ENDELIG!

Jeg fant denne saken i VG idag og her skjønner jeg ikke helt eieren av hunden. Hvis området var merket, uansett litt dårlig eller ei, så går en ikke inn på et anleggsområde. Det er forferdelig trist det som har skjedd med hunden men jeg syntes det blir litt rart å «ta» byggeansvarlig for det. At de skal betale regningen! Det var jo eier som gikk inn av fri vilje og området var merket…hm

Da sitter jeg her. Ingen som roper MAMMA, ingen som vil jeg skal lage noe mat, ingen som «trenger» meg, frem til klokken 1400. Endelig er hverdagen tilbake, skolen er igang og Trine kan få litt Trine-tid. Sykkelen står klar på tunet, nå skal det tråkkes noen mil før jobben med andre blogger forsetter. Holder på med tre stykker om dagen, så jeg har nok å gjøre. Driver du et firma som trenger blogg eller gjerne vil lære mer om sosiale medier og bruken av disse, så ta kontakt. Jeg er godt i gang for en del andre og det er kjempegøy.

Hva kan jeg bidra med for et evnt firma? Jo, jeg kan lage bloggen og lære firmaet ditt om hva slags innhold du bør ha på bloggen, hvor ofte du bør oppdatere, bildebruk og ikke minst andre sosiale medier du må bruke for å spre budskapet ditt. Det er mye å lære den første uken, men når en kommer skikkelig igang er det bare gøy. Jeg har jo blogget i mange år og kommer ikke til å gi meg med det første. Veldig kjekt hvis min bloggkunnskap kan brukes til noe fornuftig for andre! Det hadde jeg likt.

Så kjenner du noen som trenger å fornye siden sin, få litt fart på firmaet og lære bruken av nettet, så be de maile meg. Dette er så gøy at jeg er sikkert på at innen 2010 er omme har tallet med antall blogger i norge doblet seg. Ta kontakt…gleder meg til å høre fra deg/dere. Nettsiden med meg som blogger for firma er og under konstruksjon! JIPPI 🙂

By | 2009-08-19T08:44:02+00:00 19. august, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: |22 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits