En gal verden!

En ny kidnappingshistorie ruller opp og denne gang i USA. Hvor mange slike saker er det  egentlig rundt om i verden? Hvor mange barn blir holdt fanget av enten sine egne foreldre eller kidnappere? Det grøsser nedover ryggen hver eneste gang vi ser bildene og media lar oss ikke slippe unna. Er dette nyheter vil liker? Nyheten i seg selv er viktig men all informasjonen vi får, trenger vi den?

Jeg drømte lenge om kjelleren til Fritzel etter at alle bildene ble offentliggjort….ungene mine pratet om den forferdelige kjelleren og alt dette skaper et negativt bilde. Det sender ut negative energier til oss mennesker og trenger vi det? Mange jeg kjenner velger vekk nyhetene siden de som oftest er negativt vinklet. Alt dette negative fokuset gjør noe med oss…det er jeg sikkert på!

Jeg vil gjerne høre mer om saken som nå ruller opp i USA men jeg vil ikke se nærbilder fra bakgården hvor de har blitt holdt. Eller det er to sider her, for egentlig vil jeg det men så vet jeg at jeg ikke liker å se det for jeg blir gående å tenke på det. Det setter seg i magen og skaper en uønsket frykt. Vi er nysgjerrige vesener alle mann men noen ganger blir det litt mye kanskje? En dame jeg føler veldig med er hun som stod frem på Tv 2 nyhetene igår. Sønnen drept foran øynene hennes og hjelpen uteblir etterpå. Stakkars dame!!

By | 2009-08-28T08:56:03+00:00 28. august, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: |10 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits