Hva ville livet vært uten blogg?

Jeg tenker på det innimellom – hva ville livet vært uten bloggen? Er jeg avhengig av dette nettet, ville jeg klart meg uten? Selvfølgelig ville jeg det, men klarer jeg å la være? Hvis jeg MÅTTE ha en uke ferie, hvordan ville det vært? Jeg har blogget i 5 år nå (mest lest de siste 10 månedene), men uansett har det blitt en del av min hverdag. Jeg tenker innimellom på om jeg kommer til å slutte og evnt hva som skal til for at jeg gjør det? Jeg tenker ikke den tanken veldig lenge. Da presser plutselig et nytt innlegg seg frem og jeg må opp å blogge.

Jeg er en kreativ person og må nok bare innfinne meg med at dette er en nisje jeg trives med. Jeg liker å skrive, mye bedre enn før, og igår sa en nabo, som er lærer, at jeg var veldig flink til å skrive. Jeg har alltid hatt litt dårlig selvtillit på akkurat det området, skrivingen. Jeg skriver så fort innimellom, blir så ivrig, leser kjapt over kladden og publiserer innlegget. Da blir det en del komma feil, da og når feil, – feil osv osv. Men hovedgreien er jo at en blir bedre og bedre etterhvert så en skriver, og det er kjekt. Jeg har vært snakkenede journalist i nesten 20 år. Jeg har da skrevet min del av manus ja, men de er det jo bare jeg som skal lese og forstå. Viktigheten av at de er rettskrevet faller litt bort da.

Heldigvis har jeg bloggen. Nå får jeg øvet meg masse og ikke minst får jeg være kreativ. Det er viktig for at livet mitt skal ha mening. Mannen kan velge mellom at jeg om-møblerer huset annenhver uke eller blogger…for å sette det litt på spissen. Mange kommentarer rundt om på nettet er negative om bloggen min, men jeg tror ikke de leser den fast. De ser en overskrift der journalisten har laget en overskrift for å selge saken sin og da blir ting ofte satt på spissen. Veldig på spissen. Overskrifter selger, sånn er det blitt i dagens samfunn. Innholdet er kanskje ikke så viktig lenger? Min blogg omhandler da veldig mye mer enn mine små mediaobservasjoner!?

Det er søndag. Huset er tomt for gjester igjen. Litt trist , sommeren er fin sånn med alle besøkene som kommer langveis fra. Min bror sykler videre og har inspirert meg til å virkelig snu ting. Jeg skal bli enda bedre trent…neste sommer blir det ny «konkurranse» igjen! Men ikke så godt trent at jeg tar en Shakira!!

IMG_2057

By | 2009-08-02T08:40:11+00:00 2. august, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |11 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits