Lenge leve de som tørr!

Det er stort av Stig Inge å stå frem på denne måten han gjør i dagens Dagbladet.Når en kjent person står frem med sine «lidelser» tror jeg det skaper en annen type toleranse for andre som sliter. En føler at en ikke står alene, at det er flere som har det som en selv har det.

Jeg opplevde masse positive tilbakemeldinger på at jeg en gang fortalte om min fødselsdepresjon i et ukeblad. Det var ikke lett, men samtidig tenkte jeg på andre som jeg visste var i samme situasjon som kanskje ville føle seg «sett» på et vis. Alle mennesker har sine «svake» sider, sider som en kanskje holder skjult for de rundt en. Jeg har det, du har det og mannen/damen ved siden av deg har det. Stort at deg Stig Inge, jeg tar av meg hatten og gleder meg til boken kommer!

Han sier i stykket «—Jeg skrev denne boka for meg selv, for å få renset litt, skaffe en oversikt over alle inntrykkene, finne ro, sier Stig Inge Bjørnebye» og akkurat den kjenner jeg igjen. Det er utrolig godt å av og til sette ord på ting, rydde i skuffene. Jeg gjør det når jeg trener. Da sorterer jeg mine tanker og inntrykk, og putter tankene i de rette skuffer. Nå har jeg ikke trent på en stund og akkurat i dag kjenner jeg at jeg kunne trenge det. Jeg må rydde litt, sortere tingene jeg tenker på. Barna begynner på skolen onsdag…da skal mor trene og finne balanse igjen.

1.6623876

By | 2009-08-16T15:36:27+00:00 16. august, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , |3 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits