Idioti!

Denne saken må da være en IKKE sak. Vår kjære fiskeriminister Helga Pedersen bor i en hytte som er gjort om til hus. Hun mangler et lite stykke papir for at saken skal være snipp snapp snute og vips: DAGBLADET AVSLØRER, HUN BOR ULOVLIG!!! Stopp pressen, dette er jo krise! Dagbladet knir seg i hendene og tror de har en meganyhet, men det blir bare platt og dumt! Fokus på de riktige tingene, det finnes langt viktigere saker i verden enn et lite stykke papir på avveier.

Jo, jeg ser nyhetsverdien til en viss grad, men det slås opp som om verden burde stå stille. Skal ikke politikere få lov til å «glemme» slike trivielle saker som alle oss andre gjør? De er da ikke mer enn mennesker når alt kommer til alt! Dette blir helt skrudd fokus etter min mening men det er vel derfor det heter den tabloide presse? Hva mener du?

Pedersen sier til Dagbladet at hun har vært overbevist om at alle papirene har vært i orden, og at hun har vært «ekstremt opptatt av at vi skulle ha tillatelsen i orden».

Stakkars dame…nå henges hun ut som om hun burde vært fengslet! De blir visst aldri ferdig med denne saken….gud hjelpe meg for et styr!

helga pedersen-1.

By | 2009-08-26T08:21:44+00:00 26. august, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , |41 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits