ikke er reklame. Jeg stoler ikke mye på en som skriver pent om en neglelakk eller kosttilskudd som annonserer på bloggen eller har gitt gratis produkter til bloggeren.

  Og en riktig nok oppegående 13-åring har ingen forutsetninger til å holde tungen rett i munnen.

 12. Ane (28) 1. september 2009 at 15:29 - Reply

  Jeg synes også denne jenta virker nydelig. Men jeg blir også skremt over dagens tretten-fjorten-åringer. De er så VOKSNE. De kler seg så voksent, de møter så mange problemstillinger altfor tidlig! De er barn. Når du er tretten er du mer barn enn ungdom. Det er min mening. Man er i en gryende ungdomsfase. Og da synes jeg at fokuset til disse unge er litt fjernt fra egentlig alder og utvikling. Men tidene har vel kanskje forandret seg fra jeg var tretten?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits