Finne ordene-ikke alltid lett

En sak mange medier skriver om idag er Riise saken. Idag skal John Arne Riise forklare sin side av gjørma, foran Baardsen og ikke minst foran hele det norske pressekorpset. Dette kan ikke være enkelt for en såpass profilert person, når alle analyserer hans ord med argusører. Denne saken lager overskrifter og MANGE vil gjerne mene noe i den ene eller andre retningen.

På slutten av dagen, uansett fotballtalent og managerferdigheter, er begge bare mennesker som har feilet. Den ene stolt for masse på den andre part kanskje? Hva vet vi egentlig?  Mediene elsker slike saker og her skal det grafses over en lav sko.

De to unngikk hverandre og vekslet ikke blikk før retten ble satt.

Dette sitter journalistene å gransker, når blikkene til disse to møtes og hvordan dette blikkmøtet var. Er det av interesse? Ja, vil nå jeg si, ellers hadde vi ikke lest. Vi liker denne form for grafsing og jeg lover at dette blir nok en av de mest leste sakene på nettets norske mest leste sider idag. Jeg får empati for Riise. Jeg ser en fotballspiller som drømmer om så masse, om å bli sett utover sine ferdigheter på banen. En stund ville han nok litt vel mye, for eksempel når han kom kjørende i sitt dollarglis av en bil. Han ville bli norges svar på Beckham og hvorfor ikke? Vi kunne trengt litt mer glam i norsk fotball og både han og Carew prøver iherdig. Hvorfor skal ikke norske fotballspillere få lov til å spille litt på kjendisstatusen sin? Hvorfor er ikke dette akseptert i Norge? Jeg liker det, jeg liker folk som liker å skille seg ut og ikke er redd for å gjøre det. Derfor heier jeg på Riise idag, Baardsen er ferdig uansett utfall. Rekk opp hånden de som hadde stolt på han etter dette?

Forrsten, hva i alle dager har John Arne sin sms til damer for mange år siden med denne saken å gjøre? Hvorfor er dette et tema i denne forbindelse?

En konklusjon kan vi gjøre utifra denne saken…ikke la andre styre hele kalaset for deg. Kan være lurt å ha en viss kontroll selv…det er flere som kunne trenge litt økonomisk hjelp ser jeg!

www.nettavisen.no

Foto: Morten Karlsen ( Nettavisen )


By | 2009-08-17T10:39:23+00:00 17. august, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , , |12 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits