FORNYE VEIEN NÅ!

Dette støtter jeg, og vil gjerne gjøre hva jeg kan for at denne veien på Slemmestad utbedres. Jeg sykler ukentlig på strekningen hvor Susanne ble påkjørt og det er en farlig vei. Jeg er veldig glad for at ungene mine ikke ferdes daglig på denne veien, for trafikken suser forbi og alt går i et voldsomt tempo. Nå er det venninner av Susanne som engasjerer seg for at politikerne skal se problemet og det håper jeg virkelig at de gjør!

Stå på Susanne og resten av familien, og ikke minst disse venninnene som nå står opp for en god sak! Vi heier på dere her i huset!

1251531625289_456

Foto: Nils Bjåland

By | 2009-08-29T12:16:19+00:00 29. august, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: |7 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits