Harrytur med fotball til frokost, lunsj og middag

Det har vært en deilig helg på tur. Vi har vært på harrytur til Sverige uten å handle men for å støtte opp om min sønn sitt lag. Vi bodde på en ufattelig koselig campingplass med en amazing badestrand og koselige hytter. Anbefales på det sterkeste om du er på de trakter. Den lå 1 1/2 time fra Svinesund og het Hafsten Sweresort Camping. Det var masse hyggelig aktiviteter for ungene, men vi var jo mest på fotballbanen i 36!! varmegrader og strålende sol. Endelig litt sommer igjen! Må pakke ut men noen bilder lastet jeg inn for deg. Håper du har hatt en strålende helg!

Jeg vil bare rette en takk til alle ildsjelene som jobber frivillig i fotballNorge! Uten de hadde ikke de lokale lag overlevd og vi hadde ei heller hatt en så flott tur! Grisekoste meg fra morgen til kveld!!

IMG_2153

IMG_2131

IMG_2138

By | 2017-03-16T07:29:00+00:00 9. august, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , |7 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits