Dummeste jeg har lest noen gang!

Jeg leser på Dagbladet.no at et homofilt par er blitt slått ned fordi de gikk hånd i hånd! Hva er det? Vi lever i Norge, et fritt land hvor folk heldigvis kan gjøre det de vil, og nå skal en begynne å vise hensyn fordi en ferdes på Grønland i Oslo? Hvorfor i alle dager skal de gjøre det? Fordi det strider mot noens tro når vi er i Norge der det faktisk er lov å gjøre slikt? HALLO!

Dette alene kan jo gjøre at en får lyst å stemme FRP (nei jeg gjør ikke det) men her vil jeg gjerne høre hva du syntes. Blir ikke dette for dumt? Men å så snu på det hele og mene at dette har med politikk og innvandrerpolitikken å gjøre kræsjer jo helt. Hva i  alle dager tror politikerne at de skal få til? Forvandle den muslimske tro? Mulig jeg er helt på viddene, bare kjente jeg ble veldig provosert av hele saken!

– Vi kan ikke leve på premissene til de som kommer til Norge, det er en fare for livskvaliteten til innbyggerne i landets hovedstad hvis regjeringen får fortsette slik. Ved å fortsette med denne politikken så blir det et intolerant samfunn i toleransens navn, sier Keshvari til Dagbladet.

Den støtter jeg 100%, måtte bare få det ut! Nå følger andre på angående denne saken….heier på HOMOpiknik på Grønland!!

503x

Foto: HENNING LILLEGÅRD


By | 2009-08-19T17:08:27+00:00 19. august, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: |58 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits