Hvordan skal vi danse?

Nå skal det snart danses på parketten igjen og navnene er klare.  I tillegg til Jan Thomas skal Triana Iglesias, Hallvard Flatland, Carsten Skjelbreid, Ellen Arnstad, Ole Klemetsen, Margrethe Røed, Svein Østvik, Elin Tvedt og Mia Gundersen svinge seg i valsen. Her er det mange navn jeg heier på med en gang kjenner jeg, men Margrethe Røed? Hun er kjent for de mellom 4-8 og er vel en av de som ryker først hvis ikke ferdighetene og sjarmen gir 100 i stil.

Elin Tvedt har jo aldri bydd noe særlig på seg selv, så noen grep måtte hun gjøre hvis hennes videre karriere som offentlig figur skulle leve videre. CharterSvein blir jo morroklumpen og jeg skjønner at det er et viktig element for de som produserer serien. Triana blir årets vakreste, uten tvil, men Mia…..Mia Mia Mia, jeg hadde håpet for din egen del at du tok deg en pause fra rampelyset. Ikke fordi jeg er lei av deg, men det har blitt litt masse den senere tid. Fokuser på skuespiller karrieren din, få den på skinner igjen, tenker jeg.

En jeg gleder meg til å se på parketten som garantert kommer til å sjarmere som vanlig, er Halvard. Han er bare genuin! Snill som dagen er lang, en ufattelig god samtalepartner ( takk for all hjelp Halvard) og har tv-tekke så det holder. Carsten Skjelbreid, dette var modig gjort! Men selvom Ellen Arnstad er en ufattelig flink redaktør, vil det ikke si at hvermannsen vet hvem hun er….hun ryker nok tidlig. Hva tror du?

Carsten_Skjelbreid_559719pSvein-Charterfeber_660262aHallvardFlatland680_658815p

Ellen Arnstad webjanthomas2_1208776804elin_tvedt

trianaiglesias1barnetv

Her er nesten alle….

By | 2009-08-14T16:08:08+00:00 14. august, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , , |14 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits