Å bli inspirert!

Jeg gleder meg masse til 16 september for da sitter jeg kl 1800 benket i Oslo Konserthus for å låne ørene mine til en stor inspirator. Neale Donald Walsch kommer til Oslo og det er kjempespennende.

Neale Donald Walsch er en av vår tids største og meste kjente åndelige veileder og døråpner. Hans budskap har berørt og inspirert millioner av mennesker verden over, bl.a. gjennom den velkjente serien av bøkene: ”Himmelske samtaler”. Bøkene bærer budskap om en ny sosial, seksuell, politisk, økonomisk og teologisk revolusjon på jorden, en omveltning som vil overgå alt annet vi har sett til nå.
Dette er antakelig siste gang Neale Donald Walsch kommer til Norge, så dette er en unik mulighet til å oppleve denne visjonære budbringeren. Walsch er en inspirator som virkelig kan virke åpnende og utviklende på alle. Vi gleder oss også til å være en del av energien som oppstår når så mange mennesker samles og skaper et åpent felt av mottagelighet for det spirituelle.
Les mer om arrangementene med Walsch på webstedet som er laget for dette store arrangementet:
www.walsch.no

Jeg skal dit og akkurat nå er det bøkene hans jeg leser for andre gang for å forberede meg på seminaret. Hvis du har mulighet må du få dette med deg…billetter på Billettservice eller trykk her

IMG_2226

By | 2017-03-16T07:28:36+00:00 29. august, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: , |5 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits