…og tåler du det ikke så ikke les videre! Det mener jeg!!  Forrige uke ble jeg invitert til å være gjest i Studio 5 som er et slags talkshow som sendes på FEM for de som ikke har sett det. Det er fire damer som synser og har gjester i studio. Noen gang funker det så det suser, andre ganger blir det platt. De ville altså ha meg som gjest og jeg fikk klare linjer for hva det skulle handle om.

Jeg satte meg i bilen, positivt innstilt til å mene litt om det meste og ikke minst være i godt humør å bidra med mitt. Litt om bloggen ville det klart dreie seg om, det visste jeg, og jeg syntes det er fasinerende hvor mye blest denne bloggen skal få. Overskrifter her og der og nå gjest i et program. Jaja…sånn er denne mediaverden blitt. Ihvertfall annkommer jeg studio, får på den obligatoriske sminken, hilser på damene som er dagens programledere, går igjennom kjøreplanen og alt virker lovende. Jostein Pedersen er den andre gjesten og han skriver visst bok om klassisk musikk!!? Stå på Jostein, men vi savner deg i Grand Prix sammenheng!

Sendigen starter og Jostein er første gjest. Han prater i vei og etterhvert blir jeg invitert med i sofaen. Da tar det hele fullstendig av og damene (ikke alle) fremstår som om de går på syre. De hugger tak i meg og slenger med leppa så det holder. Jeg svarer for meg, men en mindre hyggelig prat og større utdriting for enkelte av damene har jeg aldri opplevd. Ikke hadde de gjort jobben sin og researchet en eneste  ting (utenom Jenny Skavlan) og en forventer seg mer som gjest i et såkalt seriøst program. Ikke uttal dere om ting dere tydelig ikke har satt dere inn i! Dette ble platt og dumt og det kommer til å bli klippet i filler. Opptaket av sendingen går til uken, mandag tror jeg, og jeg anbefaler ingen å se på!

Etter endt sending dro jeg uten å si hadet til noen av de og kanskje er det jeg som er vanskelig. Men følgende sms dukket opp på telefonen etter 10 min fra en som var publikummer

«Kjære Trine! Der fikk du ufortjent mye kritikk. Det er kanskje meg, men jeg syntes du så lei deg ut på vei ut her…Håper jeg tar feil for du er en tøff dame! Stå på ditt du! Varm klem fra bloggeren på første rad.»

Ja jeg var lei meg men mest fordi ting ikke ble som jeg hadde trodd. Dårlig jobb og elendig behandling av gjester Studio 5…skjerpings!

Saken forsetter under bildet!

IMG_2247

Oppsummering : Jenny Skavlan – du har en stor fremtid i tv ruta. Du er ikke bare vakker men vanvittig morsom. Du hadde sinnsykt gode poenger og kommer til å bli den største suksessen i Studio 5. Genialt at du hadde med deg Kongen av Danmark for å være på lag med tantene…du er et funn! Jeg er skråsikker på at din IT faktor (for den har du x10) kommer til å ta deg langt her i verden. Masse lykke til med kolleksjonen din, du er såkalt mulitalent! Stå på…du får terningkast 6 av meg selvom du ikke leser bloggen min fast. Kanskje du gjør det nå etter god research til kveldens program!?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.