Herlige Anne Kath?

Da er jeg ikke alene lenger…alene om å syntes at Tone Damli og Aksel Hennie burde håndert lanseringen av forholdet på en litt annen måte. Anne Kath sier :

– Leste et intervju med Tone Damli Aaberge hvor hun uttalte at Aksel Hennie er verdens vakreste mann. Vet du hva, hvis du synes Hennie er verdens vakreste, er det bare å ringe til en optiker, sa hun i et P4-programmet «Portrettet» ifølge VG. – De vil gjerne bli sett og hørt hele jævla tiden. Også har de ikke noe ny bok eller plate. Det er sånn «nå har jeg vært og kjøpt pizza», også er det et MMS-bilde av at de står og eter. Det er jo helt absurd. – Da blir det rart å klage etterpå at «nå ble det veldig mye presse, sier Hærland til P4.

For å si det sånn. Hvis Tone og Aksel ønsket å ligge lavt når det gjelder forholdet sitt så er det fullt mulig. De kunne gått bakveien på Amanda, de kan gå på steder der ikke alle tipser om at de er der, de kan ligge lavt veldig lenge før noen får nyss i at de er et par. Det er fullt mulig og veldig enkelt hvis de vil, men jeg tror at de liker oppmerksomheten. Enkelt og greit og ei heller er det noe i veien med det. Det rareste er jo Aksel som alltid har vernet veldig om sin private person og plutselig er han liksom overalt og i tillegg sammen med norges popprinsesse. Da blir ikke profilen like lav lenger og jeg er ikke sikker på om det er positivt for hans skuespillerkarriere.

Anne-Kat. kritiserer Tone Damli Aaberge og en rekke andre unge kjendisers blogging om hverdagen sin, samtidig som de vil verne om privatlivet. Dette er jeg enig i men samtidig ikke. De kan ikke klage etterpå nei, men bloggingen er med på å skape engasjement rundt Tone, og hennes følgere kan få et unikt innblikk i en liten del av hennes liv. Her vil jeg rett og slett si at Anne Kath. lever i det forrige århundre og har gått ut på dato. Tone og andre kjendiser er veldig bevisste på hva de blogger om og hva de legger ut. Tydelig at Anne Kath ikke følger med i timen….ja, mye kan være uinteressant men ikke for de som følger f eks Tone fast.

obj.phpi
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-08-31T08:25:19+00:00 31. august, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , |30 Comments

30 Kommentarer

 1. Heidi P 31. august 2009 at 08:55 - Reply

  hehe jeg bare ler jeg når jeg leser dette. Helt enig med deg her også jeg Trine. Hvordan føles det i dag da er du støl? Og hvordan går det med sukkeret de neste dagene blir vel de verste? sånn er i hvertfall jeg….så kommer man over kneika og da blir man gla og lettere i kroppen….

  Så max manus i går jeg da for å snakke om axel ….det var faktisk en bra film jeg blei overraska hehe…. Ha en superduper dag!

 2. Helene 31. august 2009 at 09:18 - Reply

  Hei Trine!
  Takk for en interessant blogg å lese, har begynt å ta turen innom i ny og ned;)
  Jeg er ofte uenig i noen av meningene dine akkurat som jeg er med venninnene mine når vi sitter og skravler på jentekveldene. Ofte kan det føles utrolig frustrerende å sitte med en mening som man selv er overbevist om at er konstruktiv og i noen sammenhenger helt selvfølgelig, mens andre mener en er på villspor… Det var bare for å kommentere til noen av de useriøse eller (bedre vitere) som legger igjen kommentarer på bloggen din.. Jeg tenker ta det for det det er.. en litt personlig blogg;) ett menneskes tanker… Hvor truende er egentlig det??…
  Vel når det kommer til saken i dag med Anne Cat sine uttalelser, synes jeg egentlig at de er ganske uinteressante og ufine. Men jeg merker at jeg selv også får en interesse for superduoen Hamli, he he… Hva ligger det i denne enorme fasinasjonen av to helt vanlige mennesker. Ja for jeg ser på de som to vanlige mennesker, flinke i yrket sitt. Ja Tone er vanvittig vakker for veldig mange, men hva så?? Jeg skjønner ikke at vi mennesker kan bli så opphengt i noen vi overhodet ikke kjenner… Jeg tror ikke Tone og Aksel kan gjøre så mye riktig nå som interessen for de er så stor. Uansett hva de gjør vil noen ha sterke meninger… Kanskje det går litt i hodet på dem, men er det mulig for hvertfall en jente som Tone som sikkert alle betrakter hvor en hun beveger seg å la være?? Jeg må si at det inntrykket jeg har fått gjennom media at hun klarer seg veldig bra. På meg virker hun som en sunn og reflektert 21 åring. Og bilder av henne hadde blitt tatt av henne allikevel.. forkjellen kunne vært at hun hadde vært med på repotasjene og tjent store penger på det… dette var nok en dagens synsing…

 3. trinegrung 31. august 2009 at 09:43 - Reply

  Helene – vi er da enige om masse ser jeg utifra det du skriver! Kjekt du stikker innom!! Tone er slående vakker…liten tvil om det gitt!!

 4. Alida 31. august 2009 at 10:01 - Reply

  At du gidder å bruke mer frustrasjon og sinne på vakre Tone og hennes utkårede. Det selv om morsomme Anne Kath sleivsparker med «Barbie og feilvare Ken»

  At du gidder å bruke energien din på dette, etter alle meldingene du får inn på bloggen din om at det er ikke dette dine lesere vil høre fra deg.

  Forøvrig kan du lese gårsdagens VG i papirformat, om Kristin Oudmayers bok «Den store mobbeboken for voksne» som kommer ut i 2010.
  Der står det blant annet:
  Mobbing:
  – Når en person gjentatte ganger og over tid blir utsatt for negative handlinger fra andre.
  -Det kan dreie seg om trakasering,plaging,utfrysning og sårende erting.

  Videre står der at Professor Erlend Roland mener at «Foreldre er viktige i barnas peronlighetsutvikling. Spørsmålet er hva som blir stimulert.
  Ser barna at mor og far mobber, er det større sjanse for å utvikle antisosiale tendenser hos barna». Videre sier Roland,
  «Noen forstår ikke engang at det de gjør er, er sårende for andre.»

  Du som sier du har gått i couch lære og er en voksen dame blitt, burde snart innse at dette kanskje ikke er den rette veien å gå for å få oppmerksomhet.
  Ettersom jeg forstår, så er du en venninde av «Sjefsengel». Kan du ikke heller prøve å lære litt av hennes fantastiske nydelige og possitive fremtoning til mennesker. Hennes godhet til alle.
  Man kan lære mye ved å lytte.

  Lykke til med trening og kosthold.

  Hilsen fra en som tenker på deg og dine.

 5. trinegrung 31. august 2009 at 10:05 - Reply

  Alida – jeg er ikke et sted negativ til noen i innlegget mitt. Jeg blogger på min måte og jeg liker å synse om ting som det skrives om i mediabildet. Sånn er jeg og @sjefsengelen min skjønner veldig godt hva jeg blogger og hvorfor.
  Det heter Coach og ja jeg har gått et år på Coaching, selvledelse og emosjonell intellegens på BI i Drammen. Hva det har med bloggen og hvem jeg er som privat å gjøre med saken skjønner jeg ikke helt.
  Jeg er pr definisjon en lytter, bare spør de som kjenner meg. Men bloggen min er som den er fordi jeg syntes det skiller den fra alt det andre som finnes på nettet.
  Mulig jeg tar helt feil men jeg er oppriktig ikke negativ i mitt innlegg på lik linje som AnneKath ikke er negativ om Tone…hun kødder med hvordan de velger å fronte seg selv i media…det er det jeg og gjør

 6. ameja 31. august 2009 at 10:17 - Reply

  Og Anne K. blir bare mer og mer Birgitte Nielsen..

  Et kort, lite råd til AK: selv om du ikke klarer å stoppe kjeften din, så stopp i hvertfall for guds skyld den «make-over»-grooven du har havnet i!

 7. Alida 31. august 2009 at 11:46 - Reply

  Trine,
  Jeg har ikke ved en setning skrevet at du er negativ i ditt innlegg.
  De fleste som liker Anne Kath, forstår også hennes form for spark både på senen og utenfor.
  Hun har det jeg kaller en intelligent humor.:)
  Jeg synes forøvrig du er modig som sammenligner deg med henne. 😉

  At du har gått på Coaching, selvledelse og emosjonell intellegens på BI i Drammen, tilsier for meg i aller høyeste grad at det burde påvirke bloggen din så vel som privatlivet ditt i positiv retning.
  Men det er ikke mulig å lære noe mer, om man føler seg utlærd allerede.
  (Det går litt fort i svingene….;) derfor blir det skrivefeil..)

  Du sier at du pr definisjon er en lytter, og at jeg skal spørre de som kjenner deg.
  Da sier jeg at jeg vet.. at du ikke er så flink til å lytte.

  En annen ting med svaret ditt som jeg legger spesielt merke til, er at du velger å ikke kommentere det jeg skrev om Mobbing..?
  Vel, jeg tror at det man er villig til å tillærer seg i livet på godt og vondt kan være like bra for oss som mennesker, som det man tilsynelatende lærer ved å gå på Coaching på BI.

 8. trinegrung 31. august 2009 at 11:49 - Reply

  Jeg kommenterer ikke det med mobbing for jeg er ikke noen mobber. Jeg lærer hver eneste dag og lytter til de som kjenner meg. Siden du ikke kan ringe meg for å si dette at jeg ikke er en god lytter så tar jeg det for gitt at du ikke kjenner meg.

  Jeg drifter min blogg på min måte…jeg syntes det er morsomt å synse om kjendiser. Det er meg…du finner din vei og jeg min. Enkelt å greit. Hvis du kjenner meg så får du ringe meg eller være såpass ærlig å skrive inn ditt fulle navn.

 9. Geir 31. august 2009 at 11:52 - Reply

  Denne Tone Damli Aaberge har vel aldri vunnet noe som helst. Og er så pr kåt at jeg blir kvalm av henne….

 10. milla 31. august 2009 at 12:05 - Reply

  Er SÅÅÅ enig. Jeg er åpen for alle typer folk. Men Tone og Aksel virker hjernevaska! Orker ikke en gang si allt jeg syns dem gjør feil. Bare sier meg enig.

 11. hannelie 31. august 2009 at 12:09 - Reply

  Jeg syns Tone fremstår som en forvokst beby. Hun prøver så desperat og bli verdens stjerne med er ingen ting. Hun sier noe gjør nooe annet, elsker oppmerksomhet en dag, men truer med søksmål dagen derpå! Noen burde gi stakkaren en pr-rådgiver.

 12. Tone er sprø 31. august 2009 at 12:11 - Reply

  Tåler man ikke varmen holder man seg unna kjøkkenet Tone!

 13. nina 31. august 2009 at 12:30 - Reply

  hehe,,,tone er litt latterlig…

  og det er han også…som må løpe etter jentunger…bare fordi de har en fast kropp…jaja…jeg tror hun har tapt litt på dette hvis hun har tenke å fortsette i musikken…og den bransjen.. hun er liksom bare en tom barbie blitt..

  Synd at hun bare er en selvopptatt jente…man ser det hele tiden i blikket…og vesenet rundt henne…… hun skriker jo…se på meg…se på meg….se på meg…..

 14. O.k 31. august 2009 at 12:30 - Reply

  jeg skjønner ikke hvorfor Tone påståes å være så «slående vakker» jeg da. enten har jeg vært så heldig og fått sett villt vakre jenter, eller så er dere så opphengt i denne idol-jenta at alt dere ser er kun det dere oppdikter. sier ikke at Tone ikke er pen, men ut ifra en flokk md jenter skiller hun seg ikke ut. og btw la henne være, er ikke rart det blir skrevet så mye om henne når folk som dere bryr nesa deres opp i alt hun gjør (og ikke gjør).

 15. Geir 31. august 2009 at 12:41 - Reply

  Tone overspiller alltid, på bildene ser det ut som hun har sovnet i solarium,,,

 16. Tina Melfjord 31. august 2009 at 13:55 - Reply

  Jeg synes at Tone og Aksel må få gjøre det de vil og synes er rett for dem. Det er sikkert ikke så morsomt å måtte snike seg rundt og ikke kunne holde hender i offentlighet engang. Synes det var tøft av de å stå frem istedet for å snike seg rundt helt til de blir tatt på fersken. 🙂

 17. Alida 31. august 2009 at 13:59 - Reply

  Du mobber Trine! Og du får også mange andre (dine lesere) til å gjøre det.
  Det er helt utrolig at du ikke som en voksen tobarnsmor ser dette.
  Igjen, les gårsdagens VG!

  Jeg kan umulig legge igjen navnet mitt, da dette vil være en særdeles egoistisk handling som vil gå utover andre.

  Jeg prøver bare å fortelle deg at du kan prøve ta litt selvkritikk på noen områder.
  Men jeg tror ikke det er så mye sjanse for det, så da gir jeg for denne gang.

  Ønsker deg og dine en fortsatt god dag og uke.

 18. trinegrung 31. august 2009 at 14:07 - Reply

  Alida – haha…om du la igjen navnet her ville det gå utov er andre? Hvem da`? Kjenner hele verden deg og hva er sjangsene for at noen legger merke til ? ganske liten…..du får finne hjertesaker på din egen blogg

 19. Leif Leifsson 31. august 2009 at 14:34 - Reply

  Jeg synes du skal lære deg at det heter «å synes», ikke «å syntes». Det heter også «synes» i presens, ikke «jeg syntes det er mosomt». Å synes – synes – syntes – har syntes. Jeg bare nevner det ettersom det ser ut til at du konsekvent skriver/bøyer dette ordet feil. På den måten kan bloggen din bli mindre irriterende å lese for språkfanatikere som undertegnede :p

 20. Ragnar 31. august 2009 at 14:45 - Reply

  Anne Kath rakker bare ned på andre for å få oppmerksomhet selv… Udugelig komiker, ufin og uforskammet er hun også. Jeg klarer meg veldig godt uten A.K. i media. Bli kvitt den damen fra mediabildet. Hun har ikke noe der å gjøre. Jeg skifter kanal hver gang jeg snubler over henne på TV.

 21. harry 31. august 2009 at 14:51 - Reply

  buhu, tone og aksel er så dumme og teite, buhu. jeg bryr meg litt for mye når jeg skriver her, men jeg må bare si. haha, dette er så latterlig. skaff deg et liv anne kath, og tenk over hva du selv gjør, å ikke hva alle andre gjør. hvorfor henge seg opp i hvordan andre lever livet sitt? en ting å lese slader, en helt annen ting å henge seg opp i det.

 22. Maripus 31. august 2009 at 14:56 - Reply

  Det staar ikkje saerlig bra til med ortografien, ser eg… Det heiter forresten intelligens, men er vel neppe det ein faar mest av av aa lese Se&Hoer…?

 23. tøffe tom 31. august 2009 at 15:04 - Reply

  Hei.

  Lurer på hvorfor Anne Katt er så skjev i meunnen. Har hun komplekser på grunn av stygge tenner????

 24. Liv 31. august 2009 at 15:50 - Reply

  Nå må du la dette paret få være i fred for dine skriverier. Det er helt utrolig hvor opptatt du er av dette fjortiseriet. Woow, tenk at AnneKat sa…blabla.
  Jeg gir meg over…

 25. Linn 31. august 2009 at 17:52 - Reply

  Jeg er veldig enig. Tone legger jo ut en del i bloggen sin, det er jo del av markedsføring. Når man velger å markedsføre på den måten, så legger man opp til det at Se og Hør løper etter en.

 26. Lisbeth 31. august 2009 at 18:43 - Reply

  Tone og Aksel ville være litt anonyme i starten av sitt forhold = forståelig.
  Tone og Aksel ville vise seg offentlig sammen når forholdet har blitt mer «etablert» = forståelig.

  Hvis man tenker på egne privatliv, drasser man vel ikke alle «one night stand»-ene hjem for å møte storfamilien… Man venter til man vet at det er litt mer alvorlig…

  La også Aksel Hennie få lov til å trå frem i lyset selv om han har vært mer privat før. Gjør vel ingenting det? Hans valg.

  Jeg er ikke veldig begeistret for verken Tones musikk eller Aksels skuespillerprestasjoner, men det er min smak og har ingenting med dem som personer å gjøre. Jeg skjønner ikke at noen f.eks. kan kritisere at de har blitt kjærester. Herregud, det er jo bare flott at noen har funnet hverandre!!

  Tidligere har det også blitt kritisert at Tone har hatt «for mange» kjærester. Hvem bestemmer hvor grensa skal gå? Er tre for mye? Fem? Ti? Folk er altfor opptatt av å finne feil hos andre enn å se seg selv.

  Synes også det er svært fasinerende at så mange «Tone og Aksel-mislikere» velger å bruke så mye tanker og krefter på dem, og kommer med så mange spekulative teorier om hva og hvorfor… Synes kommentaren til Aksel Hennie på Amanda-utdelingen var ganske bra – at det hele var et pr-stunt og at han kun var en brikke i Tones spill om å komme frem her i livet… 🙂 *Spark bak*

 27. Lisbeth 31. august 2009 at 18:49 - Reply

  En ting til… 😉

  Hvis Tone og Aksel hadde tatt bakveien til Amanda… Hva hadde dere sagt da? Primadonnanykker? Prøve å få oppmerksomhet? Tror at de er «important»?

  Synes jeg hadde hørt dere…

 28. Unwod 31. august 2009 at 19:27 - Reply

  Hei Trine!
  Likte det jeg leste, jeg. Syntes ikke du var hverken dømmende eller at du «mobbet»! Så kun et menneskes tanker. Du er også i din fulle rett til å skrive hva du vil i din egen blogg. Det gjør vi da alle som blogger.
  Hva er det som får mennesker til å tro at de kan bestemme og synse om våre egne meninger? Hva gjør at vi syns det er rett å være nedlatende overfor andres meninger og ytringer?

  Til temaet Anne Kath’s uttalelser, kan man ikke se det fra den vinkelen det er? Den komiske vinkelen? De andre to…. De er kjendiser og får smake uansett hva dem gjør. Enten vi liker dem eller ikke.

 29. blabla 1. september 2009 at 11:55 - Reply

  Gå dypt i deg selv Trine,
  og få et bedre og mer meningsfullt liv.

  Disse bloggene dine er ikke annet enn latterlige.

  Punktum.

 30. Hilde 2. september 2009 at 16:07 - Reply

  Enig med blabla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits