Jeg er forelsket…

….i Laila Hafzi sine kjoler og jeg er ikke lenger alene. Jeg har mailet en del med henne når jeg jobbet i TV-bransjen, men det ble ikke noe ut av kjolen vi skulle lage til Gullruten et år. Jeg drømmer videre om å tre på meg en av hennes FANTASTISKE kjoler og unner henne all suksessen som kommer hennes vei. Hennes design er så vennlig til kvinnekroppen og fargene så rene og fine. Sukk, noen som kan sende over noen tusen sånn at kanskje denne ender i mitt skap:

Men hvem som skal og ikke skal Danse gidder jeg ikke å spekulere i….klamrer seg fast i kjendistilværelsen gjør de uansett!

333x

By | 2017-03-16T07:28:53+00:00 14. august, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: , , |7 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits