Herlige Anne Kath?

Da er jeg ikke alene lenger…alene om å syntes at Tone Damli og Aksel Hennie burde håndert lanseringen av forholdet på en litt annen måte. Anne Kath sier :

– Leste et intervju med Tone Damli Aaberge hvor hun uttalte at Aksel Hennie er verdens vakreste mann. Vet du hva, hvis du synes Hennie er verdens vakreste, er det bare å ringe til en optiker, sa hun i et P4-programmet «Portrettet» ifølge VG. – De vil gjerne bli sett og hørt hele jævla tiden. Også har de ikke noe ny bok eller plate. Det er sånn «nå har jeg vært og kjøpt pizza», også er det et MMS-bilde av at de står og eter. Det er jo helt absurd. – Da blir det rart å klage etterpå at «nå ble det veldig mye presse, sier Hærland til P4.

For å si det sånn. Hvis Tone og Aksel ønsket å ligge lavt når det gjelder forholdet sitt så er det fullt mulig. De kunne gått bakveien på Amanda, de kan gå på steder der ikke alle tipser om at de er der, de kan ligge lavt veldig lenge før noen får nyss i at de er et par. Det er fullt mulig og veldig enkelt hvis de vil, men jeg tror at de liker oppmerksomheten. Enkelt og greit og ei heller er det noe i veien med det. Det rareste er jo Aksel som alltid har vernet veldig om sin private person og plutselig er han liksom overalt og i tillegg sammen med norges popprinsesse. Da blir ikke profilen like lav lenger og jeg er ikke sikker på om det er positivt for hans skuespillerkarriere.

Anne-Kat. kritiserer Tone Damli Aaberge og en rekke andre unge kjendisers blogging om hverdagen sin, samtidig som de vil verne om privatlivet. Dette er jeg enig i men samtidig ikke. De kan ikke klage etterpå nei, men bloggingen er med på å skape engasjement rundt Tone, og hennes følgere kan få et unikt innblikk i en liten del av hennes liv. Her vil jeg rett og slett si at Anne Kath. lever i det forrige århundre og har gått ut på dato. Tone og andre kjendiser er veldig bevisste på hva de blogger om og hva de legger ut. Tydelig at Anne Kath ikke følger med i timen….ja, mye kan være uinteressant men ikke for de som følger f eks Tone fast.

obj.phpi

By | 2009-08-31T08:25:19+00:00 31. august, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , |30 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits