Jeg er sint….

…og tåler du det ikke så ikke les videre! Det mener jeg!!  Forrige uke ble jeg invitert til å være gjest i Studio 5 som er et slags talkshow som sendes på FEM for de som ikke har sett det. Det er fire damer som synser og har gjester i studio. Noen gang funker det så det suser, andre ganger blir det platt. De ville altså ha meg som gjest og jeg fikk klare linjer for hva det skulle handle om.

Jeg satte meg i bilen, positivt innstilt til å mene litt om det meste og ikke minst være i godt humør å bidra med mitt. Litt om bloggen ville det klart dreie seg om, det visste jeg, og jeg syntes det er fasinerende hvor mye blest denne bloggen skal få. Overskrifter her og der og nå gjest i et program. Jaja…sånn er denne mediaverden blitt. Ihvertfall annkommer jeg studio, får på den obligatoriske sminken, hilser på damene som er dagens programledere, går igjennom kjøreplanen og alt virker lovende. Jostein Pedersen er den andre gjesten og han skriver visst bok om klassisk musikk!!? Stå på Jostein, men vi savner deg i Grand Prix sammenheng!

Sendigen starter og Jostein er første gjest. Han prater i vei og etterhvert blir jeg invitert med i sofaen. Da tar det hele fullstendig av og damene (ikke alle) fremstår som om de går på syre. De hugger tak i meg og slenger med leppa så det holder. Jeg svarer for meg, men en mindre hyggelig prat og større utdriting for enkelte av damene har jeg aldri opplevd. Ikke hadde de gjort jobben sin og researchet en eneste  ting (utenom Jenny Skavlan) og en forventer seg mer som gjest i et såkalt seriøst program. Ikke uttal dere om ting dere tydelig ikke har satt dere inn i! Dette ble platt og dumt og det kommer til å bli klippet i filler. Opptaket av sendingen går til uken, mandag tror jeg, og jeg anbefaler ingen å se på!

Etter endt sending dro jeg uten å si hadet til noen av de og kanskje er det jeg som er vanskelig. Men følgende sms dukket opp på telefonen etter 10 min fra en som var publikummer

«Kjære Trine! Der fikk du ufortjent mye kritikk. Det er kanskje meg, men jeg syntes du så lei deg ut på vei ut her…Håper jeg tar feil for du er en tøff dame! Stå på ditt du! Varm klem fra bloggeren på første rad.»

Ja jeg var lei meg men mest fordi ting ikke ble som jeg hadde trodd. Dårlig jobb og elendig behandling av gjester Studio 5…skjerpings!

Saken forsetter under bildet!

IMG_2247

Oppsummering : Jenny Skavlan – du har en stor fremtid i tv ruta. Du er ikke bare vakker men vanvittig morsom. Du hadde sinnsykt gode poenger og kommer til å bli den største suksessen i Studio 5. Genialt at du hadde med deg Kongen av Danmark for å være på lag med tantene…du er et funn! Jeg er skråsikker på at din IT faktor (for den har du x10) kommer til å ta deg langt her i verden. Masse lykke til med kolleksjonen din, du er såkalt mulitalent! Stå på…du får terningkast 6 av meg selvom du ikke leser bloggen min fast. Kanskje du gjør det nå etter god research til kveldens program!?

By | 2009-08-31T19:54:03+00:00 31. august, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , , |46 Comments

46 Kommentarer

 1. Hilde 31. august 2009 at 20:05

  Kjære Trine!

  Utrolig leit at du opplever dette, men media er så uforutsigbart, som det kan gå ann! Det skulle ikke vært lov til å drite ut folk offentlig, på denne måten. Men vi lever i 2009, og uforutsigbarheten henger løst, uansett i hvilken situasjon!

  Jeg håper du har funnet tilbake til deg selv, igjen!

  Stå på, og go girl! You rock! Noen ganger må man regne med å få litt blåst over sterke meninger, men å få dem på denne måten, er det ingen som fortjener! Skjønner godt du ble lei deg. (Er det ingenting i kjøreplanen som tilsa at det ville ende slik?)

  Take care! <3 <3 <3

 2. trinegrung 31. august 2009 at 20:08

  Hilde – ingenting tilsa at det skulle bli slik og regi var helt enig med meg etterpå! De beklaget på det sterkeste men det hjelper lite!

 3. Mia 31. august 2009 at 20:15

  Uff, så teit at det skulle gå sånn! Men det virker på meg som om du var «vinneren» i denne situasjonen, og at de aller fleste holder med deg!

 4. Trine 31. august 2009 at 20:16

  Nå må jeg jo hvertfall se showet for å se hva du snakker om!;) Trist at det skulle bli slik da, når du var gjest.. Kan ikke skjønne hva de evt skulle kritisere deg for?? Jaja, stå på Trine – vi digger deg!:)

 5. Eva 31. august 2009 at 20:21

  Så utrolig kjipt! Men du vet; sånn er det gjerne med slike som ikke har en selvstendig tanke i hodet. Rope høyt for å bli hørt, selv om de ikke har noe å si.
  Men du tar det nok med hevet hode; DU vet hvem du er og det er det som er viktig:-) Og vi som følger deg litt her og der (oi, hørtes litt ut som en creepy stalker….) vet også hva du står for.
  Så det er nok de «damene» i studio 5 som står for tapet:-)

 6. Geir 31. august 2009 at 20:29

  Trist at en ikke evner å oppføre seg i forhold til sine gjester. Men et par av damene i det programmet bruker nok ubehøvlet oppførsel for å få flere seere. Noe du nok ble rammet av.

  Men det vil slå tilbake på dem selv etter hvert..

  Stå på:=)

 7. Kaia 31. august 2009 at 20:43

  Kjipt dette Trine, men bekrefter bare mitt inntrykk av «studio5»-gjengen, med unntak av Jenny.

  Skjønner godt at du ble forbanna!

 8. Petter 31. august 2009 at 20:45

  Det er et skikkelig kjerring program, du skulle ikke deltatt på det uansett.. switchet innom det en gang forrige uke da Knut Arild Hareide var innom.. og man spør ikke en mann direkte om han er homse på et tv-show når han aldri har gitt antydninger til det.. for dumt. Det er en gjeng med skravle kjerringer som ikke har noe bedre å gjøre enn å sitte der å skravle i beste sende tid.. men nå er jo FEM en kanal for damer, så skal vel egentlig ikke kommentere det noe mer. La dem styre og sladre!

  Men stå på Trine, liker deg!

  Hilsen Petter fra Røyken 🙂

 9. Bloggeren på første rad 31. august 2009 at 20:50

  Okei – her må det ryddes opp litt. (jeg er foresten hun bloggeren som sendte melding til trine etter programmet) JEG syns at Trine fikk for hard kritikk – ikke ALT var beretiget, og jeg så at hun ble lei seg og da fikk jeg skikkelig vondt. Jeg har sett studiofem flere ganger og jeg har ikke sett et sånt leven før. Her er det viktig å skille mellom de som «synser» og de som underbygger kritikken sin (ta for eksempel Heidi N. Lunde, Martine Aurdal… de er VELDIG gode på å komme med facts). Det er viktig å stå for det man sier (!!), MEN da må også motparten komme med fakta på bordet, ikke bare «jeg har hørt at du har skrevet…bla bla». Så Trine, du er ikke den første som har gått i motvind i media, og dette blir glemt like fort som det blusser opp. Stå på, og stå for det du sier og skriver – så lenge du gjør det, kan du si nesten hva du vil.

  Lykke til!

 10. Heidi P 31. august 2009 at 20:50

  skjønner at du er sint da hvem ville ikke vært det?
  Men hev deg over og glem det……Ikke verdt å bruke energi på. Stå på….

 11. Sebbe 31. august 2009 at 20:51

  Men du må jo si hva som skjedde da? Veldig dårlig forklart, skjønner ikke egentlig hva du mener eller hva som skjedde?

 12. Lill 31. august 2009 at 20:55

  Skjønner f…. godt at du er forbanna ,stå på Trine .Hilsen fra Lill

 13. Allis 31. august 2009 at 21:05

  Kjedelig at det skulle bli sånn da, men dette sier vel mer om programlederene enn deg. Ha en fin kveld videre.

 14. trine lise 31. august 2009 at 21:09

  Ja tenkte litt på det når du sa du skulle dit….for var det ikke hun som hadde kritisert deg etter at du uttalte deg om hennes uttale om Aksel og Tone…hun Bill Clinton dama…bjørg borg ettellerannet??!! Men tenkte at de kanskje var profesjonelle…hahaha as if!!! MEN WHO CARES, hvem ser på det programmet og når begynte vi å høre på hva Eli Hagen sier???!!!
  Stor Klem

 15. hilde solberg 31. august 2009 at 21:32

  Kjere trine…. dette fekk eg verkeligt vondt av… åhhh., eg fekk isje me meg programme eingang, håbe det komme i reprise….
  DU E EI UTROLIG FLOTTE DAMA… ÅHHH… EG E ISJE LESBISKE…. LER… men… HUSK, KJÆRE VENN… DORR E NOGE SÅ HETTE JANTE LOVEN… ISJE TRO… AT DU E NOGE….. osv. OKEI…
  Kjære petter…. det lyse….. SÅÅÅÅ GODT GJØNÅ… KEM DUUUUU EEEEE… EIN JÆVLA MANNNSJÅVINIST. lykke te me live ditt, å stakkarws kjerring så får deg…

 16. Hellen 31. august 2009 at 21:43

  Studio 5 gjør det enkelt å slå av TV’en… Synd at det skal gå ut over gjestene – i dette tilfelle en gjest som går utenpå alle programlederne på TV Norge. Kunne du bare fått ditt eget show!!! Vi får vel bare leve i håpet!

 17. Sandra Vivi 31. august 2009 at 22:03

  Haha dette må jo bare ses:P Du er tøff uansett hva tantene sier;)

 18. Hilde 31. august 2009 at 22:21

  Trist at det skulle bli sånn.Ikke bry deg om de j…. buruglene!!!Stå på Trine,du er den beste av de beste.

 19. Heidi Nordby Lunde 31. august 2009 at 22:30

  Som en av programlederne så er jeg enig at du fikk en del motstand, men du bruker selv bloggen din til å kalle Elin Tvedt for kun et pent ansikt (som du mistet jobben på i TV Norge), -spørre på bloggen (sitert ordrett): » hvem er egentlig hun Ingeborg Heldal og er hun vårt nye kjærlighetsorakel? Hun er redaktør for er et (etter min mening) skandaløst dårlig blad, sitter i sofaen som synser på Studio 5″, mens Pia Haraldsen er «fargeløs» på tv-skjermen og i en bloggpost fra tidligere idag mene at «at Anne Kath. lever i det forrige århundre og har gått ut på dato».

  Vi lurte oppriktig på hva du ville med dette, og siden du mener du er mer bevisst en Tone Damli – hvorfor du er så overrasket at du til stadig blir kritisert i media for å bruke bloggen din til å kritisere andre for å gjøre (omtrent) det samme som deg selv, enten det er å gå på rød løper, eller bruke sin kjendistilværelse som noe.

  Det mener jeg faktisk at du burde ha et svar på. Ja, du har helt rett til å ha dine meninger om andre, og bør da tåle at andre enten har meninger om det eller lurer på hvorfor du bruker din kjendisstatus til dette.

  Så oppsummeres da dette i kveldens twittermelding til @zhayena om meg:

  «ja og @vampus engasjerte seg ikke i det hele tatt! Har hun gått ned i lønn eller noe? Hun sa en setning gjennom hele sendingen…»

  Mener du at jeg skal ta det seriøst? Jeg har ikke noe ønske om å gå inn i en polemisk debatt med en som reagerer slik når de konfronteres med ting de faktisk sier og gjør. Jeg har skjermdump av meldingen så det nytter ikke å slette, og jeg tar skjermdump av dette også.

  Jeg tror Jenny Skavlan kommer til å gjøre en strålende jobb i Studio 5, hun er en varm, engasjert og morsom dame som absolutt hører hjemme i sofaen. Gjestene hos oss går stort sett ut med et stort smil og ønske om å komme tilbake, nettopp fordi de blir tatt på alvor og lyttet til.

 20. trinegrung 31. august 2009 at 22:39

  Heidi- tydelig at du misforstod hvorfor jeg ble sint og irritert. Lest innlegget i det hele tatt? Det var slett og dårlig jobb rett og slett av dere. Ingen av dere har satt dere inn i hva bloggen min dreier seg om eller lest et eneste innlegg utover de kanskje 10 stk jeg har hatt om kjendiser som velger en rolle i det offentlige rom og må da tåle litt «kritikk».
  Jeg skriver tre innlegg for dag og bloggen min handler om MYE mer enn å «disse» kjente personligheter for måten de velger å profilere seg på.
  Jeg tåler kritikken dere kom med og har respekt for at dere mener det men ikke sitt og lat som om dere har gjort jobben deres for det hadde dere IKKE!
  Forresten veldig rart at ledelsen hos dere var enig med meg? Eller var det bare kiss ass det da? Nei programmet og forberedelsene deres var rett og slett for dårlige….trodde dere hadde litt research på det dere holdt på med.

 21. trinegrung 31. august 2009 at 22:41

  Desstuen så driter jeg i kjendisstatus – vi er alle mennesker som driter på do og sladrer på kjøkkenet. Hva i alle dager skal en kjendisstatus være godt for? Nei den perioden er jeg ferdig med en gang for alle…det kan jeg love deg. Spør de som kjenner meg godt.

 22. Heidi Nordby Lunde 31. august 2009 at 23:04

  Jeg har lest bloggen din, og vet godt at den dreier seg om mer – og det ville vi fokusert på om du hadde svart klart og tydelig på hvorfor du velger å bruke den også til å skrive om kjendiseri, som du da tydeligvis vet godt at du vil få oppmerksomhet på.

  Som du selv sa – dersom man ikke ønsker oppmerksomhet rundt sin person, så er det lett å velge en annen vei. Du forbeholder deg retten til å kritisere andre for deres utseende og personlighet, spørre om jeg har «gått ned i lønn» fordi jeg ikke ønsket å delta i polemikken med dere andre (så du ville ha gått i debatt med meg – veldig gjerne – når?), men klarer ikke svare på hvorfor og hva du vil oppnå.

  Greit nok. Jeg har et annet forhold til min blogg, som også er personlig og privat. I dag har jeg blant annet skrevet om innvandreren som kom til Norge og langt på vei la grunnlaget for oljeeventyret Norge har opplevd, for litt siden kritiserte jeg justisminister Knut Storberget fordi jeg mente at hans aksjon «ta gata tilbake» ikke hadde vært nødvendig om han hadde gjort jobben sin, etc. Dersom du mener at våre blogger kan sammenlignes, gjerne for meg.

  Dere andre – hva synes dere om å bruke blogg til å kritisere kjendiser? Ok? Bare koselig så lenge man også skriver om kosthold? Se programmet og døm selv. Tror debatten blir helt ok, og at Jostein Pedersen som første gjest også bidrar til å heve programmet.

 23. trinegrung 31. august 2009 at 23:13

  jaja…sånn går nå dagan og herlig at du er så flink til å blogge om sånne riktige ting. JUHU…snakker meg om. Jeg har ikke hatt omtale på bloggen min på flere måneder og har likevel over 5000 lesere som følger meg hver dag…merklige
  Ja jeg syntes du gjorde en dårlig jobb i dag Heidi og det sier jeg da. Du får lønn for å mene og delta….da må du klare det om alle tema ellers er du en dårlig programleder. Det mener jeg og synd hvis ledelsen ikke ser det……

 24. Tiger 31. august 2009 at 23:27

  Ja ja Trine. Så fikk du kanskje som fortjent..?

  Helt enig med programleder Heidi Nordby Lunde! Sitat fra hennes svar:
  «Vi lurte oppriktig på hva du ville med dette, og siden du mener du er mer bevisst en Tone Damli – hvorfor du er så overrasket at du til stadig blir kritisert i media for å bruke bloggen din til å kritisere andre for å gjøre (omtrent) det samme som deg selv, enten det er å gå på rød løper, eller bruke sin kjendistilværelse som noe.

  Det mener jeg faktisk at du burde ha et svar på. Ja, du har helt rett til å ha dine meninger om andre, og bør da tåle at andre enten har meninger om det eller lurer på hvorfor du bruker din kjendisstatus til dette.»

  Man kan ikke bare skyte på bloggen sin, uten å regne med å måtte svare for seg.
  Igjen så forsvarer du deg med at andre ikke forstår hva du har ment med innlegget ditt. At vi ikke forstår ironien din, hvordan du «kødder» osv.
  Du liker ikke kritikk, det er naturlig. Men jeg tror du kan være tjent med å ta den innover deg av og til, og ikke hele tiden skylde på andre som ikke forstår, og som i følge deg, ikke gjør jobben sin.

  Jeg tror at damene i 5 hadde gjort en veldig god research, og nettopp derfor ble du så sint som du ble.

 25. Anniken 31. august 2009 at 23:34

  Digger studio 5 jentene jeg! Syntes det var på tide du ble konfrontert med det også. Dette burde du forventet ville komme når du er så «rett fra hjertet» !

  Hilsen en fortsatt fast leser! Liker bloggen din 🙂

 26. trinegrung 31. august 2009 at 23:38

  Tiger – veldig rart at tre smsér har kommet fra andre deltagere i produksjonen som syntes det hele ble for dumt og i tillegg har ledelsen på FEM ringt.

  Jeg tåler kritikk, det har vel forsettelsen av bloggen vist håper jeg ellers hadde jeg kuttet for lenge siden. Men når tingene ble så usaklig og dumme som de ble under sending så skrive jeg min mening. Du kan ikke uttale deg for du har ikke sett sendingen og når du muligens gidder å gløtte innom om en ukes tid, så er den klippet i stykker fordi det var dårlig.

  Jeg vet jeg har sterke meninger som Vampus har om politikk. Vi har der på forskjellige områder og jeg har stor respekt for det hun skriver. Men at hun derav skal omtale bloggen min som om den kun omhandeler kjendis synsing ble for dumt! Da har hun ikke gjort leksen sin….

 27. Kaia 1. september 2009 at 00:02

  Heidi: Du skriver: «(…..)Greit nok. Jeg har et annet forhold til min blogg, som også er personlig og privat. I dag har jeg blant annet skrevet om innvandreren som kom til Norge og langt på vei la grunnlaget for oljeeventyret Norge har opplevd, for litt siden kritiserte jeg justisminister Knut Storberget fordi jeg mente at hans aksjon “ta gata tilbake” ikke hadde vært nødvendig om han hadde gjort jobben sin, etc.(…..)»

  Eh…. bloggen din er personlig og privat sier du….og refererer til en innvandrer som la grunnlaget for oljeeventyret, er dette personlig og privat? Blir vi på noen måte kjent med deg i disse historiene?

 28. Sissel Hunt 1. september 2009 at 00:09

  Vel,- nå vant Heidi i 2005 Dagbladets Gullbloggen for Norges beste blogg;-)

 29. carina 1. september 2009 at 00:25

  Det her blir for dumt. På alle måter og sett fra alle side.
  1. Har sett litt på FEM. Synes ikke det er et godt program. Holder ikke mål og sitte og synse om alt og ingeting på TV. Og det er helt klart at hakke løs på en gjest er ikke særlig høflig å gjøre. Å være kritisk og og konfrontere folk kan man godt gjøre men da av folk som kan det å være programleder. Og det at en av programederne svarer på Trines kritikk på denne bloggen sier vel det meste om seriøsiteten. Trodde ikke slike ting var lov en gang.
  2. Trine… det meste av din blogg går på å kritisere andre. Det er ikke noe tvil om det. Det er alt fra leppestørrelse, » jeg ser at bilde er retusjert, tro ikke noe annet for slik ser du ikke ut i virkeligheten», hvordan kan du begrunne at du velger å se slik du ser ut, til kritikk på hvordan to velger og stå fram og når de velger å stå fram som kjærester. Jeg synes det er morsomt å mene mye om lite, spesielt i festlige lag, men det er utenfor min fatteevne at noen velger å bruke SÅ mye til på det. Du får MYE pepper på ting du skriver i din blogg. Og det går på at folk synes det ikke er pent å mene slike ting om andre folk. Selv om de har valgt selv og være i media, om de er kjendiser eller hva. Heldigvis reagerer folk på slike ting. Du tibakeviser hele tiden denne kritikken. At man må lese bloggen din bedre, at man ikke har skjønt hva du mener, at det er ironi. IRONI???? Tror det er det mest feilbrukte ordet fortida.
  3. Når ble det vanlig å si rett ut hva man mener? Du kritiserer flere for at de ikke bruker sitt fulle navn og at de ikke ringer til deg for å si det face to face. Regner med at du har en haug med «venner» på face book og folk som leser din blogg som langt i fra kjenner deg. Synes dermed det ikke er rett å si noe om deg som mor, kone og andre private ting, og dine valg. Men man danner seg jo helt klart et inntrykk av en person via en blogg og meninger som utrykkes der. Like lite som jeg og mange andre vet begrunnelsen hvorfor du tar dine valg og hvorfor du har valgt «blogging» som din «profesjon», vet du hvorfor andre har tatt sine. Hvorfor ønsker Tone og Aksel har ønsket å ligge lavt i terrenget et stund (kanskje av hensyn til barn??), hvorfor folk velger å ta kosmetiske operasjoner osv. Når ble det lov til å si at «du ser ikke ut», «du gjør en dårlig jobb», «hvor teit du er som tar de og de valgan», hvorfor er de kjærester, tror ikke het de passser i lag osv. Og det på et offentlig sted hvor tusenvis av folk kan lese det. Og det uansett om det er kjendis eller ikke man snakker om. Ingen bør måtte tåle slike ting. Det er mye man kan si, men det måten man sier ting på og tid og sted som gjør at man blir tatt seriøst og kritikken tas konstruktivt.
  4. Når man likevel velger å kritiserer alt og ingenting… ja mye av omtalen her på bloggen er negativ på en litt finurlig måte (nesten bedre å si ting rett ut isteden for å pakke den inn i ironi…), ja da er det rart at man blir så sjokkert over å bli behandla på samme måte. PÅ den ene siden forsvarer man denne måten å snakke til/om folk på, men bir man snakka på den samme måten tilbake så er det ikke så godt.
  5. En siste ting… å snakke om trening og kosthold er supert. Spesielt når man er klar over at det er unge påvirkelige jenter som er ivrige lesere, og dermed skriver om dette temaet på en «sunn måte». Også en ærlig sak at det går opp og nes med det å spise sundt og det å trene. Men når du begynner å klage på bollekinn og din kropp vedsiden av en purung jente ja da er det ikke bra lenger. Hva slags signal gir dette tror du?

  At to voksne damer snakker slik som dere gjør ovenfor til hverandre er lavmål. Ikke noe gode forbilder.

 30. Ingunn 1. september 2009 at 01:31

  Jeg må ytre meg og si at jeg synes det er synd å se at

  – du fortsetter i en stil som har skapt problemer for deg Trine (snakke negativt om andre)
  – du har dårlig selvinnsikt

  Jeg tror ikke du blir lykkelig av dette fremover, og jeg ville satt meg ned og fundert på hva jeg ville gjort videre. Profesjonelt og privat. Med privat mener jeg ditt store og viktige ansvar som mor. Det er ikke morsomt og ironi og folk som ikke skjønner når du er usaklig. Det er bare selvforsvar.

  Jeg håper du ikke blir sinna på meg nå, og rakker ned på meg på nettet. For målet med mitt innlegg er godt. Jeg ønsker deg alt godt, og har hatt glede av din blogg, men føler at det blir for lavmål til at jeg kan bruke tid på dette videre.

  Lykke til videre.

  Varm klem Ingunn

 31. lisen 1. september 2009 at 07:21

  Jeg er helt enig med Carina og Ingunn. Dette må du regne med. Du har valgt en stil hvor du i stor grad kritiserer andre. Og ikke si at det er ironi. Jfr er du voksent, intelligent menneske og det er ikke ironi. Du skal liksom ha lov til alt. Men taler ingenting selv. Det er heller ikke så veldig mye om kosthold på bloggen din ser jeg. At du har så mange lesere er jo mye fordi du lager svar på innlegg i landets tabloider som leder oss inn hit helt uvitende…..

 32. kari 1. september 2009 at 07:34

  Jeg skjønner du blir skuffet over at programlederne ikke ville fokusere på andre ting ved bloggen din enn kjendiseriet. Den er jo MYE mer! Men, slik er nå medias natur. Fokuset er på nyhetens interesse, konflikt og konfrontasjoner, forenkling av saker og ikke minst spissing av saker. Da kan ikke alt være i fokus. Slik er det i nyhetssaker i journalistikken også. Det er nok mange intervjuobjekt som har gitt lange intervjuer og virkelig følt de har uttrykt seg bra om viktige ting, men så blir saken kun vinklet mot den ene setningen som kanskje kan tolkes til å være sjokkerenede, konfliktorientert o.l. Det er vel det som har skjedd med deg, og sånn fungerer media. Uansett skal programledere behandle sine gjester skikkelig, selv om man er kritisk. Har de ikke gjort det er DET en slett jobb. Å vinkle sakene mot dtii konfliktstoff er ikke slett – det er bare media – og det vet du jo egentlig alt om! Jeg er sikker på at Elin Tvedt eller Ingeborg Heldal også føler de er mer enn du har fremstilt dem som i bloggen.

  Håper du ikke er så sint mer! Glem det og fokuser på andre ting i livet!

  Klem:)

 33. Geir 1. september 2009 at 09:39

  Du er vel selv blitt hypet opp Heidi Nordby Lunde, og fortjener vel knapt omtale, du smisker med kjendiser og fremstår uten kred,.

 34. Maripus 1. september 2009 at 09:54

  Trine: DRITER du i kjendisstatus? Korfor stille opp i slike programmer om ikkje kjendisstatusen er alfa og omega for deg?

 35. trinegrung 1. september 2009 at 10:04

  Maripus – for å si det sånn….det var siste gang!

 36. Bodil 1. september 2009 at 11:13

  Jeg har sett mye på Fem og syns de aller fleste der gjør en god jobb.
  «Den som er med på leken,må tåle steken,»er det et ordtak som heter.
  Det koster å være «ironisk,»så det lureste er nok å vurdere hva du vil videre,fortsette «ironiseringen,»være upopulær,miste jobber,bli utsatt for kritikk,du velger selv.
  Om det er 10 innlegg som er negative,mot 20-30 andre om kosthold/trening,så er det det negative folk husker igjen og fokuserer på,da det gir mest inntrykk av «forfatteren» bak.
  Ta kritikken til etterretning,legg om stilen.
  Konsentrer deg om kosthod og trening,da slipper du ubehageligheter:-)

 37. Bente 1. september 2009 at 11:17

  Hei Trine.
  Jeg syns du er ei tøff dame som tør å si din mening. Jeg skulle ønske jeg var mer som deg. Jeg beundrer deg for det. Stå på

 38. Solstråle69 1. september 2009 at 11:20

  Må nok si meg helt enig med programleder, Heidi – og det er vel ingen overraskelse. Synes «hetse-kjendiser» innleggene dine er skikkelig tarvelig, og lurer på hva slags type mennesker som synes de er ok?

  Men siden du ønsker å blogge på denne måten, Trine – så må du vel tåle dette?? Da må du stå for det du sier og gjør, da! Ikke gå hjem å furte?

  Jeg kan selvfølgelig bare snakke for meg selv, som kjenner deg kun gjennom din egen blogg – som du i det ene øyeblikket sier er «deg», for i det neste å si at det selvfølgelig ikke er deg som person… Jeg blir rett og slett litt forvirret…

  Men bloggen din gir meg inntrykk av at du «driter ned på» alle kjendiser, men egentlig så ønsker du å være der selv.

  Jeg tror egentlig du er ei tvers igjennom ok, normal jente/dame – men for meg gir mange av innleggene dine et dårlig inntrykk av deg. Rett og slett fordi jeg tar avstand fra mobbing og dritslenging – uansett om man er kjendis eller ei.

 39. Linnea 1. september 2009 at 11:21

  Jeg tenker også litt sånn «Den som vil være med på leken får tåle steken». Har ikke sett programmet (og skal heller ikke) og leser ikke bloggen fast. Men Trine, jeg synes du slenger greit med leppa selv innimellom, og jeg vil også kalle det offentlig utdriting når du uttaler deg negativt om folk her i bloggen. Viktig å ta en titt på seg selv innimellom også…?

 40. Linnea 1. september 2009 at 11:22

  PS: Lurer litt på hva du synes om Drillpikenes parodi på deg da?

 41. André 1. september 2009 at 11:23

  Kjære vene.
  Snakker om å kaste stein i glasshus.
  Stikker du nesen din frem så må du tåle å bli litt brent på den også.

  Jeg synes overhodet ikke synd i deg. Det er som er synd er at vi ikke får se hele opptrinnet. Nå får vi på en måte bare ditt subjektive «oppgulp» av hva som skjedde.
  Du har vært djevelsk god på å kritisere andre og da må du pinadø tåle å stå til rette når du får samme type meningsutveksling i trynet.

 42. Sirimor 1. september 2009 at 11:25

  Som sagt før her, den som er med på leken den må tåle steken. Dette legger du helt opp til selv. Du kan gjøre som du vil, være ironisk og henge ut kjendiser. Men selv tåler du det ikke?

  Du fremstår som lite voksen, og jeg skjønner ikke at du gidder å bruke tiden din slik.

 43. Karamell 1. september 2009 at 11:27

  Dette er første og siste gangen jeg er innom denne bloggen i hvertfall, for MAKAN til fjortissflås er det lenge siden jeg har lest!! Og jeg er 22 år..! Hvor gammel er egentlig du grung? Fy faen, hadde muttern vært som deg, hadde jeg meldt meg ut av fam’en for lenge sia!

 44. Pepper 1. september 2009 at 11:28

  Hei

  Når du går så hardt ut mot alle andre og viser hvor lite du egentlig har mellom øra, så er dette bare noe som du må tåle.

  Du kan ikke angripe alt og alle og samtidig begynne å sutre som en liten drittunge når noen pirker litt borti deg med noe negativt.

  Eneste feilen med dette er at du skulle hatt mye mer tyn, og samtidig kanskje en knyttneve midt i tryne. Billedlig fortalt selvfølgelig, for alle er ikke like vulgære og brutale som deg. Heldigvis !!

 45. trinegrung 1. september 2009 at 11:28

  Les nå innelgget….jeg var ikke forbanna for kritikken for jeg står for det jeg skriver. Jeg var forbanna fordi de ikke hadde gjort jobben sin….de kan ikke mene om ting de ikke har satt seg inn i!!! Det blir for dumt….

Comments are closed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits